Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka, mam nadzieję, że Natalki ta wada nie będzie dotyczyła i serduszko okaże się zdrowe jak dzwon:)
ewa za Wiktorkę oczywiście kciuki trzymam:)
kasss - juz od kilku dni tak jest, co prawda nie jakoś strasznie długo, ale niestety:( zastanawiam się też czy to nie efekt dokarmiania:( bo ostatnio mial raz na dzien mm i moze tak brzuszek reaguje, no nie wiemDorka.1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa trzymamy kciuki. My tez mielismy w szpitalu usg glowki i brzuszka.
Dzis mamy wizyte w poradni neoanatologicznej w szpitalu gdzie rodzilam. Sama nie wiem po co ale zapisali nas na wizyte jeszcze jak bylam z mala w szpitalu Po porodzie. Niby ze wzlg na moje nadcisnienie w ciazy. Ale dobrze obejrza malutka zbadaja zapytam co z tym ciemiaczkiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, potrzebuje Waszej pomocy otoz moj synek.od1,5 tyg wieczorem bardzo placze jest coraz gorzej a ja juz nie wiem co robic zaczyna sie okolo 17 wtedy zje moje mleko i zaczyna sie prezyc, robi sie caly czerwony wygina sie szkoda mi.go bardzo no i placxe bardzo probujemy go nosic na chwile sie uspokaja ale zaraz ulewa znow robi sie glodny no wiec znow chce cyca ale wtedy lapie na chwilke i znow sie prezy jest czerwony nie moze sobie pryknac, probujemy dokarmiac go wtedy mm wczesniej pomagalo ale terax juz nie, wiem ze to kolki robie masaze, ja pije koperek wloski polozna tak kazala, jem od poczatku to samo wiec to chyba nie od jedzenia, mleko modyfikowanevtez od poczatku to samo, zaczelam podawac delicol, maly od poczatku duzo ulewal potem.bylo lepiej a teraz znow nawet ponad godz po posilku, moze Wy macie jakies sprawdzone sposoby nazwalczenie tych dolegliwosci bo widze ze zaczyna rano tez sie tak dziac, w konsekwencji Kubus coraz gorzej spi, jest niespokojny, polozna radzila zeby ostatecznie kupic kateter rectalny, czy ktoras z Was go stosowala? Z gory dzieki za pomoc,
-
hej mamuski, tyle piszecie, ze nie mam jak Was nadrobic
dziewczyny mam pytanie czy przed szczepieniem sorawdzalyscie crp u maluszkow by miec pewnosc, ze sa zdrowe?
i pytanie do mamusiek po cc smarujecie/masujecie blizne? u mnie w niektorych miejscach sa zgrubienia i zastanawiam sie czy same znikna? -
tylda87 wrote:Aha takie ataki trwaja do okolo 22 potem spokojna nocka i niestety od rana znow niepokojhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
bella82 wrote:hej mamuski, tyle piszecie, ze nie mam jak Was nadrobic
dziewczyny mam pytanie czy przed szczepieniem sorawdzalyscie crp u maluszkow by miec pewnosc, ze sa zdrowe?
i pytanie do mamusiek po cc smarujecie/masujecie blizne? u mnie w niektorych miejscach sa zgrubienia i zastanawiam sie czy same znikna? -
Tylda 87 jeżeli Twój maluch ulewa to polecam mleko modyfikowane z oznaczeniem AR lub bebilon Nutriton. Odkąd podaje małej nutriton do mm nie ulewa. Już czwarty dzień mamy bez ulewania i bóli brzucha. I wreszcie piękne żółte kupki.. Dzisiaj już 3 po czopku
A co do kropelek na kolke to mojej małej pomagał tylko esputicon. Po nim był spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 14:57
Dorka.1979 lubi tę wiadomość