Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarlett2014 serdeczne dzięki
Dziewczyny czy u Was też jest tak z energią , że nie macie siły na nic? Ja bym tylko leżała , w domu nie ugotowane nie posprzątane... od 6 tygodnia jestem nie do życia.. no ale dzisiaj powiedziałam koniec z tym! sprzątnełam i właśnie jade do fryzjera..20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnynoa8 ja mam różne dni, choć przeważają te w których czuję się potwornie zmęczona. Ale np. we wtorek czy dziś byłam pełna energii i zrobiłam masę rzeczy. W środę z kolei prosto po pracy wparowałam do łóżka i wychodziłam z niego tylko po jedzenie za to jak leżę, to bardzo dużo teraz czytam i nadrabiam zaległości w lekturze.
W każdym razie muszę przyzwyczaić męża do nowych zasad - bo do tej pory większość obowiązków domowych była na mojej głowie
A fryzjera Ci zazdroszczę ja mam wizytę dopiero 23 sierpnia i już liczę dni a na moje włosy chwilowo nie mogę patrzeć. -
Scarlett2014 ja też dużo czytam i obowiązki domowe zawsze dzieliłam na dwoje, od początku tak go przyzwyczaiłam i teraz mam spokój żadnych sprzeciwów Jeśli chodzi o fryzjera to idę tylko na końcówki , bo kolorek mam swój , nie maluje włosów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:32
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
noa8- gratuluję wizyty jeśli chodzi o samopoczucie to ja też mam,takie dni, że nic mi się nie chce...ale tak bardzo nic, ani czytać, ani oglądać tv, ani wyjść...nic... taka mała depresja
ale to mija w 2 trymestrze podobno Mi dziś zaczął się 11 tydzień i w opisie jest napisane, że nastrój będzie się poprawiał i faktycznie tak jest, wczoraj ugotowałam zupkę, posprzątałam (tak delikatnie bo mi nie wolno ) a dziś przyjeżdżają rodzice i nastrój mam super Więc nic się nie martw - będzie lepiej
Jeśli chodzi o HIV to ja myślę, że to super pomysł z obowiązkowymi badaniami przesiewowymi w ciąży.
Mi lekarz kazał od razu zrobić w poprzedniej ciąży i teraz kazał powtórzyć, ponieważ minęło pół roku. -
Madziq właśnie na to licze , że jeszcze z 4 tyg i będzie lepiej... dzięki za słowa otuchy ;-* Fajnie ci że masz za sobą ten najtrudniejszy czas.
Uciekam do fryzjera, miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 13:48
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
A mi się dziewczyny nie chcę do pracy isc jak mam se pomyśleć, że jutro zas 11h na nogach a pojutrze zamiast wypoczac druga zmiana to mnie szlag trafia. Szefowi juz powiedzialam i stwierdził, że nie bede robic calych zmian bo nie chce miec problemow ale z tym nic nie zrobi tak widze. Ahhh
-
powiedziała synkowi że zostanie bratem
kupiłam mu prezent i powiedziałam gratuluje zostaniesz starszym bratem mama ma dzidzie w brzuszku
a on na to:
"wreszcie! i mam nadzieję że to będzie brat"
sylvia witaj
ania trzymam kciuki
konwalianka lubi tę wiadomość
-
AAA Anastazja- ale super!
co do cukrzycy to nie powinna mieć wpływu w tak odległym pokoleniu; rak jest ważny jeśli dotyczy linii żeńskiej mama, babcia.. mnie zawsze o to pytał
Ania - trzymam kciuuki za wizytęAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Witam mamuski:)
Dopiero teraz pisze bo wróciłam mazur. Codziennie was podczytywalam. W poniedziałek mam wizytę- już nie mogę się doczekać. Zaczelam 10 tydz - jak ten czas zasuwa!!!!! Tradycyjnie męczy mnie zgaga zwłaszcza wieczorem.
Anka trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę i za pozostałe również. Zobaczycie mamuski zaraz zaczniemy 2gi trymestr. BuziakiDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka418 wrote:Nadzieje mam dużo nadziei pewnie byłoby inaczej jak bym czuła coś nietypowego ale od początku ciąży czuje się ciągle tak samo wiec oby było dobrze zero plamień, śluz normalny, ból brzucha sporadyczny, piersi bola, wrażliwość na zapachy jest, nudności są sporadyczne. Wiec jak tu może być źle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny