X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss moja tez śpi w dzień niespokojnie śpi za chwile marudzi płacze wierci się ją do niej lecę a ona śpi dalej dzisiaj to tak było chyba a z 5 razy

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Masakra gosiaczek 125 ml z jednej ja z dwóch jak sprawdzalam miałam ledwo 80 musze teraz sprawdzić jak juz nie mam zapalenia. I femaliter juz zamówiony w gemini tam jest za 17 zł. Może w jakiejś aptece znajdę to kupię puki z gemini nie przyjdzie mam nadzieje ze zdziała cuda i będe miała potoki mleka i z 80 z dwóch piersi zrobi się chociaż 200
    justa ale to 125 to po okolo 6 h niekarmienia.

ja nie sprawdzam ile mam. wczoraj wyjatkowo po dlugim czasie odciagnelam bo mala wieczorem ze zmeczenia padla i nie oproznila. i tez zdziwiona bylam ze tyle. ale za to mialam dzis mleczko na wyjazd do miasta:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    witam po chrzcinach :)
    było pieknie ;) no ale w kosciele Staś przy namaszczeniu olejem musiał sie obudzic i rozplakac wiec prawie cala druga polowe mszy musialam miec go na rekach ze smokiem ale jakos przysnal ;) za to reszta dzieci (było razem 4) grzeczna jak nie wiem, tylko Staś musiał pokazac ze jest chrzczony ;)

a27j8n.jpg
    4kwnci.jpg
    super przystojniak ze Stasia. i piekny torcik.
    a to ze poplakal troche to nic takiego:-) przynajmniej dal znac ze jest:-) wyroznil sie na tle innych:-)

slodka100 lubi tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bioderka zdrowe ma nasz Fabis teraz kontrola w polowie lipca

gosiaczek31, ines31, kasss, Scarlett2014, Ewelaa, kaczamila, Krokodylica, Emrica lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slodka100 wrote:
    dzis Staś ma 3 mies ;)
    zastanawiam sie czy nie wychodza juz mu zeby (dosc wczesnie) bo tak namietnie cycka piastki,paluszki az w koncu wybucha placzem jakby go zabolalo dopiro smoczek pomaga no i tak w kolko
    u nas to samo. mala pcha piastki do buzi ze az chrzastki strzelaja. i strasznie sie denerwuje przy tym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyska podgrzewacz sie przyda nawet pozniej do sloiczkow itp. ale nie warto inwestowac w jakis drogi. zwykly tani tez spelni swoja funkcje.

kaczamila jak czytam o twojej tesciowej to zawsze w szoku jestem... podziwiam ze ja znosisz jeszcze.

• anet525 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    czy wasze dzieci w ciagu dnia spia spokojnie? bo Julka cały czas sie wierci wciska główke w poduszke i tak kreci ta głowa strasznie tego nie lubie i musze caly czas byc w poblizu bo jak cmok wypdnie to sie budzi a jak jej podam to spi dalej ale przy tym wierceniu wypada caly czas cos ja chyba meczy ale co skoro nie placze
    co kupujecie na dzien dziecka maluszkom?

Kass u mnie dosłownie to samo i cierpliwosci mi brak nic w domu nie moge zrobic. Ja na dzien dziecka kupiłam jej zabawkę ale dla troszke starszych maluszkow. Garnuszek klocuszek ma klocki garnuszek jeździ gra melodyjki itp tylko podobny do Fishera ale innej firmy bo byl tanszy

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj za to malo śpi robi sobie dzemki 15 min takze malo daje mi wytchnienia czasem w bujaku polezy 30 min wtedy dzialsm pralke i zmywarke nastawiam,obiad robie

860isg18r6bpss11.png
  • oli Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://happyfamily.pl/podgrzewacze-do-butelek-i-sterylizatory/18-podgrzewacz-do-butelek-i-sloiczkow-wraz-ze-sterylizatorem.html

my mamy taki-tani, skuteczny, miesci butlę tommee tippee, ma wtyczke do auta

km5svcqgfaw599l1.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh u nas dziś od nowa..:/ myślałam że jak wczoraj wieczorem poszła kupka to dziś będzie spokój..a tu znowu placz..zastanawiam się czy to nie idę kp..ale uważam z jedzeniem już ponad tydzień więc nie wiem..mam nadzieję że pediatra nas uratuje :( teraz Franek usnal po 1, 5h płaczu..:( Ehh po prostu za dobrze u nas było..młody zaczął też okropnie ulewac:/ chluszcze na odległość aż..i zmieniam jakieś 5 pieluch po karmieniiu
    Słodka no sliczny smerfik ze Stasia :)
    Kaczamila koszmar ta Twoja teściowa :/

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett przyszły mi majtki modelujace i. Jestem zadowolona szczególnie że za tą cenę...pod bluzka brzuch zginął więc się sprawdzają

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5308932925

oli, gosiaczek31, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett przyszły mi majtki modelujace i. Jestem zadowolona szczególnie że za tą cenę...pod bluzka brzuch zginął więc się sprawdzają

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5308932925

Scarlett2014 lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja Izula spi ladnie i spokojnie. i w nocy i w dzien. czasem ma gorszy dzien i spi krotko po 15-30 min. ale to rzadko. i raczej ma mocny sen skoro spi mimo halasu mojej starszej corki:-) bo starsza to czesto placze krzyczy wali zabawkami w podloge itp. wiec mloda cierpliwa jest:-) i chyba przywykla do halasu w trakcie jak chce jej sie spac i mimo to zasypia. wogole musze wam powiedziec ze porod drugi byl duzo gorszy dla mnie ale dziecko jest tak rozne od pierwszego ze az w szoku jestem. starsza ciagle potrzebowala uwagi, wszedzie musialam ja zabierac nawet do lazienki ciagle na raczkach noszenie zasypianie. a ta kruszyna spokojna grzeczna i malo klopotliwa jak narazie. naprawde moge duzo zrobic w domu. oby nie zapeszyc;-)

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oli wrote:
    http://happyfamily.pl/podgrzewacze-do-butelek-i-sterylizatory/18-podgrzewacz-do-butelek-i-sloiczkow-wraz-ze-sterylizatorem.html

A z tego co wiem to tt maja najbardziej pekate butelki to avent spokojnie wejdzie

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi a moze to jakis wirus?

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oli wrote:

Czy ten podgtzewacz posiada miseczke aby podgrzac tylko odmierzona czesc jedzenia?

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co nigdy nie wierzylam ze tabletki jakuekolwiek moga wplynac na moja cere....ale zmienilam zdanie....od 4 miesiecy biore Perfect Skin hydro complex i wiecie co one dzialaja buzia gladsza i promienna,nawet kolega ostatnio mi powiedzial ze wygladam jakbym miala 21 a nie 31 hm cos w tym jest. Ja sama widze różnice

ines31 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia super, że bioderka zdrowe. Kasss moja tez czasami się wierci. I też ostatnio zamiast smoka wkłada całą piąstke do buzi i głośno cmoka ☺ pediatra powiedziała, że usta to najbardziej wyostrzony zmysł dla dziecka a ze paluszki się ruszają to fajniej się ssie ☺
    My mamy katar i kaszel niestety. Nawet nie wiem skąd. Dostaliśmy sinecod, nasivin i maść majerankowa pod nosek.oby przeszło bo noc była straszna.a

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Ewelaa Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Wiecie co nigdy nie wierzylam ze tabletki jakuekolwiek moga wplynac na moja cere....ale zmienilam zdanie....od 4 miesiecy biore Perfect Skin hydro complex i wiecie co one dzialaja buzia gladsza i promienna,nawet kolega ostatnio mi powiedzial ze wygladam jakbym miala 21 a nie 31 hm cos w tym jest. Ja sama widze różnice
    A biorac te tabletki karisz piersia??

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 28 maja 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem już rycze razem z nim..czekam na męża idziemy szybciej do tego pediatry bo dzwoniłam ale ona nie może przyjść bo ma pacjentów...a on mi w wózku nie usiedzi bo sama bym poszła

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
‹‹ 1769 1770 1771 1772 1773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ