Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastacia ja tez mam duzo erytrocytow. Lekarz mowil, ze to moze byc od tego ze za malo pije. Faktycznie tak bylo.
Na bole oodbrzusza mozna smialo brac nospe. Jest bezpieczna i mi od razu orzynosi ulge. Polecam!Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnydzisiaj o 9:40 mam USG genetyczne więc trzymajcie kciuki laseczki , Jadę z teściową , ciekawę czy będzie chciała podglądnąć małego Henia
a tak poza tym to umieściłam aktualny avatarek z bumboniemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 01:38
MamaAdasia, MartaM, Scarlett2014, bella82, slodka100, Endi84, Madzik82, kasss, czekaja, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dorka trzymam kciuki za wizyte
U mnie dzisiaj zimno,pochmurno i od momentu otworzenia oczu boli mnie glowa... także dzisiaj chyba dzień podkołderkowy będzie
Teraz jade na kolejne już trzecie badanie cytomegali. Trzymajcie kciuki!
Miłego dzionka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 07:51
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam w ten deszczowy dzień
Dorka, Niunia powodzenia na wizytach!
Z badaniami krwi niestety nie pomogę - zawsze szukam wskazówek w internecie co nie jest zbyt mądre
MamaAdasia dostałaś już zakupione rzeczy? zmiana pogody powoduje, że szybko muszę coś kupić. Coś w czym mój brzuch jest w miarę komfortowy. Jeśli macie jakieś warte polecenia sklepy, albo produkty piszcie proszę.
A i mam pytanie: czy jeśli normalnie noszę rozmiar S to ubrania ciążowe też powinnam kupować też w rozmiarze S? czy lepiej kupić większe np. M? pytam pod kątem zakupów w internecie. -
dzień dobry wszystkim
scarlet mam to samo po prostu nie mam sie w co ubrać potrzebuje spodnie kurtke i buty
wczoraj wylicytowałam spodnie ciążowe za 24,90 zobaczymy jak przyjdą szczerze mówiąc jeansów nigdy nie kupowałam na allegro a do najbliższego sklepu ciążowego mam 60 km więc trzeba sobie jakoś radzić w weekend jedziemy do warszawki do męża brata to może wtedy coś zakupie
scarlet patrz po wymiarach ale ja bym kupiła m raczej (ale ci dobrze jak ja bym chciała roz M kupować a nie xl )Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Dorka trzymam & i czekam na relację
Z tymi rozmiarami to jest niestety różnie, zawsze nosiłam s, czasem xs. Pojechałam do h&m, przymierzyłam i m wydawały mi się dość rozsądnym rozwiązaniem, nie były za duże, a myślałam, że starczą na dłużej. Niestety spadają mi z tyłka i nie lubię w nich chodzić (a mama mówiła: kup s).
Za to mogę polecić rajstopy ciążowe z h&m (tutaj kupiłam s), nie uciskają w brzuch, mają dobrą wysokość w stanie i dzięki nim mogę nosić ulubione sukienki. Szczególnie, że rzadko chodzę w spodniach, za to sporo mam sukienek na jesień/zimę, które pomieszczą, a może nawet wyeksponują mój rosnący brzucho.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 08:35
-
nick nieaktualnySylwia co mi z tych "eSek" jak jeszcze tydzień, dwa i w żadną nie wejdę
ale nic też niedługo będę musiała pomyszkować na Allegro.
Marta dzięki za podpowiedź z rajstopami - też często chodzę w sukienkach, a zauważyłam, że rajstopy też mnie już uciskają.
Ja ostatnio kupiłam spodnie, zwykle nie ciążowe, ale na gumce. Kupiłam m bo pomyślałam, że posłużą mi na dłużej ale efekt jest taki, że faktycznie spadają mi z tyłkaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 08:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Dziewczyny mam pytanie jestem w 10 tyg i jakoś kompletnie nie zaokrągla mi się brzuch.no może wieczorami troszkę.ale czy to nie jest dziwne. Wy tu piszecie juz o swoich brzuszkach a mojego nic kompletnie nie widać
Moim zdaniem to sprawa indywidualna - u jednych zaczyna być coś widać w 10tygodniu, u innych w 20stym. Nie ma reguły więc nie powinnaś się tym martwić. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
I u mnie deszczowo od ranaaż nic się nie chce
Dorka śliczny avatarek &&&&&& za wizytę
Niunia &&&& za wizyte
Scarlet ja nosiłam M i ciążowe pierwsze spodnie kupiłam sobie M i jeszcze są za luźne, tak jak u Ciebie, więc myślę że te ciążowe ciuszki są ciut większe, ale ja nigdy nie moge trafić z rozmiarem kupując przez internet:(
Sylwia gratulacje drugiego trymestru !!!
Justynka 89 myślę że u każdego brzuszek rośnie indywidualnie, ja mam dni że mam duży brzuch, a są dni że jest płaski. -
Justyska89 wrote:Bo wy piszecie juz tu o strojach ciążowych i waszych brzuszkach itd a ja swojego nie widzę mam płaski jak przed ciaza
ja tez mam niewidoczny brzuch... i mimo ze chodze w obcislych ciuchach to wygladam jakbym poprostu zjadla wieksze sniadanko -
nick nieaktualnybella82 wrote:dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Brzuch sprawa indywidualna wiec spokojnie
dziewczyny czy wiecie, ze jak zapiszecie sie do newsletter-a w H&M to dostaje sie kupon na 25%?
Ja nie wiedziałam - dzięki za cynka powiedź proszę jest jakiś czas w którym można wykorzystać ten kupon?
Ja planuje iść na większe zakupy ale dopiero za 1,5 tygodnia. Będę po usg genetycznym i akurat zacznę urlop. Być może będę też musiała poszukać sukienki bo 13stego września idziemy na wesele i nie wiem czy uda mi się wykorzystać którąś z sukienek z szafy.