Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarlett super:) u mnie też w miarę fajna noc wiec może przebiegne dziś jakiś rekord tzn więcej niż 8km:) mała tez chce zapisać na basen ale myślę od września:) jeszcze musimy poszukać fajnego miejsca:) Miłego dnia dziewczynki i maluszki
loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiaczek ja bym dziecku na siłę czopka nie podawała...ale skoro płakał mi i się strasznie prężył...i nie mogłam go uspokoić to. Dałam czopek..bardzo się męczył a żadne masaże w tym momencie nic nie dawały...robię mu codziennie gimnastykę i masaż brzuszka ale kupy dalej nie robi więc jesli znów będzie bardzo płakał i będzie go tak bolało to na pewno nie będę w tym momencie czekać bo może przejdzie samo...herbatki daje koperkowe i nic..jakby nie robił nawet 10 dni kupki a nic by mu nie było to nie ingerowalabym czopkiem..
Y z małym idziemy też na basen od 3 m-ca mąż się nakręcił
Miłej niedzieliKrokodylica lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyChyba mamy skok znowu wyczytałam ze między 7 a 9 tyg czyli teraz może być mała marudna od rana bujaczek źle łóżeczko źle ręce źle ns wszystko reakcja płaczem tylko cycek to jest spokój chociaż wątpię czy coś tam leci ale niech siedzi przy nim jak to ja uspokoi tylko niech zjeść mi da
-
Hej,
Basen fajna sprawa:), oj kusicie tymi chustami i też się zastanawiam czy chusta czy nosidełko, jeszcze myślę
Jeśli chodzi o motylka w foteliku to początkowo myślałam że za mało miejsca będzie na nią, bo ja mam fotelik maxi cosi i jeszcze mam tą wkładkę dla niemowlaków a tu niespodzianka i motylek wszedł trochę było prób jak najlepiej ale najważniejsze że główka prosto była nic nie uciekało no i bródka do góry. Jest ok.Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczynki
Moja mała dziś praktycznie cały dzień nie śpi ucina sobie tylko krótkie drzemki
Co do kup to moja corcia od poczatku miała problemy z kupka średnio robi co 3-4 dni co mię martwi bo słyszałem ze przy karmieniu mm slyszalam ze powinna robić co dziennie
Zazdroszcze wam dziewczynki ze macie możliwość iść z maluszkami na basen u mię niestety nie ma basenuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 16:28
-
Loszcz uwazaj na siebie zebyś szybko do zdrowia wróciła i mogła w spokoju nacieszyć sie Rocco
my dzis prosilismy na chrzciny mała była baaaaardzo grzeczna a co mnie zdziwiło w samochodzie nie spała rozgladała sie i podziwiała krajobrazy a jak sie rozgadala to nikt nie mógł sie nadziwic
za to mamusia dowiedziała sie że jest strasznie gruba wrrrr jak mnie wkurzaja takie komentarze jak by nie mozna bylo sie w jezyk ugryźć przecierz wiem jak wygladam...loszcz lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyKasss nie martw się tym ludzie tacy są ja w sumie przytyłam w ciąży 24 kg. Na 18 się zatrzymalam i później juz się nie ważyłam a wyszło 24 spadło 13 a 11 od 3 tyg stoi w miejscu ale też słyszę ze baba się zrobiłam itp ale trzeba puszczać to mimo uszu. A co do wagi to nie wymagam wrócić do swojej bo to pewnie niemożliwe ale chociaż jeszcze 6 kg zgubić żebym ważyła 65 a nie 71:(
Loszcz uważaj na siebie o musisz szybko do zdrowia wrócićloszcz lubi tę wiadomość
-
Ja schudłam 22kg zostalo 5 ale uwazam ze to moja sprawa jak wygladam i ile waze nikt nie powinien mi tego wypominac jestem po porodzie a nie utylam od slodyczy a nawet gdyby to moja sprawa
gosiaczek31, Krokodylica, loszcz, Ewelaa, gabi30 lubią tę wiadomość
[/url]
-
ja tylko na chwilkę Muszę pochwalić moją Lenę Od środy przesypia nockę bez budzenia na jedzenie. Zasypia o ok.20.30-21-30 i śpi do 5-6.00 rano Zjada butle i śpi do 9 Także 8 godzin,które ona śpi dla mnie jest wręcz wymarzoną sytuacją
Nie nadrobie Was bo nie spałam 40godz... Dobranocgosiaczek31, Emartea, kasss, loszcz, tylda87, Ewelaa, czekaja, bella82, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kass nie bierz tego do siebie ludzie są naprawde wredni. Ja uważam ze jesteś bardzo ładna i gruba napewno nie jestes.
Loszcz bidulko uważaj na siebie spokojniej a do celu.
U nas weekend uplynąl w towarzystwie. Wczoraj i piatek byliśmy u znajomych a dzis u moich rodziców. Mieszkają prawie 100 km od nas wiec Ineska byla pierwszy razu dziadków i musze powiedziec ze byla bardzo grzeczna. Chyba po mnie ma to ze nie lubi siedziec w domu wtedy jest marudna a jak zabiorę ja do znajomych czy na spacer to smieje sie prześpi sie no nie to dziecko. Dzis do poludnia Isia kupki nie mogla zrobic znow zjadłam czekoladę i za godz kupę potem zjadłam jeszcze jedna i znow kupa. Ogólnie ja najadlam sie czekoladowych pyszności a niunia narobila 4 kupy i to gęste ale po pas. Za każdy razem do mycia i przebrania. Dzis maz wlaczyl jej na Tel wyscigi samochodowe to tak się zapatrzyla gaworzyla i sie smiala. Teraz jest po kąpieli zjadła i byla marudna maz wlaczyl znow jej wyscigi posmiala sie i zasnęła. No super jeszcze tego brakowało by byla milosnikiem motoryzacji heheloszcz, kasss, gabi30, gabi30 lubią tę wiadomość
-
Wasze pociechy grzeczne a moja na odwrót. Dziś miała jakiś gorszy dzień. Cały czas chciała być na rękach, mało spała i jakaś taka marudna. Jak nigdy. A mnie jak na złość dzisiaj cały dzień strasznie boli głowa i nic nie pomaga. To jakaś migrena chyba.
Emilka w dzień w którym skończyła 3 miesiące zaczęła pić. Od 4 dni nie krzywi się na herbatkę i nie wypluwa smoczka. Wypija 50 ml. na raz.