Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, nasz okulista się rozchorował i odwołali nam wizytę, prawie się zbieraliśmy i zadzwoniła pani z recepcji z nowym terminem- 8 czerwiec. Dzisiaj złapaliśmy siuśki na posiew i byliśmy na morfologii. Dawałam sprawdzić paniom w lab ostatnią morfo bo ciągle pytają czemu małego tyle razy kłujemy, powiedziały że ma dobrą morfologie, ta teraz jest po odstawieniu żelaza- zobaczymy ja wyjdzie. Wszystko okaże się w środę.
-
nick nieaktualnyMasakra gosiaczek 125 ml z jednej ja z dwóch jak sprawdzalam miałam ledwo 80 musze teraz sprawdzić jak juz nie mam zapalenia. I femaliter juz zamówiony w gemini tam jest za 17 zł. Może w jakiejś aptece znajdę to kupię puki z gemini nie przyjdzie mam nadzieje ze zdziała cuda i będe miała potoki mleka i z 80 z dwóch piersi zrobi się chociaż 200
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusze wam się pozalic mam nadzieje ze was nie zanudze a więc ta sytuacja z tym dokarmianie trochę mnie boli i powoli dochodzę do siebie że tak widocznie musi już być i mówię do męża ze podgrzewacz moglibyśmy kupić było by łatwiej z podgrzewaniem mleka do odpowiedniej temp a on do mnie z pretensjami ze ja mam zamiar teraz tylko mm karmić i ze może laktacja przyjdzie i waty do mnie o to. Niewiem na co on liczy na cud z nieba ze będę miała po tym femaliter potoki mleka czy jak.jjak tak to super a podgrzewacz się nie zmarnuje przyda się jak skończę całkiem karmić. A to pewnie pod wpływem swojej mamy mój mąż tak walnął bo był u niej na dzień mamy i pewnie coś mu powiedziała. Później przeprosił ale wkurzył mnie na samym początku
-
witam po chrzcinach
było pieknie no ale w kosciele Staś przy namaszczeniu olejem musiał sie obudzic i rozplakac wiec prawie cala druga polowe mszy musialam miec go na rekach ze smokiem ale jakos przysnal za to reszta dzieci (było razem 4) grzeczna jak nie wiem, tylko Staś musiał pokazac ze jest chrzczony
kasss, anet525, gosiaczek31, ines31, Krokodylica, Scarlett2014, loszcz, Emrica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas w domu atmosfera taka że można by bylo ją nozem kroić... teściowa chodzi obrażona na mnie i szwagierkę (chociaż to my powinnyśmy być obrażone) nie odzywa sie do nas ale akurat dla mnie to dobrze traktujemy się jak powietrze i mi to pasuje, tylko chodzi i drze japę na wszystkich Bogu ducha winnych synów... i to mnie wkurza... czekam aż sie poskarży na nas co myśmy jej zrobiły i czekam aż mąż przyjdzie z awanturą, ale obiecałam sobie że jak tak będzie to tym razem pakuje manatki i spadam z Oskarem do mamy i tam gdzie jestem mile widziana. Bo niestety wszyscy bracia wiedzą ze ich mama nadaje się do leczenia (i to poważnie) ale zawsze biorą jej stronę, a mój mąż potrafi przyjść posłuchać jej zmienionej wersji wydarzeń i przyjść z awanturą do mnie nie pytając nawet mnie co sie wydarzyło, mimo tego że np przy tej awanturze było wiecej osób które zapytane mogą potwierdzić moją wersję... masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA właśnie teraz powiedziała że ona ma tylko jednego syna (najmłodszego) a mój mąż i mąż szwagierki nie są jej synami, mają jej nawet mamo nie mówić. i taka kobieta będzie mi mówić co robię źle a co mam zmienić przy opiece mojego... jak sama ku..a wyrzeka sie swoich dzieci... ok chyba już dość o tym podłym człowieku, widzę że ją to psychiczne wykańcza od dwóch dni ale sama siebie tak nakręciła bo my nic a nic się nie odzywamy do niej...
-
Rubi u nas na szczęście spokój ale aż sie boje co bedzie jak zęby będą szły z moim pechem moze ta krew była od czopka bo u nas raz tak było zaptaj pediatry jak itak idziesz na szczepienie
mi famatiker nie pomógł ale mleka po 2 zapaleniu mialam juz malo i pewnie dla tego wczoraj przy kąpieli nacisnęłam na brodawki a tam jeszcze mleko było zaniknie samo czy musze cos brac? cycki jak flaki ciekawa jestem kiedy beda normalne bo chyba takie ni zostana?
Justyska nie przejmuj sie mój tez pytal czemu nie sciagam a jak mowilam ze nie mam co to mowil do Julki ze jest skazana na ta chemię tzn mmpusciłam to mimo uszu
Słodka ślicznie Staś wyglądał i super torcik my mamy w ta sobote mam nadzieje ze Dżudka bedzie grzeczna mamy osobna msze to nawet jak by marudziła nic sie nie stanie zreszta na rekach nigdy nie placze u was tez w kosciele mama trzyma dziecko cala msze na rekach?
kaczamila wspólczuje ci tesciowej nie dziwie sie jak mozna wytrzymac z takim babsztylem a jak zdrowie tescia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 12:34
[/url]
-
Justynka podgrzewacz kup bo on nie tylko przyda sie do butelek ale ma tez miseczki na zupki i jak zaczniesz wprowadzać pokarm i deserki to podgrzewacz bedzie niezbędny. Poza tym ja ściągam czasem mleko jak chce gdzies wyjść i maz podgrzewa w podgrzewaczu. Dla mnie jest niezastąpiony.
Slodka ale masz przystojniaka i tort jest dokladnie taki jaki ja chce zamówić tylko bialo różowy. Ile cie kosztował bo u nas babka mi powiedziała za taki tort 220-240 zl za 2,5 kg.
Ile femaltiker z wysylka kosztuje w gemini? U nas w aptece jest za 19 zl.
Moja tez sie ślini i pcha paluchy do buzi czasem nawet przez to zwymiotuje -
czy wasze dzieci w ciagu dnia spia spokojnie? bo Julka cały czas sie wierci wciska główke w poduszke i tak kreci ta głowa strasznie tego nie lubie i musze caly czas byc w poblizu bo jak cmok wypdnie to sie budzi a jak jej podam to spi dalej ale przy tym wierceniu wypada caly czas cos ja chyba meczy ale co skoro nie placze
co kupujecie na dzien dziecka maluszkom?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 12:41
[/url]
-
nick nieaktualny