Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella ja śmietane zastępuje jogurtem naturalnym nie dlatego że się boje ale dlatego , że posiada mniej tłuszczu.
A nie mówiłam z tą muszynianką
dziewczyny na Tinypic.com trzeba byc zarejestrowanym zeby zdj wstawić ?bella82 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualnyjasmin wrote:Witam serdecznie.
Chciałabym zagościć na dłużej na waszym wątku.Podczytuję Was już od jakiegoś czasu. Termin mam na 8 marca wg ovu a wg lekarza 7 marca. To mój pierwszy dzidziuś,długo wyczekany (7 lat). We wtorek wybieram się na badania prenatalne,usg genetyczne plus test pappa.
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło i serdecznie. -
A to mój brzucholwersja " po domowa"
zdj zaraz po przebudzeniu ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 18:46
bella82, Anastacia33, madziutek 23, Dorka1979, Niunia86, Scarlett2014, SunSun, kasss, slodka100, Madziulka456, Madziq lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Noa dziekuje Ci bardzo
jest naprawde pyszna i az chce sie ja pic
jeszcze do tego sok malinowy z wlasnych malinek niebo w gebie
jogurt tez jest ok, ale niektore potrawy az sie prosza o smietane
Brzuszek super!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 18:44
-
Super Anastacia! Moj synus zostal poinformowany ze w brzuszku jest dzidzia. Zaczal krzyczec "dzia dzia dzia dzia" i bil mnie pp brzuchu a potem grzebal w moim pepku.... Oj chyba jeszcze nie rozumie co sie swieci. Ale jest jeszcze malutki
bella82, Niunia86, SunSun lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Madzik82 wrote:Super Anastacia! Moj synus zostal poinformowany ze w brzuszku jest dzidzia. Zaczal krzyczec "dzia dzia dzia dzia" i bil mnie pp brzuchu a potem grzebal w moim pepku.... Oj chyba jeszcze nie rozumie co sie swieci. Ale jest jeszcze malutki
[/QUOTE
]w jakim wieku jest twój synek? Moja oliwka dotykała brzuch i pytala czy dzidzia sie rusza...wymieniala rzeczy ktore trzeba bedzie kupic i ze nie mamy sie martwic bp nam pomoze wybrac hi hi -
nick nieaktualny