Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybella82 wrote:a ja jestem z Wroclawia, mam 31 lat (jeszcze przez pare tygodni ). tez pracuje w rekrutacji, pod koniec sierpnia bedziemy obchodzic z mezem 2ga rocznice slubu
O to widzę że obu nam sie fajny "prezent" rocznicowy przytrafił choć u mnie to raczej efekt świętowania rocznicy albo pępkówki u jednych z najbliższych przyjaciół
bella82 lubi tę wiadomość
-
sama nie wiem juz co o tym myslec ale troszke sie uspokoilam bo najprawdopodobnie ta krew byla i jeszcze ciut jest jak podcieram przy odbycie (sory za doslownosc) czyli z dzidzia najprawdopodobnie wszystko ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 17:56
-
slodka100 wrote:sama nie wiem juz co o tym myslec ale troszke sie uspokoilam bo najprawdopodobnie ta krew byla i jeszcze ciut jest jak podcieram przy odbycie (sory za doslownosc) czyli z dzidzia najprawdopodobnie wszystko ok
nie kazde plamnienie w ciazy jest grozne, chociaz jest powodem do stresu poczekaj co sie bedzie dzialo wieczorem. trzymaj reke na pulsie, ale na pewno wszystko jest okslodka100 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybella82 wrote:a co do badan, to ja ide na genetyczne 01.09 i to lekarz sam mi powiedzial, sam wyliczyl kiedy najlepiej robic i ide
Bella a wiek ciąży wg. USG jest u Ciebie zgodny z wiekiem ciąży z suwaczka? Ja idę do lekarza jeszcze 22giego i dopytam go o najlpszy termin Usg. -
Kaczmarka ją mam później 19.45. Faktycznie będziesz pierwsza. Tak was podczytuje kobitki z tym usg genetycznym. U mnie w pierwszej ciąży miałam tylko badanie przeziernosci karkowej i nic więcej. Teraz trochę mnie zaskoczył moj gin z tym testem podwójnym. Chyba bardziej zleca to tak asekuracyjanie z racji moich 30 lat. U mnie w płocku nie ma dobrego laboratorium, ktore wykonuje to badanie. W razie dupnych wyników nie będę się pisała na amniopunkcje. Co ma być to będzie. I tak urodze choćby nie wiem co. Teraz czekam do wizyty wtorkowej i zobaczymy. Podświadomie wierzę że będzie dobrze.
-
nick nieaktualnybella82 wrote:wg USG moja Kruszynka jest o 1 dzien starsza
To przynajmniej masz jasność. .. mi na każdym Usg wychodzi coś innego dlatego chcę potwierdzić u lekarza termin USG.
Dziewczyny co mam robić jak mam wrażenie że łapie mnie przeziębienia? Herbata z sokiem i cytryną? A tak w ogóle to czułam się dziś tak słabo że zadzwoniłam do rodziców i powiedziałam że nie przyjedziemy. Chce poleżeć, odpocząć - tak żebym w sobotę mogła iść na mecz bo poza tym co napisałam wcześniej to kocham siatkówkeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 18:12
-
A ja jestem z okolic Krakowa za 10 dni koncze 25 lat pracuje w restauracji w miejscowości turystycznej z mężem poznaliśmy się w październiku 6 lat później wzięliśmy ślub również w tym miesiącu teraz będzie nasza druga rocznica ślubu a ja będę w końcówce 5tego miesiąca;-)[/url]
-
Scarlett2014 wrote:To przynajmniej masz jasność. .. mi na każdym Usg wychodzi coś innego dlatego chcę potwierdzić u lekarza termin USG.
Dziewczyny co mam robić jak mam wrażenie że łapie mnie przeziębienia? Herbata z sokiem i cytryną? A tak w ogóle to czułam się dziś tak słabo że zadzwoniłam do rodziców i powiedziałam że nie przyjedziemy. Chce poleżeć, odpocząć - tak żebym w sobotę mogła iść na mecz bo poza tym co napisałam wcześniej to kocham siatkówke -
Mozesz pic herbate z lipy, super rozgrzewa. Mozesz tez kupic Sambucol - wyciag z bzu czarnego. U mnie zatrzymuje przeziebienie. No i masc majerankowa pod nos jezeli masz katar. To mi polecila lekarka w pierwszej ciazy.
Nie wolno stosowac kropli do nosa ale nie pamietam dlaczegoNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
No to ja już jestem. Dzidzia okazała się być młodsza aż 5 dni i termin porodu zmienił mi się z 10 na 15 marca Ogolnie przez 21 dni urosła 20mm i teraz ma 28,3 mm Serducho pika ładnie,na zdjęciu widać jedną rączke i jedną nóżke-reszta sie schowała. Poza tym wszystko w najlepszym porządku i USG było już przez brzuszek Jak wróce do domu to wstawie zdjecie bo musze zeskanować
Dziękuję za wasze kciuki
Ps. USG pod kontem przezierności i czegoś jeszcze związanego z noskiem mam 1.09 o 17slodka100, kasss, MartaM, Madzik82, Emily83, Madziq lubią tę wiadomość