Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySunSun ja tak miewam. Nie zawsze ale zdarza się. Mój lekarz nie widzi w tym nic dziwnego.
A ja mam dziś kryzys - idę na chrzciny (te gdzie miałam być chrzestną) i lubię w takich sytuaacjach wyglądać dobrze. W ogóle lubię wyglądać dobrze do czego przyznaje się bez biciaa dziś wyglądam co najwyżej średnio. Mam koszmarne włosy, szarą cerę a większość rzeczy które przymierzyłam w ogóle na mnie nie leży. Więc mam doła
SunSun lubi tę wiadomość
-
bella82 wrote:hej dziewczyny!
ja wczoraj z bolu glowy odpadlam o 21i dzis wstalam przed 9! dzis glowa niestety tez pobolewa
u mnie brzuch lekko odstaje ale dopiero pod wieczor, a chcialabym zeby juz byl widoczny
NA bol głowy polecam plastry Apap Icena mnie ogolnie Apap nie ddziala ale te plastry sa rewelacyjne!
nie sa drogie i calkowicie bezpieczne dla kobiet w ciazy bo dzialaja miejscowo... jedyny minus ze nie mozesz z nimi wyjsc tylko siedziec w domu bo jak nakleisz na czolo nczy skronie to wyglada troche smiesznie
Dorka1979, bella82 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj trafilam na izbe przyjec bo rano mialam lekkie krwawienie. Na szczescie dzidzia cala. To byla z szyjki. Jest wszystko ok, krew juz nie leci ale poleze dzisiaj i chyba jutro pojde do mojego ginaNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Hej mamusie ja też ostatnio mam dużo białego sluzu. Wczoraj maz wyciągnął mnie na koncert mimo ze nie chciałam bo ostatnio Nidzie nie chce mi się chodzić zgodziłam się było nawet ok ale nic nie mogłam ubrać na siebie wszystko ciasne.Scarlet ja też czuje ze zle wyglądam choć wszyscy mówią ze to nie prawda moze nam się tylko tak wydaje;-) U mnie wczoraj zły sen znowu to krwawienie a ja sama w domu nie ma mnie kto do szpitala zawieść juz bym chciała czwartek;-)
noa8 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Madzik82 wrote:A ja dzisiaj trafilam na izbe przyjec bo rano mialam lekkie krwawienie. Na szczescie dzidzia cala. To byla z szyjki. Jest wszystko ok, krew juz nie leci ale poleze dzisiaj i chyba jutro pojde do mojego gina
Madzik82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
[/url]
-
madziutek 23 wrote:
NA bol głowy polecam plastry Apap Icena mnie ogolnie Apap nie ddziala ale te plastry sa rewelacyjne!
nie sa drogie i calkowicie bezpieczne dla kobiet w ciazy bo dzialaja miejscowo... jedyny minus ze nie mozesz z nimi wyjsc tylko siedziec w domu bo jak nakleisz na czolo nczy skronie to wyglada troche smiesznie
to dziekuje, kupie. wczoraj nawet na nie patrzylam w rossmanie ale jakos mnie nie przekonaly i w ostatniej chwili odlozylam. ale teraz kupie i sprawdzechociaz mam nadzieje, ze taki bol jak wczoraj juz nie powroci
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny! Melduję się po piątkowej wizycie
Okazało się, że mąż mógł sobie zrobić wolny dzień i razem byliśmy na wizycie
Wymiary Bąbla:
CRL = 54,1 mm 12t0d
BPD = 20,8 mm 12t3d
AC = 59,0 mm
płyn owodniowy prawidłowy, ruchy płodu obecne (wiercił się i machał do nas rączką), ocena anatomii płodu (16 elementów, w tym organy i kończyny) wszystkie prawidłowe
NT = 2 mm
kość nosowa prawidłowa
tylko na wyniku mam, że przepływów w przewodzie żylnym i przez zastawkę nie uwidoczniono, ale to pewnie ze względu na sprzęt, bo to była zwykła wizyta na nfz u mojego ginekologa prowadzącego. Z tego też powodu nie było mowy o określeniu płci.
Dostałam 8 zdjęć i tak jak powiedziałam po pozytywnych wynikach pojechałam po upatrzone pierwsze, i pewnie na długi czas jedyne, ubranko dla Malucha.
W poniedziałek idę do szpitala na badania prenatalne, na które dostałam skierowanie (chociaż nie wiem czy mnie w ogóle przyjmą, bo coś przy rejestracji marudzili, że mi się nie należy). Ciekawe czy czegoś więcej się dowiem.
Udanej Niedzieli wszystkim MamomWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 12:43
Emily83, kasss, Niunia86, bella82, Anastacia33, Madziq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:Mi w 10tyg tez odstawal ,w 12 zniknął wraz z wzdeciami
teraz pomalutku sie pojawia ale juz napewno ciazowy
aaaaa to wzdęciato z jednej strony fajnie bo bałam się jaki brzuch będę miała za miesiąc jak teraz już tak odstaje. A ból piersi macie? bo mi od kilku dni przeszło. dziwnie się z tym czuję bo to był dla mnie jedyny widoczny objaw ciąży
a teraz to juz tylko luteina przypomina o mym stanie..
-
Madziulka mi też praktycznie ból piersi przeszedł. Madzik wszystko będzie dobrze!!!! Myśl pozytywnie! Odpoczywaj sobie Kochana! Ja też dziś na wkładad mam brązowe plamienie... Chyba faktycznie tez nie wierzę w tą magiczna granice. Ale staram się myśleć tylko pozytywnie
Madziulka456, Madzik82 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs