Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Dziś pierwszy razWiki dostała rybke z ziemiaczkiem że sloiczka i niezbyt jej smakowało więcej wyplula niż zjadła myślę że po prostu może zapach rybki nie podchodzić
Mala ma dzisiaj dosyć dobry chumorze nie marudzila bawiła się od ra na potem troszkę popatrzala na bajki a teraz śpi
A i moja mała jest cała w kostkach od komarów po kazdym spacerze ale niestety nic nie mogę poradzić na komary na dworze a szkoda
-
ewka1990 wrote:Cześć dziewczyny
Dziś pierwszy razWiki dostała rybke z ziemiaczkiem że sloiczka i niezbyt jej smakowało więcej wyplula niż zjadła myślę że po prostu może zapach rybki nie podchodzić
Mala ma dzisiaj dosyć dobry chumorze nie marudzila bawiła się od ra na potem troszkę popatrzala na bajki a teraz śpi
A i moja mała jest cała w kostkach od komarów po kazdym spacerze ale niestety nic nie mogę poradzić na komary na dworze a szkoda
-
O wlasnie moskitiera to dobry pomysl ja bez niej sie nie ruszam. Ale tu pustki. Wszystkie juz na fb sie przenioslysmy?
ewka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Bardzo dawno nie odzywałam się. Związane to było z urlopem,pełną chatą gości przez 3 tygodnie i chrzcinami Mateuszka.
Niestety nie dam rady nadrobić Was,chyba przeniosę się na FB,kto zatwierdza zaproszenia ?
Mam nadzieję,że u Was wszystkich i naszych maluszków marcowych wszystko jest ok.
My jemy już jedzonka,kaszki i owoce ale z różnym skutkiem,raz wyskoczy jakieś uczulenie przy buźce a raz nie po tym samym i czasami już durnieję
Dostaniemy od naszego lekarza skierowanie do alergologa i wtedy zrobimy komplet badań i wszystko powinno wyjaśnić się czy Mati jest na coś uczulony czy nie Na dole wychodzą nam dwa ząbki marudny i płakśliwy od czasu do czasu.
Serdecznie Was pozdrawiam i postaram się już być w miarę na bierzącogosiaczek31, Scarlett2014, anet525 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaśmin super że się odezwałas
Fakt teraz już mało nas pisze na forum wszystkie więcej piszemy na FB więc dolacz do nas na FB i pochwał się zdjęciami Mateusza czekamy na was
Super że małemu wychodzą ząbki Wiki jeszcze nie wychodzi żaden ząbek.
Mam nadzieję że chrzciny się udały i że mały był grzeczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 22:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyparyska musisz wejsc na swoje konto wyszukac nasza grupe marcowe mamusie 2015 i dolaczyc do nas czekamy na ciebie
Twoj profil na fb to Patryccja k- a tak zaakceptowała cię i dodalam cię już do naszej grupy marcowe mamusie 2015
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 13:51
-
nick nieaktualny
-
Ale coraz mniej tu nas. Przeciez z tym forum wiążą sie mnóstwo wspomnień. Piszcie mamusie piszcie!
Ja dwa dni temu odwazylam sie i poszłam z Isia przekuć jej uszy. Jak weszłam do gabinetu to mialam ochotę sie rozmyslec. Ale powiem wam ze nie bylo zle. Wiadomo ze się rozplakala ale przelucie trwalo sekundę a popłakała tez chwile. Poki co nic się nie poprze. Nawet zaczerwienienia nie ma.
Inka ciągle budzi sie w nocy na jedzenie. Postanowiłam na noc dać jej kaszke w butli bo jest bardziej treściwa. Po kąpieli pobawila sie troszkę i o 21 wypila 150 ml kaszki. I co ? Glodomor obudził sie o 2.30 na jedzenie. Chyba z tym nie wygram. Musze cierpliwie czekać aż dorośnie do przesypiania. Ehh