X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umowilam sie na usg genetyczne na 3 wrzesnia do innego lekarza u ktorego nie ma problemu z obecnością partnera przy badaniu

slodka100 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia i prawidłowo!

sywlia, nie pomoge, aż tak bardzo mnie nie swędzą.. ale w aptece powinni cos doradzić; co do zmian ciepła, mam tak samo..akurat ten nocy spałam przykryta poszyję..za to teraz chodzę w krótkim rękawku..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• KasikP Znajoma

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Jasmin wielkie gratulacje :)
    Emily &&&&&& za wizytę czekamy na info :)
    Ja już po pobraniu krwi badania podstawowe porobione w środe wizyta już nie mogę się doczekać :):)

jasmin lubi tę wiadomość

f2w33e3kknv0oblb.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam komplet badan zrobiony z wynikami ide na wizyte 4 września

860isg18r6bpss11.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z badaniami czekam do ostatniej chwili, zresztą tak mi polecił lekarz..wizyta w czwartek, jutro na badania :)

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• KasikP Znajoma

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalijka ja tez czekałam do ostatniej chwili w środę wizyta więc wszystko będzie świeżutkie. U nas na toxo czeka się dwa dni więc idealnie się wbiłam. mam już wyniki krwi i mam pytanie czy któraś z was miała podwyższony poziom neutrofilów???

f2w33e3kknv0oblb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Jasmin ogromne gratulacje i witaj wśród nas. Emily powodzenia !:)

Anastacia ja też mam genetyczne 3.09 - o 13.20 albo 13.40

Sylwia niestety nie wiem jak Ci pomóc.

Sun - Ty pisałaś wczoraj o śluzie, ja dziś miałam podobną akcje - aż myślałam, że to może krwawienie, ale to tylko dużo liczba śluzu.

jasmin lubi tę wiadomość

• Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett ja mam na 18.40 usg

860isg18r6bpss11.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki trzymam kciuki za wizyty;-) ja jestem jakas niespokojna boje sie tego usg bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze;-) konwalianka jeśli mogę zapytać dla czego liczycie się ze strata macie w rodzinie jakieś choroby genetyczne? Oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ;-)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Hej mamuśki trzymam kciuki za wizyty;-) ja jestem jakas niespokojna boje sie tego usg bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze;-) konwalianka jeśli mogę zapytać dla czego liczycie się ze strata macie w rodzinie jakieś choroby genetyczne? Oczywiście bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ;-)
    nie kass nie mamy, ale zaszłam w ciąże w czasie ospy, najpierw zaraził się synek a później ja, zarodek rozwijał się w niesprzyjających warunkach, więc lekarz mas ostrzegł, że różnie może być.. ja niestety byłam przekonana, że ospę mam za sobą.. jak się okazało - nie miałam..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• bella82 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie w poniedzialkowy dosc sloneczny poranek :-)
    ja czuje sie w miare ok, wlasnie sie zbieram i ide na poczte a pozniej do lekarza po zwolnienie i skierowanie na badania elektrolitow.
    dziewczyny trzymam kciuki za wizyty :-)
    Kasss nie stresuj sie, na pewno wszystko bedzie dobrze :-)

• kasss Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    nie kass nie mamy, ale zaszłam w ciąże w czasie ospy, najpierw zaraził się synek a później ja, zarodek rozwijał się w niesprzyjających warunkach, więc lekarz mas ostrzegł, że różnie może być.. ja niestety byłam przekonana, że ospę mam za sobą.. jak się okazało - nie miałam..
    to trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze choć myślę ze jak dzidziuś wytrzymał do tej pory to jest silny i sobie poradzi

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass gubię się - a Ty też dziś badanie? jeśli tak to trzymam mocno kciuki :)

• kasss Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Kass gubię się - a Ty też dziś badanie? jeśli tak to trzymam mocno kciuki :)
    Nie ja mam w czwartek dopiero ale stres mnie dopada im bliżej badania w srode pewnie wogole nie zasne

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Nie ja mam w czwartek dopiero ale stres mnie dopada im bliżej badania w srode pewnie wogole nie zasne
    Stres mimo wszystkp zawsze jest....choc wszystko bedzie dobrze

kasss lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie tak mi się wydawało, że w czwartek :)

A stres rozumiem - ja mam 3ciego a już się denerwuje. Cieszę się, że jest już dziś w pracy i że po trzech dniach nieobecności nazbierało mi się trochę zaległości bo przynajmniej czas szybciej mi leci i nie myślę za dużo.

• mala czarna Przyjaciółka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja oczywiście poszłam dziś u siebie do sekretariatu i po chwili gadania z kobitkami jakoś tak zeszło i powiedziałam o swoim stanie. Mam nadzieje, że nie puszczą tego dalej. Ale znając życie w świecie samych bab nic nie nie ukryje. Przełożona wie ale nic nie powie w kadrach.

mala czarna
    85993e3k24ci8hp9.png
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endi - dostałam te leginsy, to zdjęcie, materiał fajny, w pasie są luźne ale jest ok.

okvpl0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:37

SunSun, kasss lubią tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    KasikP. ja mialam podwyższone i lekarka powiedziała ,ze wszystko dobrze.Normy dla kobiet w ciąży są inne bo pomimo ze dzidzius jest w nas to także ma coś z taty i morfologia sie zmienia aby organizm 'zaakceptował' inny organizm.
    Scarlet- a mi dziś przeszło ,ale nerwy nie moje;-) ciągle wrażenie ze to krwawienia i obsesyjnie sprawdzałam...
    Konwalijka trzymam kciuki za maluszka i ciebie
    Mi dziś belly pokazało ,ze termin najbardziej zagrożony dla ciąży dziś właśnie minął :-)długo czekałam na to !;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:53

konwalianka, KasikP lubią tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Madzik, trzymaj się i się oszczędzaj :)

Kasss ja tez boję się wizyty,tez w czwartek.

Jutro mam wizytę u gin, ale to tylko zwolnienie itp.

Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze !!

Mój synek ma 2lata 2 m-ce i pyta: ,, mamusiu, jak się dzidzia czuje, śpi ?'' przychodzi i głaszcze, całuje ,kochany mój :)

konwalianka, Madzik82, SunSun, kasss, slodka100, Madziq lubią tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ