Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anet525 wrote:U nas tez pochmurno. Pokaze wam co dzis mi kurier przywiózł. Zakupilam dla Ineski skoczka Fisher price. Co prawda bedzie mogla na nim skakać dopiero jak skończy 6 miesięcy ale nie mogłam się juz doczekać by go kupic.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5a1ea466020.jpganet525 lubi tę wiadomość
-
Ma 3 regulacje i jest od 6 miesięcy do 13 kg. Mojej koleżanki corka ma 14 miesięcy i jeszcze na nim skacze. To jest zwierzęta lasu a jest jeszcze glebia oceanu. Juz nie mogę się doczekać kiedy ja tam wsadzę
-
Hej mamusie w końcu wszystkie doczekalysmy tego pięknego dnia pogoda paskudna ale mamy słoneczka które zawsze się do nas usmiechaja;-) Moja Julka wstała dzis o 4.30 zjadła poszła spać o 8 maz ja nakarmił przyniósł mi do łóżka i poszedł do pracy a my tak sobie lezalysmy i obudzilysmy się o 10.30 normalnie aż nie wierzyłam jak zobaczyłam która jest godz teraz pije kawke a Julka co robi? Śpi w wózku;-)chyba ta pogoda tak na nią dziala;-) Anet super ten skoczek;-) Justyska zrobiłaś jej zdjęcie? My chrzciny mamy w ta sobotę aż nie chce myśleć jaka będzie pogoda śliczna opaskę muszę zamienić na czapkę miłego dnia;-)
Ja w butelkach też juz 3 mam i różnica jest ale wodę podaje małej z 2 żeby się nie krztusila[/url]
-
Ewelaa wrote:http://allegro.pl/fisher-price-skoczek-przyjaciele-z-lasu-chn38-i5350644534.html
Ja taki chce zamowic
Tez na niego patrzyłam. Bo tez jest fajny.
Loszcz faktycznie duży jest. Na szczęście zmiescil mi sie w rogu ściany na styk. Maz powiedzial ze plac zabaw z tego pokoju niedługo zrobię. Ale co tam niech sie bawi.
Kurcze ja chyba tez powinnam ustalić juz termin chrztu a dopiero co wybrałam chrzestnych .
Kasa wiem ze juz pokazywalas sukieneczkę ale prześlij nam potem jej zdjęcie. -
nick nieaktualnyKasss zrobiłam wstawię na Facebooka jeśli tak działa na nią ta sukienka to cała mszę się nie ruszy ani nie kweknie heh będę miała problem z głowy heh
Wszystkiego najlepszego mamuśki z okazji naszego święta naprawdę fajnie być mamaczekaja, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Caly czas martwi mnie tez zasinienie wokol ust Nadii i dzis pediatra ja osluchala i powiedziala ze szmerow na serduszku nie slyszy, pewnie to taka jej uroda poprostu. Ale dla mojego swietego spokoju i sumienia dala mi namiary na Pania dr ktpra wykonuje takim maluchom echo serduszka. Wiec jak tylko wrocilam do domu zadzwonilam i jitro mamy wizyte. Prosimy o kciuku. Bardzo sie martwie
-
nick nieaktualny
-
Ewela femaltiker możesz z wodą..trzymam kciuki za malutką..
młody na dzień mamy zrobił wielką pływającą kupę i myłam go całego łącznie z szyją i ramionami
u nas dziś deszcz więc nici ze spaceru..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego naj dla nas Mamusiek
Mój dziś jakiś marudny i śpioch tzn. śpi pół godziny marudzi pół godziny zje i tak w kółko chyba ta pogoda nieszczęsna
Ewelaa trzymamy kciuki, na pewno będzie wszystko w porządku.
Justyska89 sukienka extra a mina małej bezcenna, może nie chce sobie kreacji pognieść i dlatego taka w bezruchu leży