Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoja Izula dzis jakas niespokojna. w wozku nie chce lezec musialam wracac ze spaceru bo jak tylko ja kladalam do wozka to jak oparzona wrzeszczala. tylko na raczkach dzisiaj chce. mam nadzieje ze to przejsciowe i sie nie wycwani ze bedzie codziennie tak wygladal spacer. niby ma tylko 5 kg ale czuje to juz na rekach:-)
-
nick nieaktualnyGosiaczek życzę ci by ta chęć ciągłego bycia na recach Izce się odmieniło bo takie noszenie ciągle małżeństwa na recach jest strasznie męczące moja Wiktorcia tak ma ze w domu to muszę ja ciągle nosić na recach a jak ja poloze w lozeczku to tak płacze ze aż się zanosi wiec nie da rady inaczej na szczęście we wózku leży albo śpi wiec pol dnia spędzały na dworzu
-
gosiaczek31 wrote:moja Izula dzis jakas niespokojna. w wozku nie chce lezec musialam wracac ze spaceru bo jak tylko ja kladalam do wozka to jak oparzona wrzeszczala. tylko na raczrkach dzisiaj chce. mam nadzieje ze to przejsciowe i sie nie wycwani ze bedzie codziennie tak wygladal spacer. niby ma tylko 5 kg ale czuje to juz na rekach:-)
-
Ewelaa wrote:Moja tez robi kupy ze sluzem i kurde sama nie woem juz pd czego, nabialu tez nie jem mowiszze ty przerzucilas sie na zytni chleb tak i pomoglo? Moze ja tez sprobuje
-
SunSun wrote:Właśnie zaczęłam jeść białe zwykle pieczywo zamiast zytniego i wasy.U nas pomogło.Jem nabiał normalnie-po miesiącu odstawienia i kupa normalna.A wystarczy kromka ciemnego chleba i już kupa brzydka.
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Heh a co bys powiedziala na 7 kg...moj Fabis tez lubi ns rączkach od wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 22:10
gabi30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosiaczek31 wrote:to tez masz co nosic:-) choc ja mam starsza prawie 20 kg i tez chce czasem zeby ja nosic na rekach to dopiero jest "slodki" ciezar:-) wiec narazie i tak sie ciesze ze druga te 5 kg bo bym miala rece do rkolan przy dwoch klopsach:-)
Heh moja Oliwcia ma rowne 20kg i ostatnio tez chce na ręce to tatus ja bierze a u mnie na kolanach caly dzien najlepiej by siedziala -
nick nieaktualnyHej dziewczyny dzisiaj jestem wykończona moja córcia skończyła 2 mies i myśli ze jest dorosła spanie dzisiaj odbywało się po 30 minut a tak poza tym to gadanie uśmiechanie się i ryk jak na nią nie patrzyłam i nie gadałam gdybym jej na podwórku nie uspila i nie oddala pod opiekę tacie to bym w domu nic nie zrobila jedynie na podwórku spala aż godzinę. Dzisiaj przyszła paczka z gemini i mój femaltiker właśnie jem go z jogurtem bo mleka nie przełkne zawsze mam mleko wstręt nawet mówią ze jak miałam 8 mies u moja mama skończyła mnie karmić piersią to żadnego mleka nie wypiłam mama nawet na spiaco mi podawała mleko żebym coś zjadła a przez dzień to cudowali bo na przytomnie nie wypiłam to kombinowali z jedzeniem dla mnie.takze femaltiker pomieszalam z jogurtem zobaczymy co się będzie działo czy z moich cycek popłynie rzeka mleka
-
jasmin wrote:U nas wczoraj ciężki wieczór,ja sama bo mąż na służbie a mały dostał jakiegoś ataku płaczu,czerwieniał okropnie i widać było,że go coś boli. Okazało się,że to mięśnie po szczepieniu.Taka obolałość może utrzymywać się nawet tydzień.
jasmin lubi tę wiadomość
-
Moja mała jak poszła spać o 22 to o 6 obudziłam ją na karmienie bo spuściłam wcześniej mleczko dla Niej a potem spała do 8.50 jeszcze a potem to do 18 tylko na dworze 20 minutek snu i 20 minutek w domku. O 19 poszliśmy z małym na rower, wiec wzięliśmy Inusie aby się dotleniła bo w domu zaduch a w południe była masakra. Teraz od 21 po kąpieli i mleczku zasnęła. Dobrze że w nocy odsypia. Nie wiem czy to powód tej gorącej pogody czy jak lekarka powiedziała, że prawdopodobnie idą jej ząbki ( 3 miesiąc masakra ) ale chyba wszystko na to wskazuje bo po dentonix jest dużo lepiej i nie gryzie smoczka tylko wypija mleczko. Ogólnie jest grzeczna tylko widać że jest umęczona tą małą ilością snu w dzień.
Justyska ja jak robię zakupy w gemini to mąż jest przerażony i tylko na koniec się pyta w jakiej kwocie się zmieściłam 200, 300 czy 400zł tym razem Co mam poradzić jak tam oprócz leków kupuje płyny, szampony, mleko, zabawki itp. Zamówiłam małej smoczek gryzak z dr browna i gryzak elastyczny też dr browna zobaczę jak się sprawdzą bo mała ma już purpurowe rączki od tego ssania i gryzienia i całą buzię podrapaną mimo podciętych pazurków.
W sobotę ma być ekstra upał i chyba tak będzie bo balkon otwarty a w chacie ciepło, mała śpi tylko w krótkim bodziaku odkryta i jest cała cieplutka ale jak pójdę spać to włożę ją do śpiworka bo kołderkę z nóżek skopie na bank. -
Gabi30 dzięki ze pytasz,miałam dzis rehabilitację i jestem w szoku jak ograniczona jest ruchomosc mojej stopy.Mam zestaw ćwiczeń na rano i wieczorem przez następne 2 tyg a potem może zaczne chodzić
Mogę stawiać tylko piętkę na ziemię a boli jakbym miala wbijane gwoździe od spodu więc średnia przyjemność.No coz trzeba będzie trochę pocierpiec.I tak wciąż powtarzam ze zlamana stopa to pryszcz do porodu nawet zbytnio mnie nie bolała tylko teraz po zdjęciu gipsu daje o sobie znać -
Ewelaa wrote:A ja myslalam ze zaczelas jesc zytnie. Ja jem caly vzas biale pieczywo i Nadia robni kupy ze sluzem ale ten sluz jest w kolorze kupki. Ja juz nie wiem co mam kur.... jesc