Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka , jakis czas temu narzekałam na ciągłe zmęczenie tak teraz mam przypływ energi i cudownego nastroju. Uwielbiam taka pogode nie za goraco , sloneczko i wiaterek. Ciesze sie , ze idzie jesień bo wraz z nią bezpieczny czas dla dzidzi. JAK sobie przypomne upały 32 stopnie i mdłości to echhh . Jest dobrze a co u Was? Bardzo mało dziewczyn się udziela . Gdzie się podziała mizzelka, krokodylica i inne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 12:10
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Madera39 wrote:Cześć dziewczyny, jak mija dzień? U mnie słonecznie choć to już jest pogoda bardziej jesienna niż letnia. W planach spacerek . Samopoczucie dobre, negatywnych objawów brak.
U mnie zimno niecale 20 stopni na plusie do tego nieprzyjemny wiatr takze spacer odpada
Pozdrawiam. -
noa8 wrote:Hejka , jakis czas temu narzekałam na ciągłe zmęczenie tak teraz mam przypływ energi i cudownego nastroju. Uwielbiam taka pogode nie za goraco , sloneczko i wiaterek. Ciesze sie , ze idzie jesień bo wraz z nią bezpieczny czas dla dzidzi. JAK sobie przypomne upały 32 stopnie i mdłości to echhh . Jest dobrze a co u Was? Bardzo mało dziewczyn się udziela . Gdzie się podziała mizzelka, krokodylica i inne?
Udzielaja sie w innych watkach.
Ja tez czuje sie swietnie, nic mnie nie boli, nie czuje ciazy, brzucha brak. Oczywiscie zamiast sie cieszyc to schizuje, ze cos jest nie tak... Ale u mbie taka panika to standardjak jeszcze wczoraj przeczytalam smutne wiesci o Ani to tym bardziej czuje nutke niepokoju
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Hej mamuśki mi się nic nie chce znowu jestem spiaca i z godz lub dwie spis w ciągu dnia u mizelki i krokodylicy chyba wszystko ok ale nie udzielają się tu od jakiegoś czasu. dziewczyny pewnie kozystaja z długiego weekendu i dla tego tak mało osob;-)
[/url]
-
Madzik82 wrote:Udzielaja sie w innych watkach.
Ja tez czuje sie swietnie, nic mnie nie boli, nie czuje ciazy, brzucha brak. Oczywiscie zamiast sie cieszyc to schizuje, ze cos jest nie tak... Ale u mbie taka panika to standardjak jeszcze wczoraj przeczytalam smutne wiesci o Ani to tym bardziej czuje nutke niepokoju
[/url]
-
Aniu nawet nie wiesz jak mi przykro
jak czytalam Twojeg posta to lzy mialam w oczach. sama stracilam Kruszynke w styczniu tego roku, pozniej ciaza biochemiczna. Wiem jak jest Ci ciezko, ale ciesze sie, ze masz oparcie w mezu i nie bedziecie sie poddawac. z caleg serducha zycze Wam byscie zostali szczesliwymi Rodzicami jak najszybciej
wspieram
-
Aniu jestesmy z Toba, trzymaj sie. nawet niewiem co Ci powiedziec.
;
Moj M juz wyjechal i znowu miesiac samotnosci, ale zleci, we wtorek wizzyta, pozniej odliczanie do kolejnej i znowu M bd w domkuJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
noa8 wrote:Madziutek23 musi być dobrze nie ma innej opcji. Podziwiam wszystkie dziewczyny , które przeżyły taką strate, jesteście silne! ;***
Dziewczyny pewnie wiekszosc z nas bierze duphaston zastanawiam sie jak długo trzeba jeszcze go brać lekarz mi nic nie mowił.. A wam mówił?
Czesc dziewczyny;) I mnie z duphastonem jest tak ze biorę 3*1 od 4tego tygodnia ciazy az do tej pory.. . Na ostatniej wizycie tzn w ten wtorek co byl lekarz powiedział żebym zmniejszyla do 2*1 ale powiedzialam ze nie chce.. .wole jeszcze poczekać bo jest za wcześnie
i zgodził sie ze mna ze dla mojej psychiki moge dalej brac 3*1
i do tego od 4tego tygodnia Clexane 0,4mg codzienie jeden zastrzyk. Ale on jest drogi bo 10 zastrzykow 120zl w najtanszej aptece ;/ ale dla mojego skarba wszystko ;*
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Ja też mam niepokój od kąd dowiedziałam się o Ani. Zamiast sie cieszyc ze czuje sie swietnie to doszukuje się przyczyn braku objawow. Do tego sny ze urodzilam synka ech
Ja od tygodnia zeszlam z 3tabletek do dwoch duphastonu.
Madziutek u ciebie 12tydzien jak ja wyczekuje 12 bezpiecznego tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 13:50
noa8 wrote:Ja też mam niepokój od kąd dowiedziałam się o Ani. Zamiast sie cieszyc ze czuje sie swietnie to doszukuje się przyczun braku objawow. Do tego sny ze urodzilam synka ech
Hey moimi jedynymi objawami od poczatku ciąży jest częste chodzenie do WC i ewentualnie miałam okropne zmiany nastroju i napady histerii. .A tak to zadnych mdłości zachcianek, kompletnie nic . Z kazda wizyta u gina szlam z nastawienjem ze to dzis usłysze najgorsze i caly czas jestem na to przygotowana . Wogóle nie potrafilam sie cieszyć z tego ze jestem w ciąży bo caly czas paraliżowal mnie strach ze sie gorzki rozczaruje. Juz mnie mial a rodzinka do psychiatry wysłać bo tak swirowalamdopiero teraz sie uspokoilam bo w czwartek miałam prenatalne i wszystko rozwija sie książkowo
maleństwo robi fikolki i mocno bije mu serducho
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 13:56
noa8 lubi tę wiadomość
-
Ja tez bardzo czekalam na 12 tydzień i psychicznie mnie to bardzo uspokoilo ze najgorsze za mna
juz nie latam co 5min do ubikacji patrzeć czy czasem nie pojawiła sie krew.. . Zaczynam naprawde cieszyć sie ta ciążą. ..
aczkolwiek mysle ze zakupy dla maluszka bedziemy robic tuz przed rozwiązaniem bo strach zawsze bedzie nam towarzyszył i nie bedziemy zapeszac... ja jeszcze ani raz nie weszlam na stronki dla niemowlat ... nie umiem sie przełamać ... ;(
-
Madziutek23 i ty sie dopiero terazchwalisz?? To wspaniała wiadomosc takich tutaj oczekujemy, bardzo podnosza na duchu. Teraz juz musisz wyluzowac i nie nastawiac sie jak wczesniej
Ja mialam wszelakie objawy ale od paru dni ustapily i oczywiscia glupia myslee teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 14:06
noa8 wrote:Ja też mam niepokój od kąd dowiedziałam się o Ani. Zamiast sie cieszyc ze czuje sie swietnie to doszukuje się przyczyn braku objawow. Do tego sny ze urodzilam synka ech
Ja od tygodnia zeszlam z 3tabletek do dwoch duphastonu.
Madziutek u ciebie 12tydzien jak ja wyczekuje 12 bezpiecznego tyg.
Napewno bedzie dobrze;* musi bycja tez książkowych objawów nie miałam i nie mam
raczej co 10ty,
heh a to Ty juz wiesz ze bedzie Ania?
czy mówisz o drugiej córeczce
)