Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Konwalianka- my ślub mieliśmy 05.06.2010, termin 1szego porodu był 07.06.2012, synek urodził się 09.06.2012, a teraz też w czerwcu zaszłam w ciążę
Anonimowa, nie martw się na zapas, wiem, że to trudne, ale trzymaj się
Anonimowa555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo teraz ja poproszę o informacje i ewentualne uspokojenie
Czy Wam też zdarza się, że śluz na wkładce jest żółty albo nawet i brudno żółty? ja dziś mam taki
tzn. na papierze jest ok, ale na wkładce wygląda brzydko - może to kwestia tego, że jest go dużo i nie nadążam z wymianą wkładek
-
Scarlett2014 wrote:To teraz ja poproszę o informacje i ewentualne uspokojenie
Czy Wam też zdarza się, że śluz na wkładce jest żółty albo nawet i brudno żółty? ja dziś mam taki
tzn. na papierze jest ok, ale na wkładce wygląda brzydko - może to kwestia tego, że jest go dużo i nie nadążam z wymianą wkładek
ja tez tak mam .. zazwyczaj po wiekszym wysilku fizycznym:P -
Scarlet ja tez tak mam ostatnio bardzo dużo tego śluzu. Ja mam dzisiaj tyle sprzątania nie wiem co w ręce włożyć ostatno czuje się jak kura domowa może dla tego że siędze od 1.5 mc w domu robie zakupy sprzatam gotuje brr i tak co dzień...
[/url]
-
Endi84 wrote:Sylwia ja dziś kupiłam w rossmanie oliwkę z firmy Perfecta Sexi Mama (ok. 14zł). W porównaniu z innymi fajnie się wchłania, ładnie pachnie i nie tłuści tak ubrań. Zaczynam smarowanie:)
ja mam z perfecty krem do biustu i na rozstępy w pierwszej ciąży tez używałam tej firmy i nie mam rozstępów po ciąży a przytyłam 25 kg -
madzik anonimowa dobrze będzie trzymam kciuki
a ja dziś od raa walcze z papryką 34 słoiki zrobiłam marynowanej teraz sie pasteryzują a odźwigałam sie tych słoików i brzuch mnie troche boli poleżałam chwile ale musze sie brać za porządki i obiad na 17 a nie chce mi sie jak nie wiem co i tych słoików jeszcze musze pilnować
a ja od jutra zaczynam drugi trymestr -
nick nieaktualnyAnonimowa555 wrote:Hej :* Madzik 82 trzymam kciuki za to zeby bylo wszystko w porzadku z Twoim maluchem i z Toba ! Jezeli chodzi o mnie to ja juz nawet nie wiem w ktorym tygodniu jestem. Jak bylam na wizycie to gin nie pow mi ktory to tyg , mialam takie wrazenie jak by wiedziala ze nie donosze i dlatego prawie nic mi nie powiedziala. Biore leki na podtrzymanie i kwas foliowy ,nie plamie ani nic ale tez nie czuje sie na ciaze . Jedynie piersi mnie bola i na tym koniec. 2 wrzesnia mam wizyte ale boje sie ze mi powie ze ciaza sie nie rozwija i to juz koniec. Moze bym sie tak nie martwila ale nie bylo mi latwo zajsc ,bralam jakis czas clostibegyt i dopiero sie udalo ,a tak dwa lata sie staralismy i nic z tego nie wychodzilo. Przepraszam ze weszlam w watek ale musze sie komus wygadac bo kto mnie tak zrozumie jak nie Wy tutaj
Pozdrawiam
Skoro tak to odniosłaś to kładź się do łóżka i nic absolutnie nie rób masz tylko odpoczywać i pachnieć i udowodnić wszystkim na około że właśnie że donosisz do marca i śliczną zdrową niuńkę urodzisz
-
nick nieaktualnyAnonimowa555 wrote:Konwalianka~okres mialam 3lipca. Sprawdzalam w internecie ktory to moze byc tyg i wyszlo mi ze8 ,ale kalendarz internetowy tez moze sie mylic. Tak jak mowisz pozostaje mi tylko cierpliwie czekac na wizyte ,ale martwi mnie to ze tak malo wiem bo gin prawie nic nie pow. Dziekuje za odpowiedz Kochana
-
Kasss ja na razie nic nie używam, zwykłego balsamu tylko, ale może posmaruj sobie kremem nivea. Wiem że są kremy na piersi,ale ja nie używałam.
Scarlet- ja mam biały śluz, taki czasem kremowy, raz więcej a raz mniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 16:07
-
nick nieaktualnyScarlett2014 wrote:To teraz ja poproszę o informacje i ewentualne uspokojenie
-
Ja mam taki sam na wkładce. Na papierze jest mleczny a na wkładce żółty i też wydaje mi się,że dlatego,że wysycha to zmienia kolor
Ja już zrobiłam dwa prania, obiad, poskładałam ubrania i teraz czeka mnie odkurzanie
Dzisiaj znowu słuchałam serduszka Maluszka przez domowy detektor tętna. Chyba spał bo miał 110 uderzeń a lekarz mówił,że jak wolniej bije tzn,że Malch śpi -
Dziewczyny lekarz mi mowil ze sluz moze byc przezroczysty, bialy lub zolty. Na tym etapie ciazy moze nas zalewac a niektorym az cieknie po nogach hehe bleeee
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Dorka ~ przepisala mi Duphaston,chyba to znany lek wsrod Was
Powiem Ci ze czekam teraz do 2 wrzesnia na wizyte ,juz blisko i jezeli znowu mi nic nie powie to pojde gdzies indziej bo z jednej str rozumiem ze to byla pierwsza wizyta i ciaza bardzo wczesna wiec moze nie mogla za wiele pow. Ale chzba mogla okreslic ktory to tyg czy cos , no i lekarze tez sa tacy ze oni wszystko wiedza i nic nie mowia bo co maja mowic skoro jest ok. Na razie staram sie nie martwic. A co terminu to mi w kalendarzyku internetowym tez wyszlo ze kwiecien a jak sama sobie policzylam to marzec i dlatego napisalam tutaj
dobrze mi tu z wami ,wiec na razie zostane
Scarlett ~ja mam caly czas taki bialy sluz z ale to mialam od dawna zanim w ciaze zaszlam. Tak jak mowia dziewczyny ja tez bym sie tym nie przejmowalaglowa do gory , to nic takiego
:* :*