Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
bella82 wrote:nie
niby Maly bardzo nisko, szyjki brak ale rozwarcia rowniez- tak bylo we wtorek. jutro ide na ktg i moze czegos wiecej sie dowiem
-
nick nieaktualny
-
Mnie teraz co brzuch pobolewa przy tym brzuch sie spina hm zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie.wolalabym urodzic jutro wieczorem bo chciałam zdarzyc do fryzjera hi hi ten moj synek to chyba nie chce miec ladnej mamy
Krysti, bella82 lubią tę wiadomość
-
slodka100 wrote:hejka
kochane mamusie ktore maja za soba juz pierwsze spacerypowiedzcie mi jak najlepiej werandowac dziecko?? moj mial wczoraj 2tyg jechal juz 2x samochodem a dzis mamy ladna pogode nawet bo sloneczko swieci i zastanawiam sie czy wystawic go ubranego przy oknie w wozku czy moze na taras dac na 5 czy 10min ?? co sadzicie??
slodka100 lubi tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
anet525 wrote:Czekaja dziewczyny dobrze pisza jestes bardzo dobra mamą. Jeszcze chwila i sie wdrozysz i niczym sie nie martw.
Ja dzis spędziłam czas ze starsza córcia. Męża zostawiłam z malutką a z druga córką wybrałam się na spacer. By nie czuła sie odtrącona.
A czy wasze maluchy tez tak dlugo śpią? Moja potrafi przespać 4-5 godz i nawet jak otworzy oczy to nie wola jedzenia tylko leży i sie rozgląda. Musze ja wybudzac albo oczywiscie jak widzę ze się budzi to zaraz mleko jej daje co prawda zjada wszystko ale troche mnie to dziwi ze nawet zaplakac na jedzenie jej się nie chce. Poza tym dziś ani razu cyca nie chciała nie wiem dlaczego nie chciała ciagnac i juz. Troche mnie to martwi a z drugiej str odciąga pokarm co 4 godz wiec je mój tyle ze z butelki. Mam tylko nadxieje ze jednak jutro zmieni zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 00:02
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:Anastacia trzymam kciuki chociaż synek nie grzeczny nie chce dać mamie pójść do fryzjera od początku
a ja jak zwykle walczę ze zgaga chyba cofa mu się cała treść Żołądka masakra. juz drugi dzień nim zasne musze dwie tabletki zessac -
nick nieaktualny
-
bella82 wrote:weszlam na stronke i chcialam zobaczyc jak przy 2 misiach bedzie wygladala cena za przesylke i czy dostaniemy znizke
i nie moge wpisac 2 misiow bo wyskakuje mi wiadomosc, ze ten mis znajduje sie juz u kogos w koszyku
ja myslalam o czerwonym
Tez mi wychodziło to samo jak wybrałam czerwony, chyba nie mają na stanie ich, pomarańczowe są i też są ok moim zdaniembella82 lubi tę wiadomość