Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madera będzie dobrze , bo niby czego ma być źle;-)
Ja miałam w 5 i 7 usg , za kazdym razem mialam wizyte pogadalysmy ona cos wpisuje do karty ciaży i każe za tydzien na usg , tak bedzie tez w tym przypadku jestem zadowolona i zdziwiona bo nie wołała pieniedzy nie wiem czego ona jest ordynatorem w szpitalu w ktorym bd rodzic wiec babka ma wiedze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 16:23
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Ja po ciężkim weekendzie juz w domu. Teścia imieniny świetujemy
Madera mam do Ciebie wielką prośbę. Ja mam wizyte dopiero za 2tyg i jeżeli nie byłby to problem dla Ciebie to mogła byś zapytać swojego ginekologa w moim imieniu czy stosowanie xylogelu do nosa w ciąży jest bardzo szkodliwe. To jest jedyny lek który mi pomaga a bez niego cięzko mi sie oddycha... slyszalam,że dziala miejscowo i nie szkodzi w ciąży ale gdybys zapytala to byłabym BARDZO wdzięczna
-
Madera39 wrote:Cześć dziewczyny ja zaczynam się denerwować bo jutro o 16-tej wizyta i już wszystko będzie jasne. Jak będzie ok to oficjalnie powiadamiamy rodziców, teściów i pracodawców. Mam ciągle jakieś głupie myśli, że pęcherzyk będzie pusty, albo maleństwo nie da rady, albo na przemian, że będę miała trojaczki i zwariuję ))) Byle do jutra...
PozdrawiamMadera39 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Powiem Wam,że ja już do reszty ześwirowałam... Jak mnie pobolewa brzuch to panikuje,że ból sie będzie nasilal i stanie sie coś złego. Jak mnie w ogole.nie boli nic mam schize,że Dzidzia przestala sie rozwijać i dlatego objawy ustępuja.... Jejku jakie to wszystko jest nienormalne. Jak tu sie cieszyc jak tak źle i tak niedobrze. Musze spróbować sie wyluzować i zająć czymś mysli przez te 2tyg bo w psychiatryku wyląduje w końcu
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Martwimy sie o nasze malenstwa bo bardzo je kochamy. Taki niepokoj jest chyba nornalny
W pierwszej ciazy tez,swirowalam. A potem to sie dopiero zacznie. Debereowalam sie jak przez pol godziny nie czulam ruchow dziecka hehe
Ale wiecie co? Po porodzie to nie mija. Ciagle marteie sie o synka. A jak jest przeziebiony to placze razen z nim jak sie biedulek meczy i nie moze spac
Pezyzwyczajajcie sie dziewczyny i witajcie w Swiecie Mam!Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
kasss wrote:Madera to trzymamy kciuki jutro za Ciebie będzie dobrze a ty jeszcze nie widziałaś serduszka?
No właśnie jeszcze nie i dlatego trochę się niepokoję. Pierwsza wizyta była wcześnie i oprócz pęcherzyka dzidzi jeszcze nie było widać. Ta wizyta jest po całym długim miesiącu . Zobaczymy co będzie...
Niunia86, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam! również jestem marcóweczką (20.03.2015). Wczesnie sie dowiedzialam o ciazy, jeszcze nic nie bylo widac w pecherzyku. Od poczatku jestem na luteinie przez plamienia no i mam macice podwójną... mdłości nie mam, zachcianek ani nastrojów jedynie spiaca jestem. Czasem wolalabym miec objawy bo bez nich mam schizy ze moze sie nie rozwija itd... we wtorek usg. juz nie moge sie doczekac w 6tyg+6dniu bylo 9,1mm szczescia i serduszko pukalo
pozdrawiam i całusy :*bella82, Niunia86, kaczamila, Emily83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wy też tak macie że musicie często coś jeść bo ja jem co 2 godz a jak czegoś nie zjem to zaraz ni niedobrze dziś chciałam oszukać głód napilam się pepsi i zle się to skończyło w nocy jak nie mogę zasnąć to sami muszę mieć mentosa w buzi
Madziulka456 lubi tę wiadomość
[/url]
-
kasss wrote:Dziewczyny czy wy też tak macie że musicie często coś jeść bo ja jem co 2 godz a jak czegoś nie zjem to zaraz ni niedobrze dziś chciałam oszukać głód napilam się pepsi i zle się to skończyło w nocy jak nie mogę zasnąć to sami muszę mieć mentosa w buzi
mi sie wydaje, ze nawet czasem czesciej a jak czegos nie zjem to zaraz mnie mdli i zle sie czuje. tez zauwazylam, ze ssanie mietusa pomaga na chwileMadziulka456 lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:Dziewczyny czy wy też tak macie że musicie często coś jeść bo ja jem co 2 godz a jak czegoś nie zjem to zaraz ni niedobrze dziś chciałam oszukać głód napilam się pepsi i zle się to skończyło w nocy jak nie mogę zasnąć to sami muszę mieć mentosa w buzi
To dobrze ze czesto jesz. .. tak sie powinno. Tylko mniejsze ilosci ) ja znów mam w nawyku ze śniadanie jem ok południa, obiad ok 16 i kolacja ok 20 i to jest zle ale co zrobię jak organizm tak nauczony;)) -
nick nieaktualnyja również muszę często coś przekąsić bo od razu zle sie robi... a tak przy okazji... od kilku dni bardzo mnie bola nogi jak klade sie spac, ulezeć nie mogę, muszę wysoko je klasc i wtedy jest ulga a malo chodze bo w sumie mam lezec... witamin brak czy co?