X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

Dziś pierwszy razWiki dostała rybke z ziemiaczkiem że sloiczka i niezbyt jej smakowało więcej wyplula niż zjadła myślę że po prostu może zapach rybki nie podchodzić

Mala ma dzisiaj dosyć dobry chumorze nie marudzila bawiła się od ra na potem troszkę popatrzala na bajki a teraz śpi

A i moja mała jest cała w kostkach od komarów po kazdym spacerze ale niestety nic nie mogę poradzić na komary na dworze a szkoda

• anet525 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze szkoda ze komary tak ja pogryzly u nas na szczęście ich brak. Ale jest taka duchota ze mega sie mecze ja a co dopiero Isia.

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • ines31 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewka1990 wrote:
    Cześć dziewczyny

Dziś pierwszy razWiki dostała rybke z ziemiaczkiem że sloiczka i niezbyt jej smakowało więcej wyplula niż zjadła myślę że po prostu może zapach rybki nie podchodzić

Mala ma dzisiaj dosyć dobry chumorze nie marudzila bawiła się od ra na potem troszkę popatrzala na bajki a teraz śpi

A i moja mała jest cała w kostkach od komarów po kazdym spacerze ale niestety nic nie mogę poradzić na komary na dworze a szkoda
    Nie masz moskitiery do wózka? Szkoda żeby się mała męczyła. A na pogryzienia ja kupiłam fenistil i działa.

1kk0i09kiu82fc6o.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie moskitiera to dobry pomysl ja bez niej sie nie ruszam. Ale tu pustki. Wszystkie juz na fb sie przenioslysmy?

ewka1990 lubi tę wiadomość

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam moskitiere na wozek ale zakladam tylko jak mala spi na dworze. inaczej skubana nie chce bo jej widoki przyslania i szarpie ja nogami i rekoma:-) tak dlugo az sciagnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ines dzięki za nazwę maści kupie i wyprubuje a jutro wybierany się po moskitiere do sklepu

ines31 lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja moskitiery nie używam bo u nas o dziwo w tym roku jakoś nie ma komarów! Aż ciężko uwierzyć. Może się wszystkie usmażyły hehehe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica to fajnie że uciebie się usmazyly komary
    Ją dzis kupilam i założyła Wiki moskitiere na wózek ale nie podobało jej się chciała ją zfikac nogami

Krokodylica lubi tę wiadomość

• jasmin Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Bardzo dawno nie odzywałam się. Związane to było z urlopem,pełną chatą gości przez 3 tygodnie i chrzcinami Mateuszka.
    Niestety nie dam rady nadrobić Was,chyba przeniosę się na FB,kto zatwierdza zaproszenia ?

Mam nadzieję,że u Was wszystkich i naszych maluszków marcowych wszystko jest ok. :)

My jemy już jedzonka,kaszki i owoce ale z różnym skutkiem,raz wyskoczy jakieś uczulenie przy buźce a raz nie po tym samym i czasami już durnieję ;)
    Dostaniemy od naszego lekarza skierowanie do alergologa i wtedy zrobimy komplet badań i wszystko powinno wyjaśnić się czy Mati jest na coś uczulony czy nie ;) Na dole wychodzą nam dwa ząbki :( marudny i płakśliwy od czasu do czasu.

Serdecznie Was pozdrawiam i postaram się już być w miarę na bierząco :)

gosiaczek31, Scarlett2014, anet525 lubią tę wiadomość

relg2n0abn31771x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaśmin super że się odezwałas
    Fakt teraz już mało nas pisze na forum wszystkie więcej piszemy na FB więc dolacz do nas na FB i pochwał się zdjęciami Mateusza czekamy na was

Super że małemu wychodzą ząbki Wiki jeszcze nie wychodzi żaden ząbek.
    Mam nadzieję że chrzciny się udały i że mały był grzeczny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 22:30

• Tess Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chcę dołączyć na fb, ale nikt mnie nie dodaje :)

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka a możesz to samo zrobić zemną?

1usa3e5edaup0yxb.png
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam Ci zaproszenie:)

1usa3e5edaup0yxb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryską to super a jak jesteś podpisana bo zaakceptowała zaproszenie ale nie wiem czy to twoje jest

• patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, już mnie zaakceptowałaś

1usa3e5edaup0yxb.png
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś dalej mam zrobić?

1usa3e5edaup0yxb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paryska musisz wejsc na swoje konto wyszukac nasza grupe marcowe mamusie 2015 i dolaczyc do nas czekamy na ciebie
    Twoj profil na fb to Patryccja k- a tak zaakceptowała cię i dodalam cię już do naszej grupy marcowe mamusie 2015

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 13:51

• anet525 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny ja lubię tu zaglądać nie mówcie ze forum nam podupadnie...

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet mam nadzieję że nie podupadnie forum ją też Libię tu zagladac

anet525 lubi tę wiadomość

• anet525 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale coraz mniej tu nas. Przeciez z tym forum wiążą sie mnóstwo wspomnień. Piszcie mamusie piszcie!
    Ja dwa dni temu odwazylam sie i poszłam z Isia przekuć jej uszy. Jak weszłam do gabinetu to mialam ochotę sie rozmyslec. Ale powiem wam ze nie bylo zle. Wiadomo ze się rozplakala ale przelucie trwalo sekundę a popłakała tez chwile. Poki co nic się nie poprze. Nawet zaczerwienienia nie ma.
    Inka ciągle budzi sie w nocy na jedzenie. Postanowiłam na noc dać jej kaszke w butli bo jest bardziej treściwa. Po kąpieli pobawila sie troszkę i o 21 wypila 150 ml kaszki. I co ? Glodomor obudził sie o 2.30 na jedzenie. Chyba z tym nie wygram. Musze cierpliwie czekać aż dorośnie do przesypiania. Ehh

24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
‹‹ 1899 1900 1901 1902 1903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ