Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy
mój mały coś zaczął ostatnio ulewać i zastanawiam się czy to może być przez to że z piersi mu szybko i dużo płynie... tak to jest pogodny, kupy i siku w normie... a mnie złapało gardło mówię z wielką chrypą od wczoraj a dzisiaj doszedł jeszcze ból gardła, idę dzisiaj do lekarza popołudniu zobaczymy co mi powie. Byle by się tylko mały nie zaraził -
Dzień dobry
Z okazji Dnia Mamy życzę Wam dużo radości i nie ustająco uśmiechniętych Maluszków
Moje dziecko chyba uwielbia spać na moim brzuchu , już godzinę leżę bez większych ruchów , bo mały usnął w najlepsze
Trzymajcie Kciuki w środę, aby mały dzielnie zniósł szczepienie.
w tym roku wiosna nas nie rozpieszcza, gdzie to słońce???
gosiaczek31, Emrica lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
Noa ja sie ciesze z pogody:) przynajmniej rozbierac sie nie musze;)
Przespaną noc zamieniłabym na wszelkie prezenty:) ale tez nie moge narzekac jak przespie w sumie 7 7.5godziny to jest super:)
A Wasze dzieci też sie tak uśmiechają rano jak się obudzą?? my z meżem jak wchodzimy do małej do pokoju po nocy i juz wię że jest koniec spania to taka radosc jest ze masakra. usmiech od ucha do ucha:)
Scarlet cwiczę / biegam 6 razy w tygodniu. tylko 1 dzien mam przerwy. ostatnio biegajac robie wieksze odleglosci i juz widze efekty na wadze. zszedł kolejny kilogram zostały 2 aczkolwiek brzuch nadal wyglada okropnie;(
Scarlett2014, Emrica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dziecko o poranku ma mega uśmiech tylko nie wiem czy to dlatego że mnie widzi czy dlatego że wie że to koniec spania i teraz czas na zabawę
Ja
Ja staram się "coś " robić 3/4 razy w tygodniu. Coś tzn. ćwiczenia albo basen ale efekty są średnie. Plus codziennie na spacerach chodzimy minimum 5 kilometrów. No nic dorzucę jeszcze 1/2 dni i zobaczymy biegać nie zaczęłam bo jednak biust mi przeszkadza i czuje się niekomfortowo. Ale jak będzie trzeba to i tu się przełamie
Mi temperatura powietrza odpowiada bo nie lubię upałów ale brakuje mi słońca
A i moje dziecko zaczęło wstawać trochę później czyli o 6tej
Kaczamila Jaś parę razy ulał właśnie po tym jak mleko chyba szybko leciało bo słyszałam jak intensywnie przełykał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:49
czekaja lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki.
moja dzis z okazji mamy jest marudna i w dodatku budzila sie od północy co dwie godz na jedzenie jakiś koszmar. Smoczka nie wymieniam bo i tak jest drobna na te prawie 3 m-ce wiec jeszcze poczekam. A wprowadze pokarmy dopiero w 6 miesiącu o ile będę dalej karmić piersią i bedzie miala prawidłową wagę -
Moja Nadia zasypia miedzy 21-23 i spi srednio do 6-7. Gdybym sama jej cycka 1,2 razy w ciagu nocy nie podala na spiku to nie wiem czy moj spioch by sie obudzil
Wiec ja nie moge narzekac na nie przespane noce. Tfuu tfuuu zebym czegos nie wykrakalaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:56
loszcz, loszcz, loszcz, loszcz, loszcz, loszcz, loszcz, loszcz lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamusie...z okazji naszego święta życzę Wam pociechy z dzieci i zawsze uśmiechu na twarzy
U nas dzień rozpoczął się płaczem ale nie dziwię się młody nie jadł 5h więc wpadł w ferie po pobudce
Czekaja podziwiam Cię kobito...ja niecierpie biegać ale do innych ćwiczeń i tak nie mogę się zmobilizować za to drozdzowki na spacerze wchodzą mi świetnie..
My wczoraj ustaliliśmy w kościele datę chrztu i mamy na 23 sierpnia..dwa dni przed naszą rocznicą ślubu...
Justyska mój Franek reaguje takim zesztywnieniem jak tylko władze go do fotelika samochodowego...tak to śmiesznie wygląda...od razu grobowa mina...nie ma szans go rozsmieszyc...chyba czuje się taki dorosły w tym foteliku więc nie wypada się śmiaćczekaja, loszcz, Emrica lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
noa8 wrote:Dzień dobry
Z okazji Dnia Mamy życzę Wam dużo radości i nie ustająco uśmiechniętych Maluszków
Moje dziecko chyba uwielbia spać na moim brzuchu , już godzinę leżę bez większych ruchów , bo mały usnął w najlepsze
Trzymajcie Kciuki w środę, aby mały dzielnie zniósł szczepienie.
w tym roku wiosna nas nie rozpieszcza, gdzie to słońce??? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas tez pochmurno. Pokaze wam co dzis mi kurier przywiózł. Zakupilam dla Ineski skoczka Fisher price. Co prawda bedzie mogla na nim skakać dopiero jak skończy 6 miesięcy ale nie mogłam się juz doczekać by go kupic.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a5a1ea466020.jpgEwelaa, kaczamila, Emrica, Krokodylica, gabi30 lubią tę wiadomość