Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja ja tez a wizyte mam dopiero na 20 tylko ja serduszko juz widzialam. A u Ani bylo tez juz serduszko?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dorka1979 wrote:Sprawdziłam i zdjęcie robiłam 4 sierpnia wiec 4 dni temu czyli tydzień 11 według bellybestfriend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 18:15
-
nick nieaktualny
-
Sarah88 wrote:tak wcześnie widoczny brzuch świadczy o tym że będzie na koniec olbrzymi, u mnie dopiero pewnie za miesiac albo dwa dopiero coś będzie widac
zupełnie się nie zgadzam.. z synek brzuszek mi "wywaliło" pod koniec 3-go miesiaca, więc jak u Dorki a nie mogę powiedzieć, ze był olbrzymi; teraz taki brzuszek już mam - podobno przy drugim dziecku to normalne.. jak duży brzuch będzie zależy od 3 spraw: genetyki, tego, jak się odżywiasz i oczywiscie dziecka
.....................................................................
Anka - wspieram i tulę i... oczywiście zrobisz jak uważasz, ale jeśli dojdzie do samoistnego poronienia, to o dziecko można si starać po pierwszym cyklu a wówczas jest zwiększone prawdopodobieństwo na kolejnego potomka; oczywiście wszystko to kwestia tego, jak się zakończy ciąża; życzę Ci, abyś nie cierpiała fizycznie, bo tego się bardzo obawiałaś
.......................................................................
a mnie dziś meczą cofki i mdłości a dawno już tak nie miałam.. do tego ucisk w klatce piersiowej i swędzące sutki + ból całych piersi..echWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 18:55
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:.....................................................................
Anka - wspieram i tulę i... oczywiście zrobisz jak uważasz, ale jeśli dojdzie do samoistnego poronienia, to o dziecko można si starać po pierwszym cyklu a wówczas jest zwiększone prawdopodobieństwo na kolejnego potomka; oczywiście wszystko to kwestia tego, jak się zakończy ciąża; życzę Ci, abyś nie cierpiała fizycznie, bo tego się bardzo obawiałaś
Mam tabletki przeciwbólowe mogę łykać do oporu wiec nie będzie źle byle nie było kompilacji dzięki za wsparcie
-
hejka
Anka przykro mi następnym razem na pewno się uda a z przeciwbólowymi to nie wiem czy tak można do oporu
ja dziś z małą byłam u dentysty masakra już 3 raz próbujemy (2 poprzednie ze 3 miesiące temu) płacz niesamowity a chodziło tylko o to żeby pokazała zęby bez robienia czegokolwiek i w końcu sie udało co prawda na korytarzu nie w gabinecie ale już jakiś krok do przodu
a potem byliśmy u znajomych i wróciliśmy niedawno a takie byłyśmy głodne że aż brzuch mnie rozbolał iga pączka i bułkę z dżemem wsunęła a ja całą bagietkę czosnkową z biedronki tak mi sie chciało i brzuch nadal boli ale wysoko w okolicach żołądka i wydęta jestem jakbym co najmniej w 5 miesiącu była -
konwalianka wrote:skąd taki wniosek?
zupełnie się nie zgadzam..
konwalianka wrote:a mnie dziś meczą cofki i mdłości a dawno już tak nie miałam.. do tego ucisk w klatce piersiowej i swędzące sutki + ból całych piersi..ech
oj współczuję, rety kochane jak wy musicie się namęczyć... -
Ja wczesniej coli wcale nie pilam a w ciazy sporo... Sama sie dziwie ale robi mi sie lepiej po niej
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Ja też za gazowanym nie przepadam,więc problem z glowy. Mnie dzisiaj pół dnia żołądek bolał. Dopiero jak sie przespalam to przeszło. Mam troszeczke za mało żelaza ale biore witaminy wiec nic wiecej na razie nie bede brac. Niedlugo wizyta to lekarz sam podejmie decyzje.
Jejku jeszcze 6 dni... -
ja tez sie napije coli bo mi pomaga. jak mnie tak muli i muli to nie wytrzymuje i sie napije. Kolezanka mi mowila, ze najlepiej wygazowana pic. staram sie pic tylko pare lykow. przed ciaza prawie wcale nie pilam a teraz mi sie bardzo chce i co zrobic? w ogole mam ochote tylko na ostre jedzenie, a jak dzis zjadlam troche loda to tak mnie zemdlilo, ze myslalam, ze zle sie to skonczy.
-
w sumie to ani nie spadly ani sie nie podniosly. dzwonilam do gina i powiedzial, ze jak nie spadaja to jest ok. mam powtorzyc badanie pod koniec miesiaca i wtedy porownamy.
Kurcze a ja mam taka ochote na cole wlasnie maz poszedl do sklepu... ale wezme tylko pare lyczkow i tyle.
tylko to mi przynosi ulge -
Aniu tulę Cię mocno....Mam nadzieję, że nie będzie Cię bolało...ehh..dopóki nie poroniłam nie miałam pojęcia jak wiele kobiet to spotyka Ja nawet uznałam że to lepiej, że nie widziałam serduszka...bo to kolejny szczegół w którym się zakochujesz i trudniej sobie poradzić...
anka418 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️