Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki, dziś wpadłam na chwilę bo po pracy od razu wskoczyłam zapobiegawczo do łóżka.
przepraszam czuję się winna że nie wiem co u was ale jak nabiorę sił to nadrobię.
dziś czuję się znacznie lepiej, kupiłam wczoraj magnez forte i już wieczorem brzuch przestał boleć, plamienia ustały, także mam nadzieję że będzie dobrze.
bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
A oto moja Latorośl
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4362849846131034.html
Już coraz bardziej przypomina małego człowieka
nie wiem jak wstawić,zeby zdjęcie było widoczneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 19:51
bella82, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki Jestem tu nowa wedlug moich obliczen moje rozwiazanie powinno byc w marcu gin nie pow mi jeszcze terminu porodu. Wiem ze to tak 3-4tyg. Na razie za duzo mi nie powiedziala. Staralismy sie ok 2 lat ,wiec tym bardziej jestem szczesliwa ze nam sie udalo. Dziewczyny tak poza tematem mam pytanie ,bo bardzo mnie to martwi. Czy w tym tyg ciazy co jestem (3-4) normalne sa bole brzucha ???? Przypominaja te na okres a jednak troche sie roznia... To moja pierwsza ciaza i nie wiem co myslec ,w dodatku zaszlam w nia za pomoca clostibegyt i tu tez sie martwie ze tym bardziej moze byc cos nie tak... Przepraszam ze weszlam w watek .:* :*
-
Anonimowa skurcze brzucha zdarzają się w 1 trymestrze, tak samo jak bóle w okolicach nerek, takie okresowe bez obaw.
Niunia gratulacje
Co do plamień miałam takie wyrzuty krwi dwa razy, przed tym mocno bolał mnie brzuch i ogólnie czułam dziwny niepokój w organiźmie. Obserwowałam ten nagły wypływ, ale ustawał więc uznaję to, że szyjka jest mocno ukrwiona i pewnie popuszcza. Na razie bez kontynuacji więc obawy zniknęły. Zobaczymy co będzie w poniedziałek. Pozdrawiam.Niunia86, Anonimowa555 lubią tę wiadomość
-
Ja rowniez zycze milego weekendu. dzis jestem szczesliwa, moj maz wrocil z delegacj do domku ale tylko na week(zawsze cos), szkoda tylko ze pogoda nie dopisuje
kasss lubi tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnyKass ja też niedawno zaliczyłam taką akcję
Dzięki za wszystkie rady - nie jest ze mną źle ale właśnie raczę się mlekiem z miodem choć za nim nie przepadam.
Poza tym to z etapu spania po 10 godzin płynnie przeszłam na poziom spania po 6 godzin i w konsekwencji choć wczoraj położyłam się późno to dziś wstałam o świcie. Ale za to mam już gotowy pyszny sernik na zimno z owocami które wczoraj dostarczyli mi rodzice. Jak zdzwoniłam że nie mam siły przyjechać sami przyjechali na chwilę i przywieźli świeże maliny i czernice
Udanego weekend! Oby dobra passa wizytowa utrzymała się w kolejnym i w następnych tygodniachWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 10:32
-
nick nieaktualny