Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoli wrote:microlife - mi koleżanka polecała ten 130
my mamy ten http://www.emedic.pl/towar/66/termometr-hubdic-fs300.html- dostaliśmy w prezencie ślubnym - miał byc dla naszego Aniołka - byłam wtedy w ciąży i 2 tyg przed ślubem poroniłam w 7 tygodniu. Na dodatku w trakcie wieczoru panieńskiego. Eh. Szczęśliwie teraz jest Pola.
Bardzo ci współczuję że spotkała cię taka tragedia. Zawsze maleństwo będzie w twoim serduszku.
-
bo mama z tesciowa chcialy wlasnie taka strojna i dla tego nie pozwolilam im kupic dla mnie sa okropne i jak gosiaczek napiala jak lalka w kapeluszu i w tiulach
Krokodylica pochwal sie
oil bardzo ladna sukienka i przykro mi z powodu twojej straty na szczescie masz teraz juz PoleKrokodylica lubi tę wiadomość
[/url]
-
Julka chyba zadowolona
a ja wczoraj kupiłam sobie bielizne modelująca i to był świetny zakup jest rewelacyjna wszystko schowane nic nie wyplywa a brzucha nie maanet525, Emartea, Emrica, kaczamila, Krokodylica, gosiaczek31, gabi30, limcia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Julcia wygląda prześlicznie i sukienka jak najbardziej pasuje. Kasss a ta bielizna to jakiej firmy? Też myślę o czymś takim. Mam pas poporodowy i trochę działa, ale jest niewygodny i noszę go tylko w domu.
Oli współczuję. Teraz Pola wynagradza ci wszystkie złe przeżycia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 10:53
-
calines wrote:Dziewczyny , kiedyś pisałyście o jakimś rewelacyjnym termometrze. nie zapisałam mogę prosić o podanie nazwy pamiętam że były dwa rodzaje c100 i c150 . Z góry wam bardzo dziękuję.
W domu mam jakiś kiepski. Byłam z Tosią na szczepieniach i w nocy była taka rozpalona. A termometr pokazywał 36,4stopni.calines lubi tę wiadomość
-
Kasss no śliczne zestawienie..
Ja mam microlife 100 jest ok
My dziś o 13 idziemy na szczepienie trzymajcie kciuki..
Oli przykro mi że straciłaś maluszka..ja sobie teraz tlumacze że nie byłoby takto Franka..ale czasem się zastanawiam czy to byłby chłopczyk czy dziewczynka..ja miałam termin równo w rocznicę ślubu..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Justynka wspolczuje ci tego chorobska idź do lekarza to przepisze ci cos co moze szybkie zadziała. Oli i kass śliczne te wasze sukieneczki. U mnie chrzestna Ineski zaoferowala ze kupi caly strój dla malej tyle ze ze mna wybierze. Chciałam tez jakas delikatna. My planujemy chrzest sierpień wrzesień wiec jeszcze troszke czasu jest.
Kass te kropleki są rewelacyjne mala kupki sama zaczela robic juz się tak nie spina i sama poprykuje.
Czy ktores z waszych maleństw miało trądzik niemowlęcy? Moja ma juz dwa tyg i nie chce zejść. Znaczy schodzi a pokazuje sie zaraz w nowym miejscu. Pediatra kazala myc twarz woda przegotowana przemywac krochmalem delikatnym i smarować sudocremem lub betaphenem. Tyle ze dostala tak sucha skore w miejscach gdzie ma trądzik ze masakra a jak smaruje ja kremem nawilżającym na dzieci to dostaje tego więcej. Niby z tego wyrośnie ale jej twarzyczka nie wygląda za ladnie przez to.. -
gabi30 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was pobierała niemowlakowi-dziewczynce mocz?
Macie sprawdzony sposób???gabi30 lubi tę wiadomość
-
Oli wspolczuje. U mnie 22 maja bedzie pierwsza rocznica straty tez mojego aniolka. W 14 tyg. Dobrze ze mam Inesle chociaz jak pomysle o tej dacie to łza mi sie kreci w oku.
-
Emartea ja kupiłam w outlecie i to byly majtki z wysokim stanem i sukienka na ramiaczkach z h&m za razem zaplacilam 80zl wiec cena tez dobra a sa naprawde swietne meza wkrecilam ze 500zl zaplacilam bo takie w gazecie ogladal z intimisimi mina bezcenna i powiedzial przecierz nie masz brzucha haha
Anet super ze pomogly u nas tez jest duzo lepiej
Rubi trzymamy powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 11:15
Emrica, anet525 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet mam nadzieje ze szybko przejdzie boli okropnie cały czas mała podłączam pod tą pierś a z drugiej ściągam żeby w drugiej mi się nie zrobiło . Ale to takie dziwne gorączkę dostałam nagle byłam na zakupach i zaczęła Mnie pierś boleć wiec poszłam do samochodu pokarmic mapa żeby sobie ulżyć nic to nie dało wiec po godz znów to zrobiłam tez dalej bolała wiec przyjechaliśmy do domu i śmieje się ze podłączam laktator haniusiowy i mówię że nawet godzinę mogę tak karmić byle by ułożyło. Karmiac zaczęłam mieć telepawki i momentalnie gorączka. A jak wyjezdzalismy to nic mi nie było nawet pierś nie bolala
-
kasss akurat sukienka wyprana i się suszy, wieczorkiem postaram się zdjęcie zrobić.
anet moja miała trądzik niemowlęcy, tylko przemywałam wodą przegotowaną lub rumiankiem i to wszystko. Troszkę jeszcze zostało ale takie przygaszone, już schodzą, także bardzo krótko miała, bo wiem że nawet miesiąc potrafi to wyłazić a moja miała może tydzień wysyp świeżych. A smarowałam tylko po kąpieli balsamem jak smaruję całe ciałko i przed wyjściem na pole kremem z filtrem, nic więcej nie nakładam, żadnych emolientów ani nic. -
Krokodylica to ja tez sprinter je rumiankiem.
Justynka ściągaj mleko laktatorem jak tylko zrobia sie miękkie twój stan sie poprawiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚciągam juz mnie cycka boli a ledwo co leci o 13 jadę do lekarza mam nadzieje ze jakoś pomoże bo z ta gorączka to ciężko mi maila się zajmować. na noc przyjechała moja mama ale już pojechała a ja zostałam sama i juz płakać mi się chce aż męża obudziłam biedny nie wyspał sie
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny-dziękuję. Rubi,Anet - przytulam. Jestesmy dzielne kobietki!
Rubi-3mam kciuki za szczepienie!
Justyska- myślę że masowanie nie - ew jeśli wyczuwasz miejsce zgrubienia to takie głasknie. Jeśli zależy Ci na kp nie daj sobie wmówić że nie możesz teraz karmić. Dopiero gdyby był wyciek treści ropnej lub ropień trzeba o tym mysleć.
Aha- jak najczęsciej karm z tej chorej piersi np. 3 karmienia i 1 ze zdrowej, i dobra jest pozycja karmienia taka spod pachy - nóżki dziecka pod pachą pochorej stronie, główka przy piersi.