Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej my po lekarzu i mamy kolejne skierowanie mam już dość cemu wszystko nam się przytrafia powiedzialam lekarce ze mala przestala głowke podnosic i ona tez probowala Julka strasznie plakala mowi ze moze to byc spowodowane tym torbielem co ma w glowce ze zamiast sie wchlonąć rośnie mamy pilne na skierowaniu ale i tak pewnie poczekamy jakis czas my to mamy pecha...[/url]
-
Moj ma dziś wściek jakiś i ani tato ani ja nie jesteśmy w stanie go ogarnąć
Od wczoraj spędzam całe 8 h sama z małym kiedy P jest w pracy.Jeśli się trochę nie uspokoi to go dziś nie ogarnę.Może go tym cycem tak wkurzyłam jedno jest pewne głos to on ma -
kasss wrote:Hej my po lekarzu i mamy kolejne skierowanie mam już dość cemu wszystko nam się przytrafia powiedzialam lekarce ze mala przestala głowke podnosic i ona tez probowala Julka strasznie plakala mowi ze moze to byc spowodowane tym torbielem co ma w glowce ze zamiast sie wchlonąć rośnie mamy pilne na skierowaniu ale i tak pewnie poczekamy jakis czas my to mamy pecha...
-
Kass przykro słyszeć ze macie problemy.Pewnie to nic poważnego.Może Julka ma skok?
Podobno przed skokiem dzieci "zapominaja" czynnosci ktore juz nie sprawialy im trudu tylko po to aby po kilku dniach wszystko wrocilo plus dodatkowe umiejętności .bądź dobrej mysli.
-
KAss też słyszałam, że dzieci "cofają się" na chwilę przy skoku..i potem umiejętności powracają...oby to było to..może jak teraz jest ciężko, to potem będzie łatwiej...
my dziś mamy też Sajgon, bo mały nie może zrobić kupki podałam mu pół czopka 2h temu i od razu poszedł spać...kupki jak nie było tak nie ma :(czuję, że jak się obudzi to będzie na nowo płacz...
dzięki za podpowiedź z tymi bujaczkami...kupimy chyba na dzień dzieckaStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ja nie czytam ale spiewam Julce kolysanki w dzien jak ja usypiam a jak przestane to sie budzi wiec sprzatam czy gotuje i spiewam
loszcz super ze sie udalo;)i dobrze ze juz lepiej u Ciebie i mamy
kaczamila ja tez sie balam ze Julka sie nie najada bo malo przybierala wróciłam do odciagania a teraz dalej malo przybiera wiec to nie byla wina mojego karmienia
dziewczyny a wy usypiacie dzieci w ciagu dnia czy same zasypiaja?
a co do mm pisalyscie ze mozna je trzymac do 3 godz po zrobieniu sprawdzcie dokladnie na moim pisze ze trzeba podac od razu max do godz[/url]
-
nick nieaktualny
-
mam nadzieje ale wymiekam juz nie dosc ze ciaza z problemami to teraz tez nie lepiej problem z brzuszkiem bioderkami glowka jeszcze do hirurga mamy jechac w czerwcu do neonatologa na kontrole no i jeszcze oczko ale z tym musimy zaczekac az mala 6mc skonczy juz nie wspomne o kolkach ktore na szczescie sie skonczyly
wczoraj plakala do 23 ale za to wsala o 4.30 i przespala do 8.30 teraz tez niespokojnie ale drzemie sobie do tego nawrzeszczalam na meza bo mial wolne wczoraj i za mias mi pomoz to jeszcze na nerwy mi dzialal jak mala jest wesola to zajmuje sie nia i wszystko jest ok ale jak placze to nie daje rady mysli ze polozy sie z nia i ona bedzie spac konczy sie tak ze on zasypia( bo przecierz on jeden pracuje na budowie i jest zmeczony) a ona placze i ja biore[/url]
-
nick nieaktualnyKasss Skąd ja to znam mój też jak Hania grzeczna to mąż cały czaś może się nią zajmować a jak płacze to już żebym ja nią się zajęła a jak długo płacze i nie można jej uspokoić to patrzy na nią jakby coś mu zrobiła. I tez wkoncu on jedyny pracuje i zmęczony jest
-
A ja mam znów problem z kupnem mleka. U nas Hipp jest tylko w Rossmannie. Nawet w żadnej pobliskiej aptece nie ma ani hipermarketach. I zwiedziłam dziś 5 Rossmannów i wszędzie puste półki! W jednym jak zapytałam to pani powiedziała, że ostatnio nie przychodzi to mleko a jak już to po 1/2 puszki. Jeszcze M później pojedzie do 2 sklepów ale jak tam nie będzie to nie wiem co zrobimy. Nie wiem nawet na jakie mleko zmienić gdy trzeba będzie.