Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosiaczek31 wrote:U mnie po badaniu z masazem jak polozyli na pato skurcze mialam od 15 do 22 i pisaly sie na ktg a pozniej ucichlo wszystko jak reka odjal:-) nie zawsze to dziala:-) ale mysle justyska ze jestes juz blisko skoro zaczely sie pisac skurcze kwestia dni pewnie:-)
pewnie tak bo cały czas cisza była a dzisiaj aż zaskoczona byłam góry i doliny na ktgno wkoncu mogę powiedzieć że wizyta u lekarza i badanie mnie ucieszyly. mała jest nisko wiec tez myślę że to kwestia kilku dni może w połowie przyszłego tyg. mój lekarz co prawda powiedział ze napewno w ciągu weekendu nie urodze ale kto wie wszystko się może zdarzyć. i jakoś spokojniejsza jestem bo czuję że n nie przenoszę
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Justyska strach przed porodem to normalne ja rrodzlam drugi raz i troche stracha mialam.trafilam na położną aniola i super lekarza ktory byl przy porodzie to wierz mi ze ten ból byl do zniesienia...duzo zalezy od podejscia poloxnej ktora powinna mobilizowac i podnosic na duchu.o bólu szybko sie zapomina
dlatego ja mam nadzieje ze weźmie mnie w nocy bo moja położna z SR ma tylko pierwsze zmiany a to jest kobieta anioł i chciałabym żeby ona była przy mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tak szybko. Nie mam Internetu ostatnio, cos upc szwankuje.
Bella niestety dalej nie urodziła. Po kolejnej dawce oxy i dużym bólu rozwarcie ledwo 2 cm. Strasznie mi jej szkoda, bo męczy się już 3 dzień.
U mnie po dzisiejszym KTG i badaniu też bez zmian. Czekamy. -
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:No tez slyszalam ze ten microlife jest bardzo dobry... ja mam z innej firmy i jestem srednio zadowolona
kosztowal 110 zl ale wolalam dac wiecej niz mniej i pozniej szukac innych i znow wydawac nastepna kase a tak raz wydalam i mam nadzieje ze zadowolona bede bo babka w aptece tak zachwalala ze sama ma dziecko i najlepiej jej on sluzy
biedna bella nastepna ktora mecza wywolywaniem -
Justyska89 wrote:dlatego ja mam nadzieje ze weźmie mnie w nocy bo moja położna z SR ma tylko pierwsze zmiany a to jest kobieta anioł i chciałabym żeby ona była przy mnie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastacia tak musisz miec tez to zaswiadczenie ja jeszcze oprócz wniosku o urlopy pisałam oswiaczenie ze maz nie bedzie kozystal z urlopów
Biedna Bella tyle sie meczy oby junior szybko sie urodził a nie planuja cc ona juz chyba jest troche po terminie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 18:01
[/url]
-
Powiedzcie mi w jaki sposób usypiacie maluchy? Czy wasze maluchy zasypiają odrazu po jedzeniu? Mojego obudziłam o 15 a usnął przed chwilą (i podobno mam budzić dziecko co 3 godziny od zaczęcia karmienia a te 3 godziny już mineły)Tzn. od paru dni mały usypia tylko na cycu i nie ma mowy go odłożyć żeby usnął sam
. Ale cyca nie ciągnie tylko traktuje go jak smoczek a smoczka nie chce. Dwa razy go wzięłam w nocy do łóżka na karmienie i usnęłam razem z nim i chyba mam za swoje. A słyszałam że dziecka do 3 miesiąca życia (tzw.4 trymestr ciąży) nie idzie rozpieścić. Ja już po prostu sama nie wiem co mam robić zeby było dobrze i tak naprawdę żeby z czasem było coraz lepiej mam wrażenie że się cofam
.
-
Justyska89 wrote:https://m.facebook.com/NATALIABeataKrzak
Kasss u tej kobiety zamówiłam 4 opaski wszystko ma takie śliczne ze nie mogłam się zdecydować -
nick nieaktualny
-
Ines ja nie usypiam malej ona tez podczas jedzenia przysypia ale gdy ja biorę do góry by jej się odbilo zaraz się wybudza. Klade ja potem na lozko i daje smoczka i sama zasypia a jak placze wlaczam z you tuba kolysanki i miziam ja po czole odrazu sie uspokaja i zasypia
Dorka.1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanet525 wrote:Justynka fajny pomysł jest z sukienkami
moze do siebie dla starszej i dla malutkiej zamówię tylko musi podrosnac
Heh i będziecie w trzy identycznie ubranefajne ma rzeczy ja bym połowę zamówiła z tego co ma. jak znalazłam ta stronę to 3 godz się zastanawiałam które
anet525 lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:kosztowal 110 zl ale wolalam dac wiecej niz mniej i pozniej szukac innych i znow wydawac nastepna kase a tak raz wydalam i mam nadzieje ze zadowolona bede bo babka w aptece tak zachwalala ze sama ma dziecko i najlepiej jej on sluzy
biedna bella nastepna ktora mecza wywolywaniem
Ja tez mam microlife i tez jestem zadowolona. A który masz ? Bo ja nc 150. Bialy.
Co do belly to możliwe by jej tak kazali sie męczyć??? Przecież ona nie będzie miała sily sama urodzić. Niech maz lub ktos zrobia awanturę o na cc ja wyslą -
nick nieaktualny