Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi głowa do góry. Ja wczoraj miałam plamienia takie lekko brązowe - ale się nie stresowałam. Wiem, że mój polip daje o sobie znać. Poza tym straaasznie mnie wywaliło. Brzuch mam jak w 5 miesiącu a to dopiero 13 tydzień;/ Poza tym wczoraj się kiepsko czułam:( Ale dziś jest lepiej.
Z drugiej strony nie mam na nic ochoty. O sprzątaniu nie myślę. Nie mam siły. Dziś robię sobie przerwę od domowych obowiązków. -
ja od rana prasuje i pakuje rzeczy a mąż sprząta mieszkanie, bo gdzieś o 3 rano nad morze jedziemy, jestem podekscytowana bo 15 lat tam nie bylam
tylko jak na zlosc slabo mi i w ogóle zle się czuje...a brzuch juz fajnie widać, kurde ciekawe dlaczego tak wcześnie skoro moja babcia i mama mialy dopiero w 5 miesiącu widoczny...
-
Sarah88 wrote:ja od rana prasuje i pakuje rzeczy a mąż sprząta mieszkanie, bo gdzieś o 3 rano nad morze jedziemy, jestem podekscytowana bo 15 lat tam nie bylam
tylko jak na zlosc slabo mi i w ogóle zle się czuje...a brzuch juz fajnie widać, kurde ciekawe dlaczego tak wcześnie skoro moja babcia i mama mialy dopiero w 5 miesiącu widoczny...
[/url]
-
no a jak wrócimy to na mazury na weekend do babci męża, a na mdłości i chorobe lokomocyjną mam opaske "sea band" mam nadzieje ze pomoże
chociaż bardziej przyda się do auta niż na mdłości, bo mi już dawno przeszły i trwały łącznie z 10 dni.
teraz byśmy byli w Egipcie i pływali w basenie...no ale cóż, skoro nie można to trzeba się pocieszyć tym co jest -
nick nieaktualny
-
Witam. Ja po pracy i znowu w pracy... Dobrze,że juz sierpien sie kończy i wreszcie będzie jedno wesele w tyg a nie dwa czy trzy bo już zmęczona jestem.
Ja nad morzem byłam w lipcu a za tydz jedziemy na 2-3 dni do zakopanego bo mam parcie na oscypka
Kaczamila trż mam straszny problem z wypróżnianiem. Mama mi poleciła czopki glicerynowe bo są bezpieczne. Śliwki mi nie pomogly-może spróbuje w poniedziałek morele bo ja za piciem wody po 2-3 litry nie jestem... zawsze mało piłam i nie potrafie nawet szklanki na raz wypic...
Miłego weekendu MamuśkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 13:21
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:Hej dziewczyny.Powiedzcie mi wiecie może co powinno się jeść bo lepiej się wypróżnić? u mnie masakra niekiedy jest ok a niekiedy to się muszę bardzo męczyć... mama mówiła o śliwkach, rodzynkach i suszonych winogronach ale akurat to jest to czego nienawidzę
podobno herbatek żadnych przeczyszczających nie wolno pić bo mogą wywołać skurcze (tak gdzieś czytałam). pozdrawiam
gratuluję udanych wizyt, cieszy mnie to że od jakiegoś czasu czytam same dobre wieści:) buziaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja dziś od rana zasówam..moje niby skurcze nie zniknęły więc narazie łykam nospe troszkę pomaga..ale martwi Mnie co to jest??? Teraz mam chwilkę odpoczynku i zabieram się za szarlotkę klasyczną na kruchym cieście z dużą ilością cukru pudru mam nadzieję że mi wyjdzie -
Gratuluję drugiego trymestru
mi zostały dwa dni do tej magicznej daty
co do zaparć to mi pomagają suszone śliwki. Ale Wam dziewczyny zazdroszcze tych wyjazdów, zwłaszcza nad morze. Moje wakacje w tym roku były w szpitalu. Tym które wyjeżdżają życzę udanego wypoczynku
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
cześć Dziewczyny
Ja dzisiaj po obiadku u mamy i po długim spacerze
Wróciłam do domu i będę robić racuchy z jabłkami i czekam na męża bo o 19 kończy dyżur
A dla tych którzy nie lubią pić dużo wody polecam MUSZYNIANKE zawiera wapń i magnez , jest dobra w smaku nie to co siki Cisowianki
Dorka Gratuluje IItrymestru :-* mnie cieszy kwiatuszek na trójeczce w suwaczkuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 18:09
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała liczne leukocyty i florę bakteryjną w moczu? Dziś odebrałam wynik i niestety mam coś takiego, dostałam antybiotyk "AMOTAKS" , martwię się.. jak nie urok to sraczka, na prawdę. Na razie słyszę tylko złe wieści, jak nie bóle w podbrzuszu,to twarda macica, to infekcja w pochwie, to teraz jeszcze to...
Załamie się
-
Juusti69 wrote:Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała liczne leukocyty i florę bakteryjną w moczu? Dziś odebrałam wynik i niestety mam coś takiego, dostałam antybiotyk "AMOTAKS" , martwię się.. jak nie urok to sraczka, na prawdę. Na razie słyszę tylko złe wieści, jak nie bóle w podbrzuszu,to twarda macica, to infekcja w pochwie, to teraz jeszcze to...
Załamie się
Mam tak samo. Duża ilość bakterii w drogach moczowych, dostałam krem dopochwowy, wczoraj wzięłam ostatnią dawkę i mam nadzieję, że nie będę musiała do tego wracać bo ostatnio brzuch mnie pobolewa i nie wiem czy to nie jest związane z tym lekiem - dalacin.
Ogólnie infekcje w drogach moczowych są dość powszechne w ciąży.