Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też sobie odpuściłam dziś te warsztaty.
Ciągle mam problemy żeby spokojnie nakarmić dziecko i karmienia w dzień ostatnio zaliczamy bujając się na piłce, dziecko jest półprzytomne, nie ciśnie go kupa i nie łyka powietrza, więc przynajmniej zaczął dojadać do końca, ech... -
My byliśmy i nawet fajnie Pola dała sie zawiązać w kangurka i od razu zasnęła,potem kieszonka i dalej sen. Zdecydowanie lepsza pozycja w chuście tkanej niż w elastyku. I wygodniej dla mnie. po warsztatach zrobiłyśmy zakupy. W sumie fajny dzień. Jutro jedziemy do Gdyni na dzień mamy karmiącej. Mam nadzieje ze bedzie fajnie moze uda nam sie odwiedzić babcie czyli mamy
-
Hejka nie nadrobię was dzis miałam ciężki dzien malutka chciala byc w centrum uwagi starsza corka miala tym lekcji ze od 17 do 22 robiliśmy i ja uczyłam do klasowek ze dom wygląda jakby tornado przeszlo.
O jakich wy warsztatach piszecie???? -
loszcz wrote:Zauwazylyscie ze praktycznie kazde dziecko na forum ma stwiedzony jakis mankament wymagajacy kolejnych wizyt u specjalisty? skaze bialkowa czy jakis torbiel,bioderka chore lub na granicy,asymetrie zbyt niskie lub wysokie napięcie miesni itd.To gdzie sa zdrowe dzieci sie pytam?skoro wszystkie odbiegają od normy kto te normy wytycza?
Dziwne to trochę...
Bardzo dobrze to napisałaś, też odnoszę wrażenie że teraz jest moda na stwierdzanie tych wszystkich dolegliwości. -
Anastacia33 wrote:Tatus dzis wazyl Fabisia waga mlodego na dzien dzisiejszy 6800g
Imponująca waga Ja za tydzień dowiem się ile u Nas przybyło,choć kogo bym nie spotkała ,jak dowiaduje się,że moje dziecko ma trzy miesiące to zawsze słyszę....ale duży jest jak na trzy miesiące i długi.loszcz lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:wymienilam smoczki na te od 3-6 mc i wiecie co? niczym nie roznia sie od tych 0-3 to tylko sciema zeby naciagnac nas na kase
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Krokodylku Lena właśnie zaczęła piąty miesiąc dlatego to jabłuszko Ale masz racje z tą przerwą między produktami. W tym tyg jabłko a w przyszłym marchewka
Loszcz pytałaś o prezent na Dzień Mamy. Ja zamówiłam srebrny wisiorek z dziewczynką i chłopcem,którzy trzymają się za ręce. Na ich odwrocie są wygrawerowane imiona-moje i mojego brataloszcz, gosiaczek31, czekaja, Ewelaa, Krokodylica, gabi30 lubią tę wiadomość
-
Ja dostałam dziś śliczną bransoletka Pandora i charms z literką E jak Ewa:)
to nasz świeto hura!!!
co do smoczków tez kupiłam juz wieksze a mam z firmy MAM. niczym oprocz wielkości tarczy sie nie różnią. nie wiem jak te pozniej.
Smoczek do butelki tez juz wymieniłam na ten 'starszy' i widze mega różnice. Wcześniej Ewa 60ml piła przez okolo 10 minut a teraz dosłownie 4 minuty i pusto. tak wiecej szybciej pije ale tez duzo gubi bokami. no i wiecej ulewa pewnie musi sie przestawić
milego dnia:)
nie moge sie doczekac pierwszych sloiczkow ale to jeszcze jakies 3 miesiace:)gosiaczek31, loszcz, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy! My póki co nie mamy specjalnych planów na ten dzień ale pewnie odwiedzimy mamę mojego B.
Od syna najbardziej chciałabym dostać pierwszą całą przespaną noc ale chyba nie mam na to większych szans. Trudno wystarczy że na dzień dobry Junior powitał mnie mega uśmiechem
Ja smoczków nie wymieniam - za dużo kosztowało mnie żeby Junior jakikolwiek zaakceptował więc nie próbuję nic zmieniać
Wczoraj zaliczyliśmy mega atak histerycznego płaczu. Na szczęście krótki. Chyba dlatego że Junior był głody a mleko leciało za szybko i nie mógł sobie poradzić.
Czekaja jak często Ćwiczysz/Biegasz? Moje pływanie nic nie daje mojej wadze. -
nick nieaktualny