Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuper Dorka że Natalka robi takie postępy same dobre wieści. My też jesteśmy pod opieką kardiologa, ostatnio pani dr powiedziała że również wszystko się ładnie poprawiło od ostatniego razu i następna wizyta dokładnie w moje urodziny czyli 4 listopada
Jutro rano będę łapać siuśki małego bo mam zrobić kontrolnie posiew, w pon morfologa i w środę kolejne szczepienie. A jutro wizyta u okulisty, mam nadzieję że będą dobre wieści, bo ostatnio may miał jeszcze "zabieloną siatkówkę" czy coś takiego i jeszcze podobno nie widział, a po paru dniach od wizyty zaczął wodzić wzrokiem za nami... -
Dorka super wiadomość Natalka jest dzielną dziewczynką
to dobrze bo juz myślałam że mandat wlepią a wiecie co wczoraj przyszlo pismo o niezapłaconym mandacie mojego męza ktory dostał jadąc do mnie na porodówke a pamietacie jaki był ekspresowy o 13.30 powiedzieli mi ze musza zrobic cc a 10 min później mala już była nie dosc ze nie zdążył dojechac to jeszcze mu mandat dali no skandal i tłumaczenie ze zona rodzi nic nie pomogło!!![/url]
-
nick nieaktualnyewela super!
anastacia trzymam kciuki:-)
ja jutro podjade z mala do przychodni bo 2 razy juz dzwonili ze nie zaszczepilam i mam przyjechac. wrr raz nas odeslali bo mala byla wysypana od alergii a astepnego dnia zlapala katar i od tamtej pory ma zielone gluty a ja nie chce jej szczepic jesli cokolwiek jej dolega. wole poczekac az bedzie miala czysto w nosie. szczerze mowiac nie rozumiem takiego poganiania. -
Gosiaczku nie przejmuj sie i nie szczep jeżeli uważasz,ze mała jest podziębiona. Wszystkie negatywne skutki szczepionek są właśnie przez to,ze szczepią niedoleczone dzieci. Rozmawiałam na ten temat z koleżanką,która jest świeżo upieczonym lekarzem i mówiła,że autyzm itd jest nie od szczepionek a od tego,że lekarze dopuszczają przeziębione dzieci do szczepień.
Ewela gratuluję i cieszę się,ze wszystko dobrze
Anastacia trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.
ewela super że u malutkiej wszystko w porządku!
anastacia, kaczamila trzymam kciuki, będzie dobrze!
Ja dziś byłam na wizycie kontrolne u gin. Miało być po 6 tygodniach po porodzie no ale jakoś tak wyszło . Wszystko w porządku, lekarka mnie przestrzegala że karmienie piersią nie zapobiega zajściu w ciąże. że dziwne ale w dzisiejszych czasach kobiety dalej w to wierzą. Ma pacjentkę która 3 miesiące po cc zaszła w ciąże i się zdziwiła bo karmi piersią i jak to się stało.
Mały dziś wyciągał rączki do swojej ulubionej zabawki ale cieszy każdy postęp maluszkaloszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emily moja Lena tez ma malutkie ciemiączko. Ponoć od nadmiaru Wit D tak się dzieje ale w Polsce jest tak duże zapotrzebowanie na tą Wit, że raczej nie ma szans na przedawkowanie. Ja karmie tylko mm plus mam tą większą dawkę D i tez się teraz zastanawiam czy to nie za Dużo. W poniedziałek wpadnę do pediatry i zapytam.
Emily83 lubi tę wiadomość
-
ines31 wrote:aaa i dziś przyszedł mi ten słód właśnie go wypiłam. Pachnie jak ciepły chleb, smakuje jak woda z wodzionki no idzie przeżyć. Mam nadzieje że w nocy mi cycków z nadmiaru mleka nie rozerwie
To jest na mleko h bylo go więcej??? A jak nazywa sie ta herbatka co tak zachwalacie????