Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rubi no nie fajnie to napisała i na pewno dziewczyna której by się przytrafiło nie było by milo bo zwłaszcza w tej chwili potrzebują największego wsparcia a to ze się o tym nie napisze to nie znaczy ze problemu nie ma. Rubi a ty wiesz moze co się dzieje z Margoo? Jej się udało wtedy co nam a teraz przestala się odzywać pytałam juz dziewczyn na 89 ale nikt nic nie napisał to pewnie nie wiedza?
Madziulka moze tylko chwilowo i za raz będzie[/url]
-
nick nieaktualnyDziewczyny pisze do Was z takim pytaniem może któraś wie. od dłuższego czasu męczą mnie wieczorne zgagi... normalnie masakra... i ciotka mi powiedziała że na zgagę dobrze jest wypić trochę mleka bez niczego. dwa razy próbowałam i przeszło jak ręką odjąć. tylko teraz tak się zastanawiam, czy takie mleko nieprzegotowane jest zdrowe dla nas?? nie jest to mleko prosto od krowy bo z kartonu i jest ono jakoś już przetwarzane żeby dłużej wytrzymało, ale czy nie jest szkodliwe??
-
kaczamila wrote:Dziewczyny pisze do Was z takim pytaniem może któraś wie. od dłuższego czasu męczą mnie wieczorne zgagi... normalnie masakra... i ciotka mi powiedziała że na zgagę dobrze jest wypić trochę mleka bez niczego. dwa razy próbowałam i przeszło jak ręką odjąć. tylko teraz tak się zastanawiam, czy takie mleko nieprzegotowane jest zdrowe dla nas?? nie jest to mleko prosto od krowy bo z kartonu i jest ono jakoś już przetwarzane żeby dłużej wytrzymało, ale czy nie jest szkodliwe??
kaczamila lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaczamila pij śmiało Na pewno nie zaszkodzi. Jest pasteryzowane UHT więc nic się nie stanie.
Ja za to mam inny problem...z gazami Jestem jak balon i aż wstyd gdzieś do znajomych iść bo co chwila muszę iść do wc albo na balkon aby puścić bąka
Możecie coś na to poradzić?
Sorki za taki mało elegancji tematDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Miałam co czytać, oj piszecie na potęgę.... niezłe zaległości mi się zrobiły. I tak smutno mi się zrobiło Anastazjaa, Anulka, Madera nie wiem co powiedzieć jest mi strasznie przykro dziewczyny i tylko łzy mi lecą po policzku. Trzymam kciuki abyście dały radę przejść ten ciężki dla Was stan, abyście miały wsparcie w rodzinie, mężu, partnerze i życzę Wam z całego serca aby kolejna ciąża przebiegała w prawidłowy sposób. Wszystkiego dobrego dziewczyny. -
Dziewczyny można śmiało pić mleko bez uprzedniego gotowania. Ja sama codziennie pije mleczko w różnych postaciach.
Coś mi się wydaje, że dziś przelamiemy zła passę. Tyle wizyt- nie może być źle. Sama czekam do wieczora z M na spotkanie z fasolka.
U mnie mdłości odeszły w niepamiec. Zgaga tylko wieczorami. Wczoraj podjadlam tabliczkę czekolady z orzechami. Nie mogłam się powstrzymać
piszcie kobietki o dzisiejszych wizytach. Ją odezwę się albo późnym wieczorem lub jutro. Buzka dla was! -
Dziewczyny czy ktoraś z was po obudzeniu plukając usta zauważyła krew mialam praktycznie w stach na podniebieniu i jezyku dosyć sporo jej . Czytałam, że może to oznaczać że powstaje łożysko i jest wyżut progesteronu ale do końca mnie to nie uspakaja.
-
Endi84 wrote:Dziewczyny można śmiało pić mleko bez uprzedniego gotowania. Ja sama codziennie pije mleczko w różnych postaciach.
Coś mi się wydaje, że dziś przelamiemy zła passę. Tyle wizyt- nie może być źle. Sama czekam do wieczora z M na spotkanie z fasolka.
U mnie mdłości odeszły w niepamiec. Zgaga tylko wieczorami. Wczoraj podjadlam tabliczkę czekolady z orzechami. Nie mogłam się powstrzymać
piszcie kobietki o dzisiejszych wizytach. Ją odezwę się albo późnym wieczorem lub jutro. Buzka dla was!
a dlaczego mialabys się powstrzymywać od jedzenia slodyczy? ja jem na co ma ochotę bo uważam ze jeśli do tego mnie ciągnie to mi tego brakuje, a nie chce dostać "pypcia" cokolwiek to znaczy -
Joanna0071 wrote:Dziewczyny czy ktoraś z was po obudzeniu plukając usta zauważyła krew mialam praktycznie w stach na podniebieniu i jezyku dosyć sporo jej . Czytałam, że może to oznaczać że powstaje łożysko i jest wyżut progesteronu ale do końca mnie to nie uspakaja.
Teraz jeszcze tego nie mam ale w pierwszej ciaxy non stop krwawily mi dziasla. Mycie zebow to byla masakra. Lekarz mowil ze to normalne
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Joanna0071 wrote:Dziewczyny czy ktoraś z was po obudzeniu plukając usta zauważyła krew mialam praktycznie w stach na podniebieniu i jezyku dosyć sporo jej . Czytałam, że może to oznaczać że powstaje łożysko i jest wyżut progesteronu ale do końca mnie to nie uspakaja.
-
Fajnie macie ja muszę wycofać słodycze ze względu na triglicerydy może mi trzustka wysiąść
-
No to dzięki wielkie uspokoiłam się
Widzicie forum jest od pisania o wszystkim co nas trapi, kogo mam spytać jak nikt nie wie o mojej ciąży dopuki nie widać to nie mówimy -
Też jestem tego zdania że możesz na spokoju pic mleczko nieprzegotowane. dziewczyny ja biore tylko kwas foliowy czy myslicie ze konuecznie trzeba zazywac jakies witaminy lekarz nic mi na ten temat nie mowila wiec nic nie biore. zastanawialam sie nad magnezem20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia