Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien Dobry Dziewczynki :* moja ciaza przebiega tak samo bezobjawowo i identycznie jak Was ,niepokoi mnie ten stan rzeczy ,mimo tego ze na pewno wszystko jest ok. Jestem pesymistka ,wiec inaczej z moim tokiem myslenia nie bd. Jestem troche senna i to chyba na tyle. No coz moje Kochane Forumowiczki ,nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Wam milego dnia Zajrze wieczorkiem
Dorka1979 lubi tę wiadomość
:* :* -
noa8 wrote:Mam pytanie z innej beczki masz jakies skutki po duphastonie bo ja mam wrazenie ze zbiera mi sie woda w organizmie przez co przybieram na wadze ;/
Hmmm nie pomyślałam ze to przez duphaston. .. ja przytykam tylko 2 kg a czuje sie jakbym z 7 kg przybrała ... i wszyscy mi to mówią. .. a jem malo i raczej zdrowo -
Ja to samo , jem rozsądnie i bardzo zwracam uwage na to co jem. Nogi miałam zawsze umieśnione , bo lubiałam biegać teraz są strasznie miękkie , straciłam talie i nie mieszcze się w spodnie to napewno nie ciążowy brzuch. Na twarzy też się zaookrągliłam .. nie wiem o co chodzi. na ulotce pisze , że sprzyja zbieraniu wody w oragnizmie.20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
No niestety skutki uboczne. .ale ja zawsze mowilam i moj maz mnie w tym umacniał ze jak bede w ciąży to nie wazne beda kg bo najważniejsze dla nas jest to upragnione dziecko ;* takze co bedzie to bedzie. .. bede sie tym martwić w marcu )
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
madziutek 23 wrote:A wogóle to myslalas o imieniu [/QUOTE
Jeśli chodzi o imie to zawsze miałam pare ulubionych dla dziewczynki. Stawiałam na imiona proste nie wymyślne Weronika , Emilia ale jeszcze nie wiem . dla chłopca jest troszkę trudniej z imionami wg mnie. a Ty zdecydowałaś się już ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 15:17
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
hejka
u mnie weekend rodzinkowo grilowo to i czasu nie było żeby was podczytać
u mnie mdłości głównie z rana później jest sporo lepiej a poza tym mam tak że nie raz tak mnie swędzą piersi i szew po cesarce ze nie mogę sobie poradzić żeby nie drapać
usg mam w piątek juz sie nie mogę doczekać -
My juz dawno wiemy ze bedzie Nikola mi podoba sie jeszcze Nadia, Lena i tego typu ale Nikole wybral mąż juz dawno temu i nie na z nim gadki a dla chłopczyka Nikodem mi sie podoba jeszcze Leon Natan i Aron bardziej nowoczesne ale Nikola i Nikodem przoduja w rankingu i rak juz zostanie )
Weronika jest tez slicznie a Emilia średnio jak dla mnie.. . Moze dlatego ze sie zle kojarzy;) -
sylwia85 wrote:hejka
u mnie weekend rodzinkowo grilowo to i czasu nie było żeby was podczytać
u mnie mdłości głównie z rana później jest sporo lepiej a poza tym mam tak że nie raz tak mnie swędzą piersi i szew po cesarce ze nie mogę sobie poradzić żeby nie drapać
usg mam w piątek juz sie nie mogę doczekać
Podobno ze jak swedzi skora to moga sie zacząć robic rozstepy ;/ czego Ci nie życzę. .. brr...
-
wsumie Emilka ładnie brzmi ale Emila już mniej dlatego znając życie nie wybiore tego imienia. Podobają mi się nowoczesne Lenka śliczne tylko że strasznie dużo tych Lenek teraz, Maja ładnie. Takie imiona nigdy mi się nie znudzą. Dla chłopca : Leon ładnie ( na maksa nowocześnie) , Gabriel .20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
Ale fajnie ja musze jeszcze troszke poczekać ale się doczekam! jak będziesz wiedziała daj znać no ja też nie ukrywam , że fajnie jak by była dziewczynka bo w rodzinie sami chłopcy , dlatego skrycie liczymy na Weronike ale jak będzie syn to tez duma dla taty i łatwiej bo wszystko od siostry dostane
Jeśli chodzi o mnie to nie czuje się atrakcyjnie , nie jestem gruba ale sam fakt , że będę przybierać na wadze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 16:00
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
27 sierpnia ale w gabinecie gdzie nie ma usg więc pewnie tylko sobie pogadamy i na tej wizycie pewnie powie mi żebym przyszła za tydzień na USg wtedy byłby 11 tydzień , bo ja do szpitala chodze na USG a wizyty mam na innej ulicy.20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
Cześć dziewczyny ja zaczynam się denerwować bo jutro o 16-tej wizyta i już wszystko będzie jasne. Jak będzie ok to oficjalnie powiadamiamy rodziców, teściów i pracodawców. Mam ciągle jakieś głupie myśli, że pęcherzyk będzie pusty, albo maleństwo nie da rady, albo na przemian, że będę miała trojaczki i zwariuję ))) Byle do jutra...
Pozdrawiam