Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:super kącik mój będzie dopiero gotowy jak ja pójdę do szpitala moja mama ubierze łóżeczko moja siostra ma kupić naklejki na ścianę i przykleić one mają takie zadanie na czas mojej nieobecności
urzadzanie pokoiku dla mojej malej dalo mi i tatusiowi tyle radosci i nie oddalabym tej przyjemnosci nikomu innemu
Tatusiowi zostanie ubranie poscieli i ochraniacza, bo reszta gotowa
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelaa wrote:Ja bym nie wytrzymala zeby nawet tych naklejek nie przykleic
urzadzanie pokoiku dla mojej malej dalo mi i tatusiowi tyle radosci i nie oddalabym tej przyjemnosci nikomu innemu
Tatusiowi zostanie ubranie poscieli i ochraniacza, bo reszta gotowa
Mi ciężko wytrzymać uwierz mi ale staram się jakiś na spokojnie do tego podejść bo juz i tak jestem najgorsza bo wszystko juz mam a nie powinnam (teściowa i babcia ) a poza tym pewnie nie wytrzymam i zrobie to sama jesli nie urodze do nast poniedzialku bo ma być po mojemu. w ostatnim tyg to zrobię . narazie wersja jest taka ze zrobią to za mnie jak będę w szpitalu i tak cały czas mówię ale coś mi się zdaje że zrobią to za mnie tylko wtedy kiedy urodze wcześniej -
Justyska89 wrote:Ja tez dzisiaj cały dzień z nogami w górze dosłownie z 4 godz nie leżałam z nogami w górze a spuchniete i bolące jak niewiem co wogóle w szoku jestem ze takie mogą być popuchniete
Justyska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:tylko ty trochę bardziej przy końcu heh jak będę na twoim etapie to nogi będę miała chyba jak beczki
A teraz wieczorem męczy mnie uczucie jakbym caly czas kupkę chciala no i latam z nadzieja ze zrobie hm a tu nic -
nick nieaktualny
-
Anastacia33 wrote:A teraz wieczorem męczy mnie uczucie jakbym caly czas kupkę chciala no i latam z nadzieja ze zrobie hm a tu nic
ja tez tak mam
dogadalam sie i bede miala zrobione wieksze przescieradelko z odbiorem we Wrogosiaczek31, Emartea, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
kasss wrote:Ja dzis mam zastuj pokarmu zawsze było dużo zapasy w lodówce miałam a teraz ledowo 200ml sciaglam boje się ze się zatrzyma przez to zapalenie
200 ml? wow... to ile zazwyczaj ściągasz pokarmu? Bo ja męczę się całą godzine i mam ledwo 50 ml? A to jest za mało dla synka i już nie wiem co robićWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2015, 22:14
-
Anastacia33 wrote:A dlaczego mislas wyznaczone 2 terminy?
moj gin od samego poczatku mowil o 11.03, natomiast gin z luxmedu wyliczyla wg OM mowi, ze mam termin na 15.03, jak na razie oboje sie mylilija mam czas do srody, jak nie urodze to mam sie stawic w szpitalu.
-
bella82 wrote:moj gin od samego poczatku mowil o 11.03, natomiast gin z luxmedu wyliczyla wg OM mowi, ze mam termin na 15.03, jak na razie oboje sie mylili
ja mam czas do srody, jak nie urodze to mam sie stawic w szpitalu.