Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry Wszystkim Przyszlym Mamusiom :* Nawiazujac do rozmowy to ciekawe na kiedy dokladnie ja mam termin. Wyliczylam sobie sama ze to powinien byc marzec ,ale ktory to nie mam pojecia. Kolejna wizyta 2 wrzesnia ,moze wtedy dowiem sie czegos wiecej Pozdrawiam i rowniez zycze milego weekendu choc pewnie i tak tu jeszcze zajrze:* :*
-
Ja właśnie piekę sernik i mam dziwne wrażenie, że mi nie wyjdzie nie pamiętam już czy w ciąży ciasta nie wychodzą. Jeszcze pół godziny i prawda wyjdzie na jaw
Samopoczucie niezłe, plamień brak, odczuwam różne dziwne uciski w rejonie podbrzusza, ale to może z głodu ))) czas na obiad, pozdrawiam dziewczyny !Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj rano zrobiłam tiramisu ale niestety dopiero w niedziele sie dowiem,czy mi wyszło czy nie bo jestem poza domem poza tym w ciąży nie wolno jeśc tiramisu-po pierwsze alkohol,po drugie surowe jajka... Mam nadzieje jednak,ze bedzie dobre bo to specjalnie na teścia urodziny
-
Dzien dobry. Ja po wczorajszej wizycie w świetnym humorze. Dzidziuś ma już 4 cm, rozwija się dobrze. A tak się ruszal przy usg ze wydawalo się ze go nie zmierzymy. Amelka byla bardzo szczesliwa ze widziala tak dokladnie. Także znowu miesiąc czekania na nastepna wizyte.
Scarlett2014, kasss, Emily83, MartaM, Madziq lubią tę wiadomość
-
Mamarina super mały chciał się siostrze pokazać i tak szalal;-) mój w srode musi 3.5 cm gin określił ciążę na 11 tydz ale tak się zastanawiam ze to przecież nie możliwe bo nie mogłam zajść w ciążę przed @ sama juz nie wiem;-) aninimowa policz sobie od foty ostatniej @.[/url]
-
Cześć dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu, nie mogłam się zebrać żeby dołączyć, wg ovu mam termin na 25 marca, lekarz jeszcze tego nie potwierdzał
o ciążę staraliśmy się rok i teraz jestem kłębkiem nerwów, zamiast się cieszyć, co chwilę się zamartwiam, pierwsze USG miałam w 7 tyg i wszystko było ok - serduszko biło, ciąża prawidłowo umiejscowiona, wyniki badań ok
dzisiaj natomiast obudziłam się z silnym bólem , jakby miesiączkowym, umiejscowionym w dole podbrzusza i promieniującym do pleców, głównie z lewej strony, jest dość nieprzyjemny i na tyle silny, że nie daje o sobie zapomnieć
czy któraś z Was miała coś podobnego? zastanawiam się co to może być...
pozdrawiam i życzę Wam spokojnych i zdrowych 9 miesięcy -
nick nieaktualny
-
Tamka wez nospe! Mozna ja bezpiecznie brac w ciazy. Lekarz kazal mi brac przy bolach i skurczach w pierwszej ciazy. Wez lepiej dla spokoji.
Khaleesi ja tez jestem po cc. Minelo dopiero 14 miesiecy. Nie wiem czy lekarz pozwoli mi rodzic SN czy od razu bedzie CCTamka lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyslodka100 wrote:przed chwila kichnelam (rano tak samo) i przy tym taki mocny bol podbrzusza ma tak ktoras moze z was bo martwi mnie to
Słodka ja tak mam i dlatego jak tylko zbliża mi się kichanie to lekko się kulę i napinam brzuch i wtedy nie boli mnieslodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnonimowa555 wrote:Dziekuje Kochane za mile przyjecie a przede wszystkim za dobre rady jezeli pozwolicie to bedzie mi bardzo milo jezeli bede mogla zostac z Wami na dluzej Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyAnonimowa555 wrote:Dzien Dobry Wszystkim Przyszlym Mamusiom :* Nawiazujac do rozmowy to ciekawe na kiedy dokladnie ja mam termin. Wyliczylam sobie sama ze to powinien byc marzec ,ale ktory to nie mam pojecia. Kolejna wizyta 2 wrzesnia ,moze wtedy dowiem sie czegos wiecej Pozdrawiam i rowniez zycze milego weekendu choc pewnie i tak tu jeszcze zajrze