Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Co kupujecie mamie na dzien matki???
Mam niezły orzech do zgryzienia bo muszę cos wymyślić a moj P to kupi
Chyba ze zorganizuje jakas opiekę dla Rocco i pokustykam o kulach... hmmm...ale sama isc nie moge bo mam rece kulami zajete wiec nic nie podniose.kiedy bylam w szpitalu chciałam sobie cos kupić do picia i musialam napój w zebach do kasy nieść
To co kobiety jakieś pomysly??? Chciałam kupic perfumy ale ciężko w gusta trafić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 08:45
-
nick nieaktualnyTrzymamy kciuki wkoncu w naszych forumowych kciukach siła za nas będziecie 18 czerwca trzymać żebysmy nie musieli się znów pieluchowac
Dzisiaj była położna u nas ostatni raz stwierdziła że mała ma za słabe mięśnie bo słabo głowę podnosi ja powoli coraz bardziej załamana jestem co jeszcze wyjdzie dysplazja najpierw później wiotkosc krtani później asymetria i teraz słabe mięśnie i jeszcze u mnie mąka ilość mleka i zapalenie piersi normalnie aż płakać mi się chce. Będę dzwonić do tej rehabilitantki co jestem zarejestrowana do niej na 13 lipca i pierwsza wizytę prywatnie pójdziemy niby później będzie nas wciskala Na wizyty na NFZ. Tak mi ta położna powiedziała ze lepiej pierwsza wizytę zapłacić a później na NFZ jest się łatwiej szybciej dostać
Anuowalam narazie zamówienie chusty bo jak mała ma ta asyemetrie to nie można w chuście nosić jak wyjdziemy z asymetri to wtedy zamówię chustę A taka już nakręcona na chustę byłam
A moje dziecko walory mi dzisiaj popalić w nocy obudziła się o 2 w nocy i nie w głowie było jej spanie zasnęła dopiero po 5 później znów o 6 się obudziła o 7 zasnęła i o 8 się obudziła na dobre a teraz śpi i ja chyba też idę odespać ta noc bo masakra taka zjechana jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 10:57
-
Loszcz ty to lepiej zostań w domu nie ma co ryzykowć Emartea to super wieści Justyska a po czym to stwierdziła?
Moja Julka jest ostatnio bardzo grzeczna kochany skarb wczoraj o 3 sie wiercila zrobilam mleko wracam a ona spi czekalam az sie obudzi az zasnęłam obudziłąm sie o 5 a ona dalej spi zrobiłam kolejne i musialam ja budzic zjadla i pospala do 9 wiec super noc za nami
z małej jest taka aparatka ta owieczke co na fb wrzucilam zdjecie lapie za noge i tak ja szarpie az spadnie smiesznie to wyglada;)gosiaczek31, Emartea, loszcz, anet525, gabi30 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyLoszcz, trzymaj sie i uwazaj na siebie. Co do prezentu ciezko cos doradzic nie wiemy co twoja mama lubi czym sie interesuje. Perfumy zawsze sie przydadza. Ale gorzej jak nie spodoba zapach. Moze jakas ksiazka. Moja mama lubi kwiatki wiec zawsze jak mam problem biore ja do sklepu ogrodniczego i wybiera sobie sadzonki jakis krzaczkow kwiatkow itp:-)
Emartea super ze bioderka zdrowe.
Moja mala zasnela wczoraj o 21 obudzila sie bez placzu o 4 i zamiast dac znak "mamo jesc" to gapila sie na rybki w karuzeli.
W piatek moja mama zrobila nam niespodzianke i przyjechala na weekend. Wlasnie ja odwozilam na autobus powrotny. Troche mnie odciazyla przy starszaku. Brala na dlugie spacery, spala z nia.
Pierwszy raz od 2 miesiecy wczoraj przespalam sie w dzien godzine az dziwnie sie z tym czulam:-) a dzis juz moja codzinnosc sam na sam z dwiema dziewczynami:-) zaraz biore sie za obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 11:27
Emartea, loszcz lubią tę wiadomość
-
kasss wrote:Loszcz ty to lepiej zostań w domu nie ma co ryzykowć Emartea to super wieści Justyska a po czym to stwierdziła?
Moja Julka jest ostatnio bardzo grzeczna kochany skarb wczoraj o 3 sie wiercila zrobilam mleko wracam a ona spi czekalam az sie obudzi az zasnęłam obudziłąm sie o 5 a ona dalej spi zrobiłam kolejne i musialam ja budzic zjadla i pospala do 9 wiec super noc za nami
z małej jest taka aparatka ta owieczke co na fb wrzucilam zdjecie lapie za noge i tak ja szarpie az spadnie smiesznie to wyglada;) -
gosiaczek31 wrote:Loszcz, trzymaj sie i uwazaj na siebie. Co do prezentu ciezko cos doradzic nie wiemy co twoja mama lubi czym sie interesuje. Perfumy zawsze sie przydadza. Ale gorzej jak nie spodoba zapach. Moze jakas ksiazka. Moja mama lubi kwiatki wiec zawsze jak mam problem biore ja do sklepu ogrodniczego i wybiera sobie sadzonki jakis krzaczkow kwiatkow itp:-)
Emartea super ze bioderka zdrowe.
Moja mala zasnela wczoraj o 21 obudzila sie bez placzu o 4 i zamiast dac znak "mamo jesc" to gapila sie na rybki w karuzeli.
W piatek moja mama zrobila nam niespodzianke i przyjechala na weekend. Wlasnie ja odwozilam na autobus powrotny. Troche mnie odciazyla przy starszaku. Brala na dlugie spacery, spala z nia.
Pierwszy raz od 2 miesiecy wczoraj przespalam sie w dzien godzine az dziwnie sie z tym czulam:-) a dzis juz moja codzinnosc sam na sam z dwiema dziewczynami:-) zaraz biore sie za obiad. -
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:Stwierdziła po tym ze mała nie podnosi główki znaczy podnosi ale za mało i zamiast podpierac się nogami macha nimi i rękami zamiast się podepszec czasem podnosi ręce zresztą ja niewiem jak to podnoszenie główki ma wyglądać[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska ale twoja jest jeszcze mala. Ma czas na dzwiganie glowki. Nie daj sie zwariowac. Jesli kolo 3 mies nie bedzie trzymala glowki i nie bedzie podnosila to bedzie mozna sie martwic. Narazie ma czas zeby sie nauczyc. Kladz ja czesto na brzuszku to bedzie cwiczyla po trochu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Ja mloda mam w przedszkolu niech sie uczy a przy okazji bawi po szkola zbliza sie wielkimi krokami.w domku jest ze mna i Fabisiem całą sobote i niedziele.zreszta ostatnio byla chora i 3 tyg w domu byla to wiecej roboty mialam bo ona marudns i do tego maly Fabis...
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:No wiem ja spokojna byłam do czasu przyjścia tej kobiety dobrze ze to ostatni raz ty mi mówi ze mała ma asymetrie tu ze słabe mięśnie masakra a ja martwię się tylko
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiaczek ty chyba się znasz o ile dobrze pamiętam bo asymetrie nam stwierdzili bo mała jak daje główkę w lewo to nogi układa w prawo i leży tak jak paragraf a jak się denerwuje to podpiera się nogami i robi jakby mostki czy taka asymetria jest groźna łatwa do wyleczenia???
-
Justyśka moja miala miesiac podnosila tak
i w sumie wyzej juz nie podnosila teraz przestala dzis na chwile podniosla dwonilam ja do neurologa zarejestrowac i na skierowaniu mam pilne a ona mi mowi ze na pazdziernik no szok za co my te skladki placimy jak wszystko trzeba prywatnie robic!Emily83 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyJustyska ja sie znam a moja Iza tez ma asymetrie. Naprawde sie nie przejmuj. Asymetria bardzo czesto sama sie cofa u tak malych dzieci a jesli nie to bardzo latwo sie ja koryguje. Zwykle wystarcza kilka wizyt u fizjoterapeuty i cwiczenia w domu kilka razy dziennie np przy zmianiach pieluchy. Pokaza ci co robic jak pojdziesz na rehabilitacje. Ale im wczesniej sie zacznie tym lepiej.
-
nick nieaktualny