Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Masakra gosiaczek 125 ml z jednej ja z dwóch jak sprawdzalam miałam ledwo 80 musze teraz sprawdzić jak juz nie mam zapalenia. I femaliter juz zamówiony w gemini tam jest za 17 zł. Może w jakiejś aptece znajdę to kupię puki z gemini nie przyjdzie mam nadzieje ze zdziała cuda i będe miała potoki mleka i z 80 z dwóch piersi zrobi się chociaż 200
ja nie sprawdzam ile mam. wczoraj wyjatkowo po dlugim czasie odciagnelam bo mala wieczorem ze zmeczenia padla i nie oproznila. i tez zdziwiona bylam ze tyle. ale za to mialam dzis mleczko na wyjazd do miasta:-) -
nick nieaktualnyslodka100 wrote:witam po chrzcinach
było pieknie no ale w kosciele Staś przy namaszczeniu olejem musiał sie obudzic i rozplakac wiec prawie cala druga polowe mszy musialam miec go na rekach ze smokiem ale jakos przysnal za to reszta dzieci (było razem 4) grzeczna jak nie wiem, tylko Staś musiał pokazac ze jest chrzczony
a to ze poplakal troche to nic takiego:-) przynajmniej dal znac ze jest:-) wyroznil sie na tle innych:-)slodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslodka100 wrote:dzis Staś ma 3 mies
zastanawiam sie czy nie wychodza juz mu zeby (dosc wczesnie) bo tak namietnie cycka piastki,paluszki az w koncu wybucha placzem jakby go zabolalo dopiro smoczek pomaga no i tak w kolko -
nick nieaktualny
-
kasss wrote:czy wasze dzieci w ciagu dnia spia spokojnie? bo Julka cały czas sie wierci wciska główke w poduszke i tak kreci ta głowa strasznie tego nie lubie i musze caly czas byc w poblizu bo jak cmok wypdnie to sie budzi a jak jej podam to spi dalej ale przy tym wierceniu wypada caly czas cos ja chyba meczy ale co skoro nie placze
co kupujecie na dzien dziecka maluszkom?
Kass u mnie dosłownie to samo i cierpliwosci mi brak nic w domu nie moge zrobic. Ja na dzien dziecka kupiłam jej zabawkę ale dla troszke starszych maluszkow. Garnuszek klocuszek ma klocki garnuszek jeździ gra melodyjki itp tylko podobny do Fishera ale innej firmy bo byl tanszy -
Ehh u nas dziś od nowa.. myślałam że jak wczoraj wieczorem poszła kupka to dziś będzie spokój..a tu znowu placz..zastanawiam się czy to nie idę kp..ale uważam z jedzeniem już ponad tydzień więc nie wiem..mam nadzieję że pediatra nas uratuje teraz Franek usnal po 1, 5h płaczu.. Ehh po prostu za dobrze u nas było..młody zaczął też okropnie ulewac:/ chluszcze na odległość aż..i zmieniam jakieś 5 pieluch po karmieniiu
Słodka no sliczny smerfik ze Stasia
Kaczamila koszmar ta Twoja teściowaStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Scarlett przyszły mi majtki modelujace i. Jestem zadowolona szczególnie że za tą cenę...pod bluzka brzuch zginął więc się sprawdzają
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5308932925oli, gosiaczek31, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Scarlett przyszły mi majtki modelujace i. Jestem zadowolona szczególnie że za tą cenę...pod bluzka brzuch zginął więc się sprawdzają
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5308932925Scarlett2014 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnymoja Izula spi ladnie i spokojnie. i w nocy i w dzien. czasem ma gorszy dzien i spi krotko po 15-30 min. ale to rzadko. i raczej ma mocny sen skoro spi mimo halasu mojej starszej corki:-) bo starsza to czesto placze krzyczy wali zabawkami w podloge itp. wiec mloda cierpliwa jest:-) i chyba przywykla do halasu w trakcie jak chce jej sie spac i mimo to zasypia. wogole musze wam powiedziec ze porod drugi byl duzo gorszy dla mnie ale dziecko jest tak rozne od pierwszego ze az w szoku jestem. starsza ciagle potrzebowala uwagi, wszedzie musialam ja zabierac nawet do lazienki ciagle na raczkach noszenie zasypianie. a ta kruszyna spokojna grzeczna i malo klopotliwa jak narazie. naprawde moge duzo zrobic w domu. oby nie zapeszyc;-)
-
oli wrote:http://happyfamily.pl/podgrzewacze-do-butelek-i-sterylizatory/18-podgrzewacz-do-butelek-i-sloiczkow-wraz-ze-sterylizatorem.html
my mamy taki-tani, skuteczny, miesci butlę tommee tippee, ma wtyczke do auta -
nick nieaktualny
-
oli wrote:http://happyfamily.pl/podgrzewacze-do-butelek-i-sterylizatory/18-podgrzewacz-do-butelek-i-sloiczkow-wraz-ze-sterylizatorem.html
my mamy taki-tani, skuteczny, miesci butlę tommee tippee, ma wtyczke do auta -
Wiecie co nigdy nie wierzylam ze tabletki jakuekolwiek moga wplynac na moja cere....ale zmienilam zdanie....od 4 miesiecy biore Perfect Skin hydro complex i wiecie co one dzialaja buzia gladsza i promienna,nawet kolega ostatnio mi powiedzial ze wygladam jakbym miala 21 a nie 31 hm cos w tym jest. Ja sama widze różnice
ines31 lubi tę wiadomość
-
Anastacia super, że bioderka zdrowe. Kasss moja tez czasami się wierci. I też ostatnio zamiast smoka wkłada całą piąstke do buzi i głośno cmoka ☺ pediatra powiedziała, że usta to najbardziej wyostrzony zmysł dla dziecka a ze paluszki się ruszają to fajniej się ssie ☺
My mamy katar i kaszel niestety. Nawet nie wiem skąd. Dostaliśmy sinecod, nasivin i maść majerankowa pod nosek.oby przeszło bo noc była straszna.a -
Anastacia33 wrote:Wiecie co nigdy nie wierzylam ze tabletki jakuekolwiek moga wplynac na moja cere....ale zmienilam zdanie....od 4 miesiecy biore Perfect Skin hydro complex i wiecie co one dzialaja buzia gladsza i promienna,nawet kolega ostatnio mi powiedzial ze wygladam jakbym miala 21 a nie 31 hm cos w tym jest. Ja sama widze różnice
-
Nie wiem już rycze razem z nim..czekam na męża idziemy szybciej do tego pediatry bo dzwoniłam ale ona nie może przyjść bo ma pacjentów...a on mi w wózku nie usiedzi bo sama bym poszłaStyczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️