X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.

u nas wszystko ok. ostatnio brak mi czasu zeby posiedziec z wami dlyuzej ;( przepraszam i nadrobie ;)

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka

podczytuje was cały dzień ale weny do pisania nie było troche strasa mam jutro mam usg czy genetyczne nie wiem bo to na nfz po 12 tyg zobaczymy czego sie dowiem startuje na 8 rano

ja w pierwszej ciąży cały czas miałam zgage i nic mi nie pomagało teraz na razie mam sporadycznie ale znajoma miała teściową pielęgniarkę i wiem że ona skądś jej sprowadzała wodę do picia w 5 l butlach a śmierdziała ta woda jak nie wiem co ale jej pomagało mówiła że nos zatykała i piła jak któraś z was jest zainteresowana to mogę się dokładnie dowiedzieć nazwe itd

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluje udanych wizyt trzymam kciuki za kolejne ja dziś znowu w galeri ba zakupach byłam ale tak mnie wciąga na dziecięce ze sobie nic nie mogę kupić widziałam dzisiaj w tkmaxie śliczny różowy kombinezon na zimę taki z uszkami zawsze mi się taki podobał i tani nawet był pokazałam mężowi ale jego jakoś to nie rusza na razie nie wiem czemu a ja oderwać się nie mogę.mysle ze po genetycznym coś kupie:-)

benitka lubi tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    od wczoraj zmęczenie powróciło i ochota na sen w południe...myślałam, ze już się skończyło bo ostatnio miałam dużo energii, a teraz znowu brak ;/ w dodatku coraz ciężej mi się oddycha, staram się o tym nie myśleć bo wtedy bym mogła w panikę wpaść...aa i ciągle kręci mi sie w głowie jak wstaje, nie wiem co się dzieje

mam to samo! kilka dni ok a później zmęczenie z nóg zwala :/

• Mmarina Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Ja dzisiaj mam usg genetyczne o 13:40. Także trzymajcie kciuki. Po bardzo stresującym wczorajszym dniu mam nadzieję dzisiaj na dobre wiadomosci.

Niunia86, Madziulka456 lubią tę wiadomość

p19ucsqv2vqh5m3z.png
    km5s8u69hvi2n2yz.png
  • Endi84 Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja.Mmarina naciskami kciuki. Będzie ok choć rozumiem twój stres. Każda z nas to przechodzi.
    Dziś lecę zrobić wyprawke córce do przedszkola. A wczoraj miałam swoje małe święto- skończyłam 30 lat:) buziaki i będę tu zaglądać.

Emily83, kaczamila lubią tę wiadomość

atdc2n0ae5za2r0h.png

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak fajnie razem świętowałyśmy tylko , że ja imieniny :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi84 najlepszego! ;-)
    kasss moj M tez nie przezywa i nie rozczula sie nad ubrankami faceci chyba maja inny instynkt dotrze do nich jak wezma pierwszy raz na rece ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 08:15

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry!

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

któraś pytała o usg 3d przy prenatalnym..tu fajny artykuł:http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/ciaza/badania/przeziernosc-karkowa-wazny-parametr-badania-usg-w-ciazy,200_2265.html

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• mala czarna Przyjaciółka

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak tam wasze brzuszki? już się lekko zaokrągliły?

mala czarna
    85993e3k24ci8hp9.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiatm :) Endi, Joanna wszystkiego najlepszego ;)

Mi jutro belly pokazuje,że mija największe ryzyko utraty ciąży ;) Także odliczam godziny do północy :D

Wczoraj słuchałam aż dwa razy serduszka Maluszka więc spokojnie mogę popracować przez weekend ;) Miłego dzionka i powodzenia na wizytach :)

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Mmarina Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tak trochę ale bardziej to sadelko niż ciazowy

Madziulka456 lubi tę wiadomość

p19ucsqv2vqh5m3z.png
    km5s8u69hvi2n2yz.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wieczorem jest okrąglejszy niż rano :-). I zauważyłam że na dole tak szeroko mi wypycha że na bok się zgiąć nie mogę chyba będzie szeroki i niski :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • KasikP Znajoma

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)
    U nas dziś słonecznie choć zimno..:( Zbieram się zaraz i pędzę do centrum handlowego pooglądać ciuszki :)
    Justunka89 może owulacja ci się przesunęła o tydzień i dlatego dzidziuś Mniejszy.

f2w33e3kknv0oblb.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mmarina trzymam kciuki;-) Endi wszystkiego najlepszego :-)
    Noa no właśnie faceci mój myśli ze zapyta jak się czuje przyniesie herbatę i to wystarczy a mnie to wkurza a jedyne co planuje to zmianę samochodu jsj by to w tej chwili było najważniejsze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 09:58

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji imienin i urodzin :)

Kass mój mąż też skupił się na myślach o wymianie samochodu - ale to chyba objaw zaangażowania z jego strony. Nowy samochód wybiera pod kątem pojemności, żeby zmieścił się fotelik i wózek :) W ogóle mam wrażenie, że dla niego cała ta ciąża jest jeszcze mało realna, zresztą dla mnie trochę też tyle tylko, że ja chodzę na USG i widzę, że bije we mnie drugie serce. Zresztą ja nawet do mojego męża nie ma dużych pretensji - mnie też jeszcze strach paraliżuj i boję się cieszyć na 100% i wszystko planować. Może po usg genetycznym to się zmieni.

Co do brzuszka - wczoraj wieczorem wyglądałam normalnie, a dziś wystaje mi brzuch. Jak to możliwe? i co stało się w nocy? czyżby moje dziecko chciało popisać się przed lekarzem i na dzień dobry zaznaczyć swoją obecność?

Mmarina powodzenia :) Ja też za chwilę się zbieram (zwykła wizyta) więc również proszę o trzymanie za mnie kciuków :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:18

Niunia86, Madziulka456 lubią tę wiadomość

• KasikP Znajoma

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    &&&&&&&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty !!! :):)

f2w33e3kknv0oblb.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuski wszystkiego naj z okazji urodzi i imiemin :-)
    moj M tez nie rozczula sie nad ciuszkami, faceci maja inne podejscie do tego :-) a my zmagamy sie z kupnem auta i nigdy bym nie pomyslala, ze to bedzie takie ciezkie!
    trzymam kciuki za wszystkie wizyty, wszystko bedzie dobrze! :-)
    ja dzis czuje sie tak sobie, mdli mnie i jestem caly czas w przygotowaniu, siedze z wiaderkiem i czekam ;-)
    milego dzionka!

• Emily83 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarah88 wrote:
    masz jeszcze jakieś dzieci?

Jeszcze nie, ale w planach mam dwójkę a może nawet i trójkę :) zobaczymy czas pokaże...

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet trzymamy kciuki;-) ja zrobiłam się ostatnio strasznie placzliwa moze dla tego ze w domu jestem. Mój brzuch też robi się coraz większy we wrześniu muszę wybrać się na zakupy ale już sama bez meza;-)

gann3e3k1ojenyv4.png
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ