X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umowilam sie na usg genetyczne na 3 wrzesnia do innego lekarza u ktorego nie ma problemu z obecnością partnera przy badaniu

slodka100 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia i prawidłowo!

sywlia, nie pomoge, aż tak bardzo mnie nie swędzą.. ale w aptece powinni cos doradzić; co do zmian ciepła, mam tak samo..akurat ten nocy spałam przykryta poszyję..za to teraz chodzę w krótkim rękawku..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• KasikP Znajoma

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Jasmin wielkie gratulacje :)
    Emily &&&&&& za wizytę czekamy na info :)
    Ja już po pobraniu krwi badania podstawowe porobione w środe wizyta już nie mogę się doczekać :):)

jasmin lubi tę wiadomość

f2w33e3kknv0oblb.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam komplet badan zrobiony z wynikami ide na wizyte 4 września

860isg18r6bpss11.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z badaniami czekam do ostatniej chwili, zresztą tak mi polecił lekarz..wizyta w czwartek, jutro na badania :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• KasikP Znajoma

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka ja tez czekałam do ostatniej chwili w środę wizyta więc wszystko będzie świeżutkie. U nas na toxo czeka się dwa dni więc idealnie się wbiłam. mam już wyniki krwi i mam pytanie czy któraś z was miała podwyższony poziom neutrofilów???

f2w33e3kknv0oblb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Jasmin ogromne gratulacje i witaj wśród nas. Emily powodzenia !:)

Anastacia ja też mam genetyczne 3.09 - o 13.20 albo 13.40

Sylwia niestety nie wiem jak Ci pomóc.

Sun - Ty pisałaś wczoraj o śluzie, ja dziś miałam podobną akcje - aż myślałam, że to może krwawienie, ale to tylko dużo liczba śluzu.

jasmin lubi tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett ja mam na 18.40 usg

860isg18r6bpss11.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki trzymam kciuki za wizyty;-) ja jestem jakas niespokojna boje sie tego usg bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze;-) konwalianka jeśli mogę zapytać dla czego liczycie się ze strata macie w rodzinie jakieś choroby genetyczne? Oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ;-)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Hej mamuśki trzymam kciuki za wizyty;-) ja jestem jakas niespokojna boje sie tego usg bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze;-) konwalianka jeśli mogę zapytać dla czego liczycie się ze strata macie w rodzinie jakieś choroby genetyczne? Oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ;-)
    nie kass nie mamy, ale zaszłam w ciąże w czasie ospy, najpierw zaraził się synek a później ja, zarodek rozwijał się w niesprzyjających warunkach, więc lekarz mas ostrzegł, że różnie może być.. ja niestety byłam przekonana, że ospę mam za sobą.. jak się okazało - nie miałam..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• bella82 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie w poniedzialkowy dosc sloneczny poranek :-)
    ja czuje sie w miare ok, wlasnie sie zbieram i ide na poczte a pozniej do lekarza po zwolnienie i skierowanie na badania elektrolitow.
    dziewczyny trzymam kciuki za wizyty :-)
    Kasss nie stresuj sie, na pewno wszystko bedzie dobrze :-)

• kasss Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    nie kass nie mamy, ale zaszłam w ciąże w czasie ospy, najpierw zaraził się synek a później ja, zarodek rozwijał się w niesprzyjających warunkach, więc lekarz mas ostrzegł, że różnie może być.. ja niestety byłam przekonana, że ospę mam za sobą.. jak się okazało - nie miałam..
    to trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze choć myślę ze jak dzidziuś wytrzymał do tej pory to jest silny i sobie poradzi

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass gubię się - a Ty też dziś badanie? jeśli tak to trzymam mocno kciuki :)

• kasss Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Kass gubię się - a Ty też dziś badanie? jeśli tak to trzymam mocno kciuki :)
    Nie ja mam w czwartek dopiero ale stres mnie dopada im bliżej badania w srode pewnie wogole nie zasne

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Nie ja mam w czwartek dopiero ale stres mnie dopada im bliżej badania w srode pewnie wogole nie zasne
    Stres mimo wszystkp zawsze jest....choc wszystko bedzie dobrze

kasss lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak mi się wydawało, że w czwartek :)

A stres rozumiem - ja mam 3ciego a już się denerwuje. Cieszę się, że jest już dziś w pracy i że po trzech dniach nieobecności nazbierało mi się trochę zaległości bo przynajmniej czas szybciej mi leci i nie myślę za dużo.

• mala czarna Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja oczywiście poszłam dziś u siebie do sekretariatu i po chwili gadania z kobitkami jakoś tak zeszło i powiedziałam o swoim stanie. Mam nadzieje, że nie puszczą tego dalej. Ale znając życie w świecie samych bab nic nie nie ukryje. Przełożona wie ale nic nie powie w kadrach.

mala czarna
    85993e3k24ci8hp9.png
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi - dostałam te leginsy, to zdjęcie, materiał fajny, w pasie są luźne ale jest ok.

okvpl0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:37

SunSun, kasss lubią tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    KasikP. ja mialam podwyższone i lekarka powiedziała ,ze wszystko dobrze.Normy dla kobiet w ciąży są inne bo pomimo ze dzidzius jest w nas to także ma coś z taty i morfologia sie zmienia aby organizm 'zaakceptował' inny organizm.
    Scarlet- a mi dziś przeszło ,ale nerwy nie moje;-) ciągle wrażenie ze to krwawienia i obsesyjnie sprawdzałam...
    Konwalijka trzymam kciuki za maluszka i ciebie
    Mi dziś belly pokazało ,ze termin najbardziej zagrożony dla ciąży dziś właśnie minął :-)długo czekałam na to !;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:53

konwalianka, KasikP lubią tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Madzik, trzymaj się i się oszczędzaj :)

Kasss ja tez boję się wizyty,tez w czwartek.

Jutro mam wizytę u gin, ale to tylko zwolnienie itp.

Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze !!

Mój synek ma 2lata 2 m-ce i pyta: ,, mamusiu, jak się dzidzia czuje, śpi ?'' przychodzi i głaszcze, całuje ,kochany mój :)

konwalianka, Madzik82, SunSun, kasss, slodka100, Madziq lubią tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ