Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka
podczytuje was cały dzień ale weny do pisania nie było troche strasa mam jutro mam usg czy genetyczne nie wiem bo to na nfz po 12 tyg zobaczymy czego sie dowiem startuje na 8 rano
ja w pierwszej ciąży cały czas miałam zgage i nic mi nie pomagało teraz na razie mam sporadycznie ale znajoma miała teściową pielęgniarkę i wiem że ona skądś jej sprowadzała wodę do picia w 5 l butlach a śmierdziała ta woda jak nie wiem co ale jej pomagało mówiła że nos zatykała i piła jak któraś z was jest zainteresowana to mogę się dokładnie dowiedzieć nazwe itd -
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt trzymam kciuki za kolejne ja dziś znowu w galeri ba zakupach byłam ale tak mnie wciąga na dziecięce ze sobie nic nie mogę kupić widziałam dzisiaj w tkmaxie śliczny różowy kombinezon na zimę taki z uszkami zawsze mi się taki podobał i tani nawet był pokazałam mężowi ale jego jakoś to nie rusza na razie nie wiem czemu a ja oderwać się nie mogę.mysle ze po genetycznym coś kupie:-)
benitka lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnySarah88 wrote:od wczoraj zmęczenie powróciło i ochota na sen w południe...myślałam, ze już się skończyło bo ostatnio miałam dużo energii, a teraz znowu brak ;/ w dodatku coraz ciężej mi się oddycha, staram się o tym nie myśleć bo wtedy bym mogła w panikę wpaść...aa i ciągle kręci mi sie w głowie jak wstaje, nie wiem co się dzieje
mam to samo! kilka dni ok a później zmęczenie z nóg zwala -
Witam się i ja.Mmarina naciskami kciuki. Będzie ok choć rozumiem twój stres. Każda z nas to przechodzi.
Dziś lecę zrobić wyprawke córce do przedszkola. A wczoraj miałam swoje małe święto- skończyłam 30 lat:) buziaki i będę tu zaglądać.Emily83, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Endi84 najlepszego!
kasss moj M tez nie przezywa i nie rozczula sie nad ubrankami faceci chyba maja inny instynkt dotrze do nich jak wezma pierwszy raz na receWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 08:15
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
dzień dobry!
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
któraś pytała o usg 3d przy prenatalnym..tu fajny artykuł:http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/badania/przeziernosc-karkowa-wazny-parametr-badania-usg-w-ciazy,200_2265.html
-
Wiatm
Endi, Joanna wszystkiego najlepszego
Mi jutro belly pokazuje,że mija największe ryzyko utraty ciążyTakże odliczam godziny do północy
Wczoraj słuchałam aż dwa razy serduszka Maluszka więc spokojnie mogę popracować przez weekendMiłego dzionka i powodzenia na wizytach
-
U mnie wieczorem jest okrąglejszy niż rano
. I zauważyłam że na dole tak szeroko mi wypycha że na bok się zgiąć nie mogę chyba będzie szeroki i niski
-
Witam Mmarina trzymam kciuki;-) Endi wszystkiego najlepszego
Noa no właśnie faceci mój myśli ze zapyta jak się czuje przyniesie herbatę i to wystarczy a mnie to wkurza a jedyne co planuje to zmianę samochodu jsj by to w tej chwili było najważniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 09:58
[/url]
-
nick nieaktualnyDziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji imienin i urodzin
Kass mój mąż też skupił się na myślach o wymianie samochodu - ale to chyba objaw zaangażowania z jego strony. Nowy samochód wybiera pod kątem pojemności, żeby zmieścił się fotelik i wózekW ogóle mam wrażenie, że dla niego cała ta ciąża jest jeszcze mało realna, zresztą dla mnie trochę też tyle tylko, że ja chodzę na USG i widzę, że bije we mnie drugie serce. Zresztą ja nawet do mojego męża nie ma dużych pretensji - mnie też jeszcze strach paraliżuj i boję się cieszyć na 100% i wszystko planować. Może po usg genetycznym to się zmieni.
Co do brzuszka - wczoraj wieczorem wyglądałam normalnie, a dziś wystaje mi brzuch. Jak to możliwe? i co stało się w nocy? czyżby moje dziecko chciało popisać się przed lekarzem i na dzień dobry zaznaczyć swoją obecność?
Mmarina powodzeniaJa też za chwilę się zbieram (zwykła wizyta) więc również proszę o trzymanie za mnie kciuków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:18
Niunia86, Madziulka456 lubią tę wiadomość
-
Mamuski wszystkiego naj z okazji urodzi i imiemin
moj M tez nie rozczula sie nad ciuszkami, faceci maja inne podejscie do tegoa my zmagamy sie z kupnem auta i nigdy bym nie pomyslala, ze to bedzie takie ciezkie!
trzymam kciuki za wszystkie wizyty, wszystko bedzie dobrze!
ja dzis czuje sie tak sobie, mdli mnie i jestem caly czas w przygotowaniu, siedze z wiaderkiem i czekam
milego dzionka!