Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyska89 wrote:Stwierdziłam ze moja pierś juz jest miękka i pije herbatkę laktacyjna kupiłam lacostan pytanie do was czy dobra jest?#?? Kupiłam taka jaka była ale jak znajdę femaliter to ja będę piła albo jak przyjdzie paczka z gemini
-
Mamusie czy chustę można wiązać na siedząco?
W tej chwili nie mogę wstawać Poruszam się tylko na parterze (łazienka na piętrze wiec hard core) na krzeselku biurowym bez oparcia.Tylko ze boje się brać małego bo jak mi fika to jest trudno go utrzymać jedną ręką i zachować równowagę a czasem muszę coś zrobić kiedy nie spi drugą ręką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 20:21
-
nick nieaktualnyTeraz ja rozważam kupno chusty mąż mówi żebym kupiła bo jak to on powiedział "bbędziemy hankę baranke nosić jak plecak"
A tak serio jaka jest lepsza 4.2 czy dłuższa i tkanka to dobry wybór z tej strony CK kasss podała? ??? . Wiem ze ten temat był ale nie przywiazywalam do tego uwagi ale chyba się zaraziłam od was -
loszcz dziewczyny piszą że da radę nawet taką tkaną chustę-ponoć wygodniej kangurka ale to też trudniejsze wiązanie, ale kieszonkę też się da. Z kółkową w ogóle łatwiej.
Little frog ok- długość zależy od Twoich rozmiarów. I ew męża jak też chce nosić.loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella, Krokodylica dzięki za pomoc. Jak na razie kryzys mleczny zażegnany na ok. miesiąc. M był dziś w Wałbrzychu i przy okazji odwiedził 2 Rossmanny. Udało mu się kupić trzy puszki. Może jeszcze zamówię z tej strony Hippa. No i dzisiaj byłam też w lidl i widziałam, właśnie te pudełka więc w razie czego już wiem gdzie szukać.
loszcz, Krokodylica, bella82 lubią tę wiadomość
-
Tych puszek juz na bank nie bedzie, tylko pudelka. Ale mimo wszystko raz na pol eoku Hipp ma takie przestoje ze wszedzie puste polki. Warto miec zawsze jedno opakowaniecw zapasie albo zamawiam w hipp do domku. Mleko jestcextra wiec warte zachodu. I jak dla mnie jako jedyne nie smierdzi stara scierka hehe
Moj syn wszystkie inne odrzucilloszcz, Krokodylica lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Anastacia jezeli go to nie meczy to ja bym nic nie dawala. Moja tez ma czasem!2 dni bez kupy. To normalne u dzieci karmionych piersia.
Moja kolezanka dawala za duzo czopkow i zaszkodzila corce i to powaznie! Mala ma 2 lata i nie potrafi sama sie wyproznic, ma robione lewatywy co kilka dniScarlett2014, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Madzik82 wrote:Anastacia jezeli go to nie meczy to ja bym nic nie dawala. Moja tez ma czasem!2 dni bez kupy. To normalne u dzieci karmionych piersia.
Moja kolezanka dawala za duzo czopkow i zaszkodzila corce i to powaznie! Mala ma 2 lata i nie potrafi sama sie wyproznic, ma robione lewatywy co kilka dni
Jestem tego samego zdania , ja czekam a jak nie ma już tak długo to podaje wody przegotowanej do picia.Scarlett2014, gosiaczek31, Madzik82, Krokodylica lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi tez lekarka i polozna mowila ze przy kp dziecko moze nawet do 10 dni nie robic kupy i sie tym nie przejmowac. Moja robila dlugi czas co 5-7 dni. troche sie dziwie ze tak szybko podajecie czopki. Wg mnie dziecko tez moze miec pozniej problem z normalnym wyproznieniem. Jelita sie rozleniwiaja. I w pozniejszym wieku problemy z drazliwym leniwym jelitem itp. Sprobujcie naturalnych sposobow na kupe. Masaz brzuszka delikatny okreznymi ruchami, ogrzewanie termoforem.
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny muszę się pochwalić! Mój syn po raz pierwszy przespał noc z tylko jedną przerwą na karmienie!!! A dzięki temu ja miałam dziś tyle sił że prawie wyrównałam dystans który pływałam przed ciążą! A pod wpływem endorfin wstępnie zarezerwowałam dla Juniora miejsce na zajęciach w wodzie dla niemowlaków od połowy czerwca! musi mieć skończone 3 miesiące i sztywno trzymać głowę!!
gosiaczek31, loszcz, Emrica, Emartea lubią tę wiadomość