Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
SunSun wrote:U mnie lekarz powiedział ze jeśli śluz nie jest pienisty,jest go nie dużo to prawidłowy objaw pracy jelit i żeby zupełnie sie tym nie przejmować.A jeśli sluzu jest dużo ,przy każdej kupie i taki spieniony to cos w jedzeniu nie pasuje..może u ciebie to
-
Rubi moze to chwilowy wirus? Życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia.
Justi co to za zabawki z dr Browna? Mam butelkę i nie wiedziałam ze są tez zabawki. Moja tez ciągle pcha rączki do buzi i sie bardzo ślini. Kupiłam ten femaltiker i naprawde jestem pod wrażeniem po pierwszych dwóch wypitych saszetkach czułam jak mleko mi się zbiera. Pije to codziennie. Jest naprawde skuteczny szkoda tylko ze taki drogi.
Loszcz oby twoja rehabilitacja przyniosła szybko efekty byś nie byla taka ograniczona przez tą nogę. Ale jak gibs zdjęty to teraz juz bedzie ci lżej. Wszystkiego dobrego dla ciebie.
A dzis moja Ineska konczy 3 miesiace:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 08:51
gabi30, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie 27 w Rossmannie bo w aptece jeszcze drożej. Ale u mnie jest tez apteka internetowa a odbiór można osobiście i blisko mnie i tam tez jest po 17"zl tyle ze jest chwilowo niedostępny i zamówilam go i czekam
-
nick nieaktualnyja tez kupilam za 17 zl przez net. teraz musze zmienic strategie picia tego bo pije wieczorem zwykle a mala dlugo spi w nocy do 5 ostatnio i rano nie daje rady wsztstkiego spic i musze odciagac. dzis sie obudzilam to mi z wkladek juz przeciekalo. teraz bede pila rano wiec bedzie w ciagu dnia wiecej a w nocy nie potrzeba az tyle.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosiaczek31 wrote:mam pytanie do dziewczyn ktore podaja actiferol. czy wasze dzieci mialy jakies problemy z brzuszkiem po tym? ja podaje od wtorku i widze ze mala cos meczy. prezy sie poplakuje przy piardkach. wczesniej nie bylo takich problemow
gosiaczek mozliwe ze to od actiferolu, ja podawałam pierwsze ten start co ma 7 mg czy jakoś tak, a później taki biało zielony co ma 15 i były problemy z kupkami, lekarka straszyła że jak będą złe wyniki krwi to jeszcze zwiększymy dawkę i wtedy może być już naprawde źle z kupkami... -
nick nieaktualnygosiaczek31 wrote:ja tez kupilam za 17 zl przez net. teraz musze zmienic strategie picia tego bo pije wieczorem zwykle a mala dlugo spi w nocy do 5 ostatnio i rano nie daje rady wsztstkiego spic i musze odciagac. dzis sie obudzilam to mi z wkladek juz przeciekalo. teraz bede pila rano wiec bedzie w ciagu dnia wiecej a w nocy nie potrzeba az tyle.
pewnie gosiaczek pij rano. w nocy podobno więcej mleka się tworzy i szybciej. ja też po nocy mam pełne piersi... a w nocy też Was tak suszy? ja jak wstane to prawie 1,5 l wypije przez noc... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj wieczorem zjadłam z jogurtem ten femaltiker i myślałam że to zbieg okoliczności ale po godzinie musiałam ściągnąć trochę mleka bo myślałam że mi piersi eksploduja ściągnęłam po 2 godz od karmienie 70 ml a nieraz po 4 ciężko mi tyle ściągnąć wiec dobry ten femaltiker jednak
-
nick nieaktualnyAAAA Oskarek wczoraj skończył 19 tyg kawał chłopa ale te nasze dzieciaczki rosną niedawno chwaliłyśmy się dwoma kreskami na teście, później brzuszkami, jeszcze niedawno pięknymi noworodkami a teraz już każde takie duże piękne mamy te marcowe dzieci (te styczniowo- lutowe dzieciaczki oczywiście też )
gosiaczek31, Ewelaa, jasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:gosiaczek mozliwe ze to od actiferolu, ja podawałam pierwsze ten start co ma 7 mg czy jakoś tak, a później taki biało zielony co ma 15 i były problemy z kupkami, lekarka straszyła że jak będą złe wyniki krwi to jeszcze zwiększymy dawkę i wtedy może być już naprawde źle z kupkami...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja dlatego wlasnie kupilam wieksze auto:) bo my przy jednym dziecku mielismy problem sie zapakowac a co dopiero z dwojka:-) az sie boje wyjazdu na mazury do rodzicow bo bedziemy jak cyganie z taborem jechali ok dach spakowani. wozek lezaczek zabawki ciuchy:-)
gabi30 lubi tę wiadomość