Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Scarlett teraz znizka 40 procent w reserved to korzystaj:)
Zamierzam skorzystać ostatnio co idę do sklepu to wracam ale z rzeczami dla Juniora Nadszedł więc czas kupić coś dla siebie
Dziś np. widziałam ale akurat nie w Reserved absolutnie niepraktyczne, koszmarnie drugie i zabójczo wysokie beżowe szpilki i już wiem że muszę je mieć - to będzie moja nagroda za czas kiedy prawie nic sobie nie kupowałam bo nie chciałam wydawać kasy na ciążowe ciuchy a jak jeszcze jutro dogadam się z moimi szefami to już nie ma zmiłuj będę musiała je kupić no i jeszcze jest dzień mamy jest tyle powodów żeby je kupić.. Ciekawe tylko czy jeszcze umiem z gracją poruszać się na takich szczudłach ?limcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlett za mną od dawna chodzą jakieś piękne szpilki, moja mama ma sklep obuwniczy a tam tyle pięknych bucików... mąż tam ze mną nie chce jeździć powiedział ze jak wychodzę te wszystkie moje buty to wtedy mi kupi. Sama teściowa kiedyś skarżyła się jednej ciotce jak można mieć tle butów... heh nie ukradłam ich a każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma moje to buty
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Pocahontas mam do Ciebie pytanie, czy te mleko bebiko comfort, które Ty podajesz to jest od urodzenia czy od któregoś późniejszego miesiąca?
jejku jak ja bym chciała się wybrać na jakieś zakupy w końcu:(
tak się cieszyłam na wizytę u fryzjerki, a tylko się wkurzyłam. Na odrostach wyszedł inny kolor, więc wybieram się w następny czwartek do innej że cośzaradziła -
czesc dziewczynki, dawno nie zaglądałam.. mam co robić przy dwójce maluchów no i niestey Patryk nam się znowu rozchorował... ma zapalenie płuc
kass sukienka śliczna, idealnie pasuje na chrzciny
aaa i Patryk dzis kończy magiczne 3 mceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:01
gabi30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:Scarlett za mną od dawna chodzą jakieś piękne szpilki, moja mama ma sklep obuwniczy a tam tyle pięknych bucików... mąż tam ze mną nie chce jeździć powiedział ze jak wychodzę te wszystkie moje buty to wtedy mi kupi. Sama teściowa kiedyś skarżyła się jednej ciotce jak można mieć tle butów... heh nie ukradłam ich a każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma moje to buty
A mój bzik to torebki nie mogę się powstrzymać jak jakaś ładna zobaczę . Moja teściowa tez jak widzi jakaś moja torebkę to mówi z przekasem "o nowa torebka"
Ja mogę teraz spokojnie zrobić sobie okład z kapusty siostra zabrała mała na spacer a ja mogę wylezec trochę i o cycke zadbać -
Witajcie
Kasss śliczne ubranko. Myślę o czymś podobnym właśnie U nas chrzciny 26 lipca bo to nasza jedyna wolna niedziele - w inne mamy porawiny. Mysleliśmy o maju ale wszędzie komunie a,że u nas mała mieścina to i wyboru za bardzo w lokalach nie ma więc został lipiec. No i liczba gości tez mnie przestraszyła. Miało być skromnie-najbliższa rodzina i kilku niezbędnych znajomych... I wyszło 46 osób dorosłych i ośmioro dzieci... Załamałam się...
Życzę zdrówka Waszym Maluszkom. Mam nadzieje,że niedługo ta pogoda się jakoś ogarnie bo mnie tez już wkurza. Co chcę iść z mała do koleżanki to nie,bo dziecko chore...
I my też żegnamy ostatnie pampersy w rozm 2. Lena waży już 5300g i dwójki wg mnie juz są za małe.
Kaczamila właśnie wczoraj kupiłam sobie świetne czarne szpilki na chrzciny i zastanawiam się jak w nich te chrzciny przetrzymam ale jestem nastawiona pozytywnie-zwłaszcza,że miałam złamaną noge w stawie skokowym i w szpilkach nie chodziłam ponad 2 lata... No i rozmiar 35 bo 6 spadała mi z nóg...
PozdrawiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:34
kaczamila lubi tę wiadomość
-
kurcze Scarlet nie pamietam nazwy jest w polowie ulicy po lewej stronie od kleparza poszukam później paragonu jak go jeszcze mam to sprawdze
konwalianka wspolczuje choroby zdrowka dla małego;)
Justyśka nie wiem czemu ale myślałam że jesteś jedynaczkąkonwalianka, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyScarlet super ze badanie dobrze wyszlo.
Konwalianka zdrowka dla Patrysia.
Niunia wow jaka masz malutka stopke:-) 35:-)
Mnie zlapalo przeziebienie. Obudzilam sie z bolem glowy ze az mnie mdlilo. Plus pompa z nosa.
Rano z Izka bylam na usg glowki. Oplacalo sie wyjechac o 6.30 z domu bo bylam pierwsza w kolejce a na ta sama godzine 7.30 zapisane 10 osob chyba bym z godzine musiala tam siedziec i czekac a tak weszlam jako pierwsza.
Mala nadal ma torbielke 3 mm. Ponoc sie wchlania wiec powinno byc dobrze ale pewnie jeszcze bedziemy musieli to sprawdzac. Tak naprawde nawet nie wiedzialam ze miala juz ja po porodzie jak robili w szpitalu usg. Nic nie mowili ale bylo w dokumentacji i sprawdzala teraz wyniki usg w komputerze. Niby to byla wybroczyna ktora sie przy porodzie zrobila i stad ta torbiel. Mam nadzieje ze zniknie calkiem. Za tydzien udalo nam sie zapisac do neonatologa z wynikami.konwalianka, Niunia86, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzego jedynaczka nie. siostrę mam od 21 lat heh chociaż trochę mi dzisiaj pomogła po coś się przydała wkoncu
Ale jestem zła na naszego księdza masakra mój mąż był u niego w niedziele i nic nie załatwił z chrztem kazał mu przyjść w tyg był wczoraj też nic nie załatwił bo zajmował się pogrzebem u dzisiaj poszedł ciekawe czy uda mu się coś załatwić -
nick nieaktualny
-
Hej.
Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale.....te które mialy cukrzyce ciążową to szczepienie na pneumokoki należy sie za darmo.
My idziemy na szczepienie we wtorek (szczepionka 5w1 +peumokoki -darmowe)
Oli współczuje....U Nas 21 lutego Mój Aniołek obchodził swój "Niebiański Roczek"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 23:28
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Moj Fabis bedzie chrzczony 7 czerwca robimy skromnie 10 osob doroslych i 5 dzieci w pobliskiej restauracji.
Bylismy na usg brzuszka wszystko ok ukm widoczny w lewej nerce zniknal.teraz 23 czeka nas usg bioderek 8 czerwca podciecie wedzidla i 10 czerwca kolejne szczepieniegosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny...
my też jesteśmy po wizycie u pediatry i dostaliśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej w sprawie asymetrii ułożeniowej... mały preferuje prawa stronę i za nic nie chce tego przyzwyczajenia zmienić i byłam już w ośrodku ze skierowaniem i powiem wam że się załamałam jak wizyta może wyglądać ... babka starsza mało sympatyczna.... położyła Adasia na brzuszku a on dzielnie, ładnie główke do góry zadzierał :d pewnie dlatego że przed nim było duże lustro i widział tam małego chłopczyka :d później położyła go na plecach a on od razu główka na prawo to ona lekko chciała główkę skierować na lewo to się siłował z nią :)i na końcu chwyciła go za rece do pozycji siedzącej to głowa mu do tyłu poleciała i to było tyle... no i dostałam kolejne skierowanie do ośrodka rehabilitacyjnego rozpoznanie: asymetria ułożeniowa i tyle pytam babki czy mogłaby mi coś poradzić jakieś ćwiczenia a ona na to żebym sobie lekcje 1-2 prywatne u rehabilitanta wykupiła myslałam że szlak mnie trafi za taką odpowiedź ... i jeszcze nie zdązyłam z Adasiem z jej gabinetu wyjść a ona już krzyżówki sobie wyciągnęła... ZGROZA wypełnianie papierków w rejestracji trwało dłużej niż sama wizyta u pani doktor
zabrałam skierowanie i szukałam dalej ośrodka i znalazłam termin rehabilitacji na NFZ, mamy na połowę sierpnia, cieszę się że udało mi się znależć tak szybko termin bo wiekszość miejsc jest na wrzesien pazdziernik..... ale i tak wykupuje prywatne lekcje, bo przecież nie będę do sierpnia bezczynnie czekać, aby asymetria sie pogłębiała i utrwaliła i dziś w domu Adaś ma zaraz pierwsze zajęcia z fizjoterapeutką, jestem ciekawa jak to będzie wygladaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 07:40
-
Emily83 wrote:cześć dziewczyny...
my też jesteśmy po wizycie u pediatry i dostaliśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej w sprawie asymetrii ułożeniowej... mały preferuje prawa stronę i za nic nie chce tego przyzwyczajenia zmienić i byłam już w ośrodku ze skierowaniem i powiem wam że się załamałam jak wizyta może wyglądać ... babka starsza mało sympatyczna.... położyła Adasia na brzuszku a on dzielnie, ładnie główke do góry zadzierał :d pewnie dlatego że przed nim było duże lustro i widział tam małego chłopczyka :d później położyła go na plecach a on od razu główka na prawo to ona lekko chciała główkę skierować na lewo to się siłował z nią :)i na końcu chwyciła go za rece do pozycji siedzącej to głowa mu do tyłu poleciała i to było tyle... no i dostałam kolejne skierowanie do ośrodka rehabilitacyjnego rozpoznanie: asymetria ułożeniowa i tyle pytam babki czy mogłaby mi coś poradzić jakieś ćwiczenia a ona na to żebym sobie lekcje 1-2 prywatne u rehabilitanta wykupiła myslałam że szlak mnie trafi za taką odpowiedź ... i jeszcze nie zdązyłam z Adasiem z jej gabinetu wyjść a ona już krzyżówki sobie wyciągnęła... ZGROZA wypełnianie papierków w rejestracji trwało dłużej niż sama wizyta u pani doktor
zabrałam skierowanie i szukałam dalej ośrodka i znalazłam termin rehabilitacji na NFZ, mamy na połowę sierpnia, cieszę się że udało mi się znależć tak szybko termin bo wiekszość miejsc jest na wrzesien pazdziernik..... ale i tak wykupuje prywatne lekcje, bo przecież nie będę do sierpnia bezczynnie czekać, aby asymetria sie pogłębiała i utrwaliła i dziś w domu Adaś ma zaraz pierwsze zajęcia z fizjoterapeutką, jestem ciekawa jak to będzie wygladaćEmily83 lubi tę wiadomość
-
tylda mi wlaśnie pediatra powiedziała ze ze względu na moją cukrzyce kwalifikujemy się na darmowe pneumokoki. Musiałabyś zapytać....powiedzieć że słyszałaś że należa sie darmowe.Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny