Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
noa8 ja niestety nie mam pojecia co mozesz wziac sorka
Witam sie i ja Paulina 23lata jeszcze (do pazdziernika) jestem z Leszna od kiedy jestem w ciazy nie pracuje jest to moja druga ciaza, pierwsza stracilam w tym roku w styczniu w 9tyg bylo tylko echo plodu wiec mialam zabieg. Z mężem jestesmy razem 7 lat a po slubie 1 rok i 2tygNiunia86 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje wam dziewczyny za te mile slowa teraz tylko oby dotrwac szczesliwie do 26 marca pozdrawiam was serdecznie
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Noa 8~ Juz Ci doradzam tak sie sklada,ze moja przyjaciolke ostatnio bolal zab. Oczywiscie w ciazy jest dozwolony paracetamol ,to nie zaszkodzi dzidzi Lecz jezeli bol zeba dalej nie przechodzi koniecznie udaj sie do dentysty ,nie ma sensu zebys sie meczyla mam nadzieje ze pomoglam Ci choc troche
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 11:54
noa8 lubi tę wiadomość
:* :* -
Ania a jak u Ciebie? Zaczelo sie cos dziac juz? Moze warto znowu sprawdzic na usg. Mam nadzieje ze sie trzymasz... Ja licze ze szybko nam dasz znac ze znowu jestes w ciazy
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Anonimowa555 wrote:Noa 8~ Juz Ci doradzam tak sie sklada,ze moja przyjaciolke ostatnio bolal zab. Oczywiscie w ciazy jest dozwolony paracetamol ,to nie zaszkodzi dzidzi Lecz jezeli bol zeba dalej nie przechodzi koniecznie udaj sie do dentysty ,nie ma sensu zebys sie meczyla mam nadzieje ze pomoglam Ci choc troche
Dzieki chciałam choć od jednej z Was upewnić się że paracetamol nie zaszkodzi, chociaż ból ustąpił narazie.
Anonimowa555 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Hej Dziewczyny!
Noa - w ciąży to p. bólowe tylko paracetamol.
Ja jestem z Gdyni, mam 30 lat i jestem w drugiej ciąży. Córka ma już 6 lat, o drugie dziecko staraliśmy się 2 lata - w tym czasie mnóstwo badań, leków, zabiegów - odpuściliśmy, odstawiłam wszystkie leki, które brałam. Pojechaliśmy na urlop i wróciłam w ciąży
Jestem korpoludkiem od tygodnia na L4 bo ciągły stres i delegacje służbowe by mnie wykończyły.SunSun, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak ja bym chciała mieć maleństwo już przy sobie , wiem , że ciąża to piękny czass ale człowiek już jest tak skonstruowany , że na początku każdy pragnął tej ciąży a jak już jest to chce się już jak najszybciej przebrnąć do końcówki , ja tak mamm przynajmniej ))
Niunia86 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 wrote:Dziewczyny jak ja bym chciała mieć maleństwo już przy sobie , wiem , że ciąża to piękny czass ale człowiek już jest tak skonstruowany , że na początku każdy pragnął tej ciąży a jak już jest to chce się już jak najszybciej przebrnąć do końcówki , ja tak mamm przynajmniej ))
Miałam tak w pierwszej ciąży - nie mogłam się doczekać. Teraz to raczej na spokojnie wiem ile jest zachodu z maluszkiem więc spokojnie czekam do macaDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Co do zebow polecam dentyste mozna leczyc zeby nawet ze znieczuleniem. Lidokaina podana miejscowo nie szkodzi dzidziusiowi. Pytalam o to lekarza bo bede miala niedlugo drobny zabieg chirurgiczny ze znieczukeniem. A zeby to i tak robie na zywca.
Abonimowa nie martw,sie waga! Od kiedy jestem mama mam gdzies wage, rozstepy i blizne po cesarce. Jestem z tego wszystkiego dumna!Anonimowa555, SunSun, Madera39, noa8 lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Ja ostatnio przerzuciłam się na olejek kokosowy, pomyślałam,że dopóki brzuch nie rośnie tak szybko samo nawilżenie mi wystarczy. Słyszałam też od teściowej o córce jej koleżanki, która stosowała go całą ciążę i efekty super. Szkoda tylko, że jest taki tłusty i pachnie kokosem
Dziewczyny...a dlaczego w Musteli jest Propylparaben? Parabeny są be w ciąży...zwariować można... -
noa8 wrote:Słyszałam że Mustella jest genialna ale droga, moge zapytać ile zapłaciłaś? Ja myślałam żeby dopiero od 4msc używać.
Zapłaciłam 89 zł za opakowanie. Stosuje się od pierwszych dni ciąży. Ja smaruję od dzisiaj ale od czasu kiedy dowiedziałam się o ciąży to smarowałam dwa razy dziennie balsamami.
W pierwszej ciąży naprawdę się sprawdził - smarowałam brzuch, piersi i nie mam rozstępów. nie smarowałam ud i tam mam więc teraz smaruje się od kolan do piersi