Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStwierdziłam ze moja pierś juz jest miękka i pije herbatkę laktacyjna kupiłam lacostan pytanie do was czy dobra jest?#?? Kupiłam taka jaka była ale jak znajdę femaliter to ja będę piła albo jak przyjdzie paczka z gemini
Anastacia33 lubi tę wiadomość
-
Scarlett dzis sobota!!!
Rubi super relacja:)
co do kupki moja mala robi codziennie i jak nie zrobi przez cały dzien to ja juz sie denerwuje ale zawsze masaz brzuszka pomaga i po takim masazu kupka sie pojawia.
Justyska oby juz byl koniec problemow z kp.
Kass trzymam kciuki za malutka.
Loszcz jeszcze troszke i bedziesz w pełni sprawna.
Madzik mały klopsik z malutkiej:) ale to dobrze niech rosnie silna i zdrowa potem wszystko sie wyrowna i pewnie bedzie laska jak Mamusia:)
milej soboty dziewczynki!!!
jeszcze 3 kg mi zostały... wolno bo wolno ale schodziloszcz, Madzik82, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:
Loszcz jeszcze troszke i bedziesz w pełni sprawna.
Gips jeszcze 3 tyg przy dobrych wiatrach a potem nauka obciążenia nogi do 4 tyg
To jeszcze 2 miesiące zanim zaczne normalnie chodzić
Moja mama ma 5-6 miesięcy na rekonwalescence a potem rehabilitacja.Kto wie może nigdy nie będzie normalnie chodziła tylko o lasceWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 13:19
-
Loszcz najważniejsze ze dochodzisz do siebie i dobrze sobie radzisz. Jestesmy z ciebie dumne. Nie jedna by się zalamala.
Wiecie co zauwazylam? Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co ale niby czekolada kupy wstrzymuje ale za każdy razem jak mala ma zaparcia zjem kawałek czekolady ona zje moje mleko i za godz kupa. Wczoraj nie jadłam czekolady i nic dzis rano brak kupy. O 10 zjadłam czekoladę po pól godz zjadła z piersi i o 12 kupa po pas byla. Dziwne -
Justyska89 wrote:Stwierdziłam ze moja pierś juz jest miękka i pije herbatkę laktacyjna kupiłam lacostan pytanie do was czy dobra jest?#?? Kupiłam taka jaka była ale jak znajdę femaliter to ja będę piła albo jak przyjdzie paczka z gemini
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 13:34
-
Witam was w dzień marudy Moje dziecko dziś chyba sprawdza moją cierpliwość Zasypia budzi się po pół godzinie , na rękach źle, w bujaczku źle, przy cycku źle. Może jakbym się w powietrze wzbiła to było by dobrze
Ale już sprawdziłam skok rozwojowy 11-12 tydzień (niuanse) więc mi przynajmniej jest psychicznie lżej
U nas pogoda okropna więc w domy się będziemy kisić
Miłej i nie płaczliwej soboty! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak wygląda pleśniawka? Bo na necie coś słabo pokazane.
Mały krzyczy często przy jedzeniu, tak po 5 minutach odkąd zacznie ssać i dziś mnie znajoma olśniła, że może ma pleśniawkę i go boli po prostu?
Wcześniej się pytaliśmy o biały nalot na języku, to mówiono, że może mieć taki od mleka.
No i druga rzecz - co na to polecacie, jak się pozbyć cholerstwa jeśli faktycznie to to. -
Hej.
Ja swojej Zuzi nie obcinałam jeszcze paznokci u nóg.
Pocahontas ja mam to żywe mięsko na kaśce hehe Rodziłam naturalnie, to się zrobiło w miejscu gdzie był jeden ze szwów.
Anastacia moja Zuza śpi na klinie, sprawdza się.
Wychodzi na to że Zuzia jest uczuleniowcem, cholera. Przy kontakcie zaraz mocno obsypuje jej policzek, dzisiaj nawet po kontakcie ze mną jej obsypało, podejrzewam że od farby którą mam świeżą na włosach, cały policzek w pół godziny w plamach. Cholera, ma karnację i urodę typowo po rodzinie męża a oni uczuleniowcy i widzę że u Zuzi jest to samo.
Poza tym przerabiamy 2 skok rozwojowy, jest zabawa jest wesoło! -
Emertea Hipp wycofał puszki 800g a zamiast tego wprowadził pudełka 600g. Co ciekawe cena się nie zmieniła a nawet wzrosła!!!!
Chyba stąd braki bo rosmann nie zamawia tych pudełek. U mnie to mleko jest jeszcze w Lidlu, ale trzeba dobrze polować żeby trafić na 1 !!!!
Jeśli kompletnie nie masz skąd wziąć to ja Ci kupię i wyślę. -
Tess ten bialy nalot na jezyku to jest właśnie plesniawka kup aftin i smaruj
Justyska ja pilam lacostan dostalam w szpitalu w smaku jest niezly
krokodylica biedna Zuzia musicie uwazac zeby nie miala kontaktu na rzeczy ktore moga ja uczulic
moja maruda spi dzis prawie caly dzien ne wiem co jest grane ale cieszy mnie to;) pewnie przez ta okropna pogodeKrokodylica lubi tę wiadomość
[/url]
-
Justyska89 wrote:Stwierdziłam ze moja pierś juz jest miękka i pije herbatkę laktacyjna kupiłam lacostan pytanie do was czy dobra jest?#?? Kupiłam taka jaka była ale jak znajdę femaliter to ja będę piła albo jak przyjdzie paczka z gemini
Ja piłam Lactosan wg mnie średni, coś tam napewno pomógł ale nie wiem w jakim stopniu bo piłam Lactosan i Karmi i nie wiem które bardziej pomogło. Po Lactosanie wzdęcia są20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
anet525 wrote:
Wiecie co zauwazylam? Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy co ale niby czekolada kupy wstrzymuje ale za każdy razem jak mala ma zaparcia zjem kawałek czekolady ona zje moje mleko i za godz kupa. Wczoraj nie jadłam czekolady i nic dzis rano brak kupy. O 10 zjadłam czekoladę po pól godz zjadła z piersi i o 12 kupa po pas byla. Dziwne
Może coś w tym jest, z tym , że ja na sobie zauważyłam takie coś , że jak mam zaparcie i nie mogę przez 2dni się załatwić i jak zjem czekolade to w ten dzień o dziwo się udaje. Też myślałam, że to zbieg okoliczności.20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia