Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też planuje w połowie września ruszyć ale na zakupy dla siebie....bo spodnie mnie uciskają trochę i potem brzuch mnie boli....i swetry mam jakieś pokurczone:P a dla dzidzi myślę, że jeszcze trochę...na pewno jak się dowiem płeć to kupię coś pięknego na dobry początek
ale takie prawdziwe zakupy to albo w grudniu albo na początku roku..jak pomyślę, jak ten czas zapiernicza....to to naprawdę niedługo..marzec się przybliża do nas milowymi krokami...!!
Madziulka456 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
a jak ostatnio chciałam w tesco pooglądać ciuszki to mój mąż powiedział "jużżż???" mówie mu że tylko chcę pooglądać i pytam go która rzecz mu siępodoba...to on mi na to , że wszystkie ciuszki dla maluchów są ładne...i o...taka rozmowa:PStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
hej
ja już po wizycie i jestem strasznie wściekła !!! wrr...
za dużo to sie nie spodziewałam ale usg miałam dopochwowo i nawet mi monitora nie przekręciła żebym mogła maleństwo zobaczyć i nic nie mówiła poza skrótami i liczbami i kazała się ubrać pytam czy wszystko w porządku i wogule a ona że na tym etapie tak i tyle widze że zdjęcia sie drukują ale mi nie daje to pytam czy dostane zdjecie a ona że nie że będzie w dokumentacji medycznej wrr....
wściekła jestem strasznie ale nie chciałam sie z babą kłucić bo to ordynatorka porodówki a u nas 1 szpital tylko -
konwalianka wrote:sylwia, współczuję.. nienawidzę lekarzy mruków.. od razu bym zmieniła.. ale wylewność.. na twoim miejscu poszłabym poprosiła o wyciągnięcie dokumentacji, i skserowanie - musza to zrobić!
noa8 tak na nfz pierwszy raz byłam
konwalianka u nas na nfz kto przyjdzie ten robi usg dziś miał być kto inny a przyszła ona na to nie mam wpływu ale będę chodzić na usg teraz prywatnie raczej bo szkoda moich nerwów
-
konwalianka wrote:to nie tak źle..wiesz, że przezierność w normie.. crl w porządku - duży bobas; pęcherzyk żółtkowy - spory; kość nosowa ok. łożysko ładnie położone..
ale chyba nie możeliwe żeby crl był w cm bo już by miało 12 cm?
co prawda termin mam na 3 marca ale jak byłam prywatnie na usg to lekarz mówił że maluszek młodszy o 2 tyg to już nie wiem -
sylwia85 wrote:ale chyba nie możeliwe żeby crl był w cm bo już by miało 12 cm?
co prawda termin mam na 3 marca ale jak byłam prywatnie na usg to lekarz mówił że maluszek młodszy o 2 tyg to już nie wiemmoże źle zmierzyła - to też się zdarza
sylwia85, sylwia85 lubią tę wiadomość
-
No tak to jest niestety z tymi lekarzami mnie najbardziej gotuje jak mówią ze ciąża zywa jak by nie mogli inaczej tego powiedzieć! Rubi ja też wczoraj oglądałam nie mogłam się oderwać a M tylko czekał aż skończę juz go nie zabiorę więcej!
Gabi witaj na kiedy masz termin?[/url]
-
kasss wrote:Witam Mmarina trzymam kciuki;-) Endi wszystkiego najlepszego
Noa no właśnie faceci mój myśli ze zapyta jak się czuje przyniesie herbatę i to wystarczy a mnie to wkurza a jedyne co planuje to zmianę samochodu jsj by to w tej chwili było najważniejsze -
kasss wrote:Sylwia bardzo duże a ile miało ostatnio jak bylas mówią ze od 11 do 13-6 powinien mieć od 4 do 8 albo ciąża starsza
ale jak byłam prywatnie u innego lekarza to mówił że ciąża młodsza już nic nie rozumiem