Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastacia i prawidłowo!
sywlia, nie pomoge, aż tak bardzo mnie nie swędzą.. ale w aptece powinni cos doradzić; co do zmian ciepła, mam tak samo..akurat ten nocy spałam przykryta poszyję..za to teraz chodzę w krótkim rękawku.. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jasmin ogromne gratulacje i witaj wśród nas. Emily powodzenia !
Anastacia ja też mam genetyczne 3.09 - o 13.20 albo 13.40
Sylwia niestety nie wiem jak Ci pomóc.
Sun - Ty pisałaś wczoraj o śluzie, ja dziś miałam podobną akcje - aż myślałam, że to może krwawienie, ale to tylko dużo liczba śluzu.jasmin lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki trzymam kciuki za wizyty;-) ja jestem jakas niespokojna boje sie tego usg bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze;-) konwalianka jeśli mogę zapytać dla czego liczycie się ze strata macie w rodzinie jakieś choroby genetyczne? Oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
[/url]
-
kasss wrote:Hej mamuśki trzymam kciuki za wizyty;-) ja jestem jakas niespokojna boje sie tego usg bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze;-) konwalianka jeśli mogę zapytać dla czego liczycie się ze strata macie w rodzinie jakieś choroby genetyczne? Oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
-
witam sie w poniedzialkowy dosc sloneczny poranek
ja czuje sie w miare ok, wlasnie sie zbieram i ide na poczte a pozniej do lekarza po zwolnienie i skierowanie na badania elektrolitow.
dziewczyny trzymam kciuki za wizyty
Kasss nie stresuj sie, na pewno wszystko bedzie dobrze -
konwalianka wrote:nie kass nie mamy, ale zaszłam w ciąże w czasie ospy, najpierw zaraził się synek a później ja, zarodek rozwijał się w niesprzyjających warunkach, więc lekarz mas ostrzegł, że różnie może być.. ja niestety byłam przekonana, że ospę mam za sobą.. jak się okazało - nie miałam..
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie tak mi się wydawało, że w czwartek
A stres rozumiem - ja mam 3ciego a już się denerwuje. Cieszę się, że jest już dziś w pracy i że po trzech dniach nieobecności nazbierało mi się trochę zaległości bo przynajmniej czas szybciej mi leci i nie myślę za dużo. -
a ja oczywiście poszłam dziś u siebie do sekretariatu i po chwili gadania z kobitkami jakoś tak zeszło i powiedziałam o swoim stanie. Mam nadzieje, że nie puszczą tego dalej. Ale znając życie w świecie samych bab nic nie nie ukryje. Przełożona wie ale nic nie powie w kadrach.
-
Dzień dobry
KasikP. ja mialam podwyższone i lekarka powiedziała ,ze wszystko dobrze.Normy dla kobiet w ciąży są inne bo pomimo ze dzidzius jest w nas to także ma coś z taty i morfologia sie zmienia aby organizm 'zaakceptował' inny organizm.
Scarlet- a mi dziś przeszło ,ale nerwy nie moje;-) ciągle wrażenie ze to krwawienia i obsesyjnie sprawdzałam...
Konwalijka trzymam kciuki za maluszka i ciebie
Mi dziś belly pokazało ,ze termin najbardziej zagrożony dla ciąży dziś właśnie minął :-)długo czekałam na to !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:53
konwalianka, KasikP lubią tę wiadomość
-
Witam,
Madzik, trzymaj się i się oszczędzaj
Kasss ja tez boję się wizyty,tez w czwartek.
Jutro mam wizytę u gin, ale to tylko zwolnienie itp.
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze !!
Mój synek ma 2lata 2 m-ce i pyta: ,, mamusiu, jak się dzidzia czuje, śpi ?'' przychodzi i głaszcze, całuje ,kochany mój
konwalianka, Madzik82, SunSun, kasss, slodka100, Madziq lubią tę wiadomość