X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczęta

MMarina super wieści a fotka gdzie? pochwal sie

do nas sie ludzi zeszło wczoraj posiedzieli troche a ja od 11 to już tylko ziewałam na potęge

o śledziach coś tam dziewczyny wspominały wcześniej że wolno a ja ostatnio kupiłam otworzyłam i wywaliłam w tesco sa dobre "śledzik na raz" te mi smakują akurat a te co kupiła w puszce były jakieś dziwne takie

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja się w nocy obudziłam i poczułam bardzo mokro od razu w głowie ze to krew natychmiast sie zerwalam i pobiegłam do łazienki aż maz się obudził na szczęście to tylko śluz ale strasznie się wystraszylam. Mam nadzieję ze po usg mina mi te wszystkie głupie obawy;-)

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.Powiedzcie mi wiecie może co powinno się jeść bo lepiej się wypróżnić? u mnie masakra niekiedy jest ok a niekiedy to się muszę bardzo męczyć... mama mówiła o śliwkach, rodzynkach i suszonych winogronach ale akurat to jest to czego nienawidzę :/ podobno herbatek żadnych przeczyszczających nie wolno pić bo mogą wywołać skurcze (tak gdzieś czytałam). pozdrawiam

gratuluję udanych wizyt, cieszy mnie to że od jakiegoś czasu czytam same dobre wieści:) buziaki

• Mmarina Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjęcia narazie nie ma bo pisze caly czas z Tel. Jak bedę dala rady jakoś doddac to dam

p19ucsqv2vqh5m3z.png
    km5s8u69hvi2n2yz.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaczamila wrote:
    Hej dziewczyny.Powiedzcie mi wiecie może co powinno się jeść bo lepiej się wypróżnić? u mnie masakra niekiedy jest ok a niekiedy to się muszę bardzo męczyć... mama mówiła o śliwkach, rodzynkach i suszonych winogronach ale akurat to jest to czego nienawidzę :/ podobno herbatek żadnych przeczyszczających nie wolno pić bo mogą wywołać skurcze (tak gdzieś czytałam). pozdrawiam

gratuluję udanych wizyt, cieszy mnie to że od jakiegoś czasu czytam same dobre wieści:) buziaki
    to moze powidla śliwkowe. Buraki też podobno pomagają

gann3e3k1ojenyv4.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noa8 wrote:
    A ja wlasnie pieke pasztet z cukini ;-) jak by ktoras chciala przepis ;-) polecam b. Dobry i banalny w wykonaniu ;-)
    Poprosze o przepis napisz ma priv

noa8 lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odmowilam wizyte na usg genetyczne u tego gina co nie życzyl sobie obecnosci partnera przy badaniu.w poniedzialek bede umawiac wizyte u innego ma rownie dobry sprzet i bierze mniej za wizyte.

kasss, Madziulka456 lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaczamila wrote:

Kochana z tego co wiem to suszone morele i figi sa lepsze od sliwek :-)

• Madzik82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczmila mi pomoglo picie 3 litrow wody dziennie

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj na wieczór zobaczyłam jeden delikatnie brudny śluz...i dziś rano też jeden...;/ nie denerwuje się aż tak, bo normalny człowiek by nawet tego nie dojrzał...i łącze to z tym, że przedwczoraj na wieczór jak włożyłam sobie luteinę to dosłownie tabletka się wessała i potem nie mogłam jej dalej dopchnąć- sory za dobitność, a wczoraj rano wcale nie wzięłam...więc pomyślałam, że ta z wieczora mogła prawie nie dotrzeć tam gdzie powinna i potem pominięta dawka rano i zbyt gwałtowny spadek w dostarczaniu progesteronu może nastąpił...

no nie wiem staram się nie świrować, ale nie chcę znów stracić mojej kruszynki :( mam nadzieję, że dotrwam do mojej wizyty...!

a tak na koniec mojego wywodu, witam się z Wami w piękny słoneczny dzień...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wydaje mi sie, ze jesli to jest minimalne brazowe plamienie to powinno byc ok. a dlaczego rano nie wzielas?

• Rubi Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapomniałam i wyszłam z domu....a wróciłam dopiero o 18 więc już nie było sensu nadrabiać bo o 22 biorę kolejną

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila podobno niektórym pomaga kiwi plus w diecie dużo błonnika czyl np. kasze czy makarony pełnoziarniste.
    Rubi trzymaj się i staraj się nie denerwować to co napisałaś nie brzmi to groźnie ale może dla własnego spokoju obserwuj dziś swój organizm i odpoczywaj.

Anastacia dobrze zrobiłaś :)

Kass mi też zdarzają się takie sny - jak wizyta się zbliża. Na szczęście dość rzadko :)

A ja po wcześniejszych śledziach dziś robię żurek:)

• kasss Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacja dobrze ze zrezygnowalas tu masz przepis na pasztet
    noa8 wrote:
    Pasztet z cukini :

smaczny i zdrowy ;-)

Cukinie obrać, usunąć ziarna zetrzeć na tartce ( duze oczka)
    wykorzystac 3 szklanki startej cukini.
    na tartce zetrzec na duzych oczkach:
    1 duza marchew
    1duza cebule
    20dag sera zoltego
    1 garść posiekanej zielonej pietruszki
    4jajka tzn zoltka osobno bialka ubic na sztywno
    i pol szkl oleju ( ja troche mniej dalam ale oliwy
    poltorej szklanki bulki tartej
    WYMIESZAC WSZYSTKO.
    doprawic sola pieprzem do smaku ( ja dodalam przyprawe -kurkume szczypte)
    Piec 180 stopni 60min na podluznej blaszce. ;-)
    blache posmarowac olejem i posypac bulka tarta.
    SMACZNEGO !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 11:52

noa8 lubi tę wiadomość

gann3e3k1ojenyv4.png
  • kasss Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet to nie był sen;-)
    Rubi będzie dobrze ty juz nie raz mówiłaś Ze masz taki śluz i było dobrze teraz też bedzie;-)

gann3e3k1ojenyv4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Scarlet to nie był sen;-))
    Fakt:) dopiero teraz doczytałam - wybacz :) takie akcje też mi się zdarzały :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny będę próbować:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Witam ja się w nocy obudziłam i poczułam bardzo mokro od razu w głowie ze to krew natychmiast sie zerwalam i pobiegłam do łazienki aż maz się obudził na szczęście to tylko śluz ale strasznie się wystraszylam. Mam nadzieję ze po usg mina mi te wszystkie głupie obawy;-)

zdarzyło mi się tak ze dwa razy do tej pory i również biegiem do łazienki. Dużo tego śluzu nieraz się pojawia ale dobrze ze przeźroczysty a nie jakiś brązowy czy broń Boże krwisty... czytałam, że przeźroczysty jest ok.

• bella82 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam dosc czesto przezroczysty, taki plodny, badz mleczny.

• Rubi Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny...dzisiaj sobie leżę...mam nadzieję, że jutro już będzie czyściutko..a ja gdzieś czytałam że teraz możemy mieć takie żywe sny że po przebudzeniu trzeba się poważnie zastanowić czy to był sen czy wydarzyło się naprawdę...

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
‹‹ 225 226 227 228 229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ