X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Emca Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 02:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem dość zmęczona, ale nie mogę zasnąć. Ciągle myślę o porodzie, kiedy, jak...już mnie to złości. Nie mogę na niczym innym się skupić. Jeszcze w dzień to zajmę się czymś i jest ok, a w nocy jak M śpi, to koniec wyobrażam sobie, wierce się, zastanawiam, chodzę co chwilę do toalety, piję co chwilę. Ech, musiałam się wyżalić, zmęczyć oczy na tablecie, może w końcu zasnę :/

f2wl20mm925bvyc3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 02:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia potwierdza moją regułę - chcesz wywołać poród zaplanuj coś zupełnie innego na jutro :) powodzenia :)

P.s. Jak bede na Facebooku wstawię Wam zdjęcie małego. Wysłałam zaproszenie Rybeńce.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 07:29

gosiaczek31, czekaja, kasss lubią tę wiadomość

• loszcz Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 04:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś z moim na kolacji w chińskiej restauracji.Przy wejściu poslizgnelam się i prawie wykonałam szpagat (naprawdę nisko zeszlam jedna noga do przodu druga do tyłu) zabolało mnie bardzo w pachwinie i w pochwie.Nie leci mi krew,dzidziuś się rusza jak zwykle więc stwierdziłam ze to nic wielkiego.Minęło 8h a mnie wciąż boli.Nie wiem czy nie naciagnelam sobie jakiegoś mięśnia lub ścięgna bo boli tylko z prawej strony.Mój śpi a ja nie wiem co robić.Tu mnie nie przyjmą do szpitala bez regularnych skurczów,krwawienia lub odejścia wód.Nawet mnie nie obejrzą.Martwię się jednak bardzo.Z ledwoscia chodzę.Pamiętam że któraś z was też się poslizgnela w podobny sposob.Jak to się skończyło?Czy powinnam się martwić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2015, 04:15

201503231678.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 04:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Śluz Podbarwiony krwis mi teraz odszedl takze zaraz wsiadam w auto bo mam jednak 25 minut drogi przed sobą

powodzenia Anastacia :-)

• bella82 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 04:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emca wrote:
    Tez mi wychodziło to samo jak wybrałam czerwony, chyba nie mają na stanie ich, pomarańczowe są i też są ok moim zdaniem :)

maz chcial pomaranczowy, wiec postawi na swoim ;-) zdzwoniamy sie jakos i ustalimy szczegoly :-)

• bella82 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 04:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Byłam dziś z moim na kolacji w chińskiej restauracji.Przy wejściu poslizgnelam się i prawie wykonałam szpagat (naprawdę nisko zeszlam jedna noga do przodu druga do tyłu) zabolało mnie bardzo w pachwinie i w pochwie.Nie leci mi krew,dzidziuś się rusza jak zwykle więc stwierdziłam ze to nic wielkiego.Minęło 8h a mnie wciąż boli.Nie wiem czy nie naciagnelam sobie jakiegoś mięśnia lub ścięgna bo boli tylko z prawej strony.Mój śpi a ja nie wiem co robić.Tu mnie nie przyjmą do szpitala bez regularnych skurczów,krwawienia lub odejścia wód.Nawet mnie nie obejrzą.Martwię się jednak bardzo.Pamiętam że któraś z was też się poslizgnela w podobny sposob.Jak to się skończyło?Czy powinnam się martwić?

Biedna, wspolczuje :-/ moze naciagnelas sobie jakis miesien :-/ postaraj sie usnac, rano powinno byc lepiej

• Kasha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że nie tylko ja nie śpię.
    Anastacia daj znać co i jak. No i trzymam kciuki.
    Normalnie moja córcia pobiła dziś dwa rekordy. Jeden to obróciła się na łóżku o 90stopni. Nie wiedziałam że takie maluszki mogą "wędrować" po łóżku.
    A drugi ... przespała 6 godzin!!! Chyba że ja tak mocno spałam i nie słyszałam jej gaworzenia. No ale po wczorajszych prawie 4 godz marudzeniach odespała :)

loszcz, oli, gosiaczek31, bella82 lubią tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc amuski,

ja juz szykuje sie na ktg, trzymajcie kciuki ;-)

Anastacia co u Ciebie? Tulisz juz Kruszynke?

Loszcz co u Ciebie?

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Emrica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia powodzenia, trzymam kciuki ;)
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:38

iv09gu1rhahn9m8p.png
    nzjdgzu3g71ob4w1.png
  • Emrica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella trzymam kciuki :)

bella82 lubi tę wiadomość

iv09gu1rhahn9m8p.png
    nzjdgzu3g71ob4w1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella trzymam kciuki.

• Rubi Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Anastacia się coś długo nie odzywa może coś się z tego urodzi :P

Ja też za niedługo na ktg..od wczoraj mam ciągle mokro w gaciach..czuje się jakbym lekko popuszczala mocz..musze to dziś zgłosić do gina bo może mi się sączą powoli wody a ja nie wiem..

Bella powodzenia na ktg..

Pozostałym miłego pięknego dnia..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    od wczoraj mam ciągle mokro w gaciach..czuje się jakbym lekko popuszczala mocz..musze to dziś zgłosić do gina bo może mi się sączą powoli wody a ja nie wiem..

kurcze ja tez tak mam ale od paru dni, kupilam nawet inne wkladki bo myslalam, ze te pierwsze nie daja rady i sa ciagle wilgotne ale mam nowe i taka sama sytuacja :-/ tez dzis powiem o tym ginowi bo az zle sie z tym czuje :-/

Rubi to powodzenia na ktg.

Mamuski dziekuje za kciuki :-)

Rubi lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia ojej, to juz. :)

bella trzymam rowniez kciuki.

loszcz kurcze, uwazaj na siebie. Dalej boli?

Scarlett ja mam na dzis zaplanowana wizyte w ksiegowosci, to tez sie liczy? :P

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny prosze dopisac mnie do listy rozpakowanych
    Fabian urodzony 16 marca godz.6.20 59 cm waga 3850g silami natury.ciezko bylo bo maly mial spora glowe i barki ale udalo sie i obylo bez naciecia.bolalo okropnie

gosiaczek31, bella82, Justyska89, czekaja, Krokodylica, Ewelaa, Sarah88, oli, flores, Niunia86, kasss, Rubi, Emrica, Rybeńka, MamaAdasia, loszcz, Emartea, jostek81, anet525, ines31, SunSun, Scarlett2014, kaczamila, Emca, jasmin lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia gratulacje :-) wracaj szybko do sil i czekamy na zdjecie :-)

Anastacia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wielkie gratulacje Anastacia:-) zdrowka dl Ciebie i synka. Szybkiego powrotu do domu:-)

• czekaja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia gratuluje!!!!:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• czekaja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedze i wietrze piersi bo moje sutki nie wyrabiaja:(

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    No Anastacia się coś długo nie odzywa może coś się z tego urodzi :P

Ja też za niedługo na ktg..od wczoraj mam ciągle mokro w gaciach..czuje się jakbym lekko popuszczala mocz..musze to dziś zgłosić do gina bo może mi się sączą powoli wody a ja nie wiem..

Bella powodzenia na ktg..

Pozostałym miłego pięknego dnia..
    Mialas racje urodziło sie sliczne dzieciatko

gosiaczek31, Rubi, loszcz lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
‹‹ 1527 1528 1529 1530 1531 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ