Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka dziewczęta
MMarina super wieści a fotka gdzie? pochwal sie
do nas sie ludzi zeszło wczoraj posiedzieli troche a ja od 11 to już tylko ziewałam na potęge
o śledziach coś tam dziewczyny wspominały wcześniej że wolno a ja ostatnio kupiłam otworzyłam i wywaliłam w tesco sa dobre "śledzik na raz" te mi smakują akurat a te co kupiła w puszce były jakieś dziwne takie -
Witam ja się w nocy obudziłam i poczułam bardzo mokro od razu w głowie ze to krew natychmiast sie zerwalam i pobiegłam do łazienki aż maz się obudził na szczęście to tylko śluz ale strasznie się wystraszylam. Mam nadzieję ze po usg mina mi te wszystkie głupie obawy;-)
[/url]
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.Powiedzcie mi wiecie może co powinno się jeść bo lepiej się wypróżnić? u mnie masakra niekiedy jest ok a niekiedy to się muszę bardzo męczyć... mama mówiła o śliwkach, rodzynkach i suszonych winogronach ale akurat to jest to czego nienawidzę
podobno herbatek żadnych przeczyszczających nie wolno pić bo mogą wywołać skurcze (tak gdzieś czytałam). pozdrawiam
gratuluję udanych wizyt, cieszy mnie to że od jakiegoś czasu czytam same dobre wieści:) buziaki -
kaczamila wrote:Hej dziewczyny.Powiedzcie mi wiecie może co powinno się jeść bo lepiej się wypróżnić? u mnie masakra niekiedy jest ok a niekiedy to się muszę bardzo męczyć... mama mówiła o śliwkach, rodzynkach i suszonych winogronach ale akurat to jest to czego nienawidzę
podobno herbatek żadnych przeczyszczających nie wolno pić bo mogą wywołać skurcze (tak gdzieś czytałam). pozdrawiam
gratuluję udanych wizyt, cieszy mnie to że od jakiegoś czasu czytam same dobre wieści:) buziaki[/url]
-
kaczamila wrote:Hej dziewczyny.Powiedzcie mi wiecie może co powinno się jeść bo lepiej się wypróżnić? u mnie masakra niekiedy jest ok a niekiedy to się muszę bardzo męczyć... mama mówiła o śliwkach, rodzynkach i suszonych winogronach ale akurat to jest to czego nienawidzę
gratuluję udanych wizyt, cieszy mnie to że od jakiegoś czasu czytam same dobre wieści:) buziaki
Kochana z tego co wiem to suszone morele i figi sa lepsze od sliwek -
a ja wczoraj na wieczór zobaczyłam jeden delikatnie brudny śluz...i dziś rano też jeden...;/ nie denerwuje się aż tak, bo normalny człowiek by nawet tego nie dojrzał...i łącze to z tym, że przedwczoraj na wieczór jak włożyłam sobie luteinę to dosłownie tabletka się wessała i potem nie mogłam jej dalej dopchnąć- sory za dobitność, a wczoraj rano wcale nie wzięłam...więc pomyślałam, że ta z wieczora mogła prawie nie dotrzeć tam gdzie powinna i potem pominięta dawka rano i zbyt gwałtowny spadek w dostarczaniu progesteronu może nastąpił...
no nie wiem staram się nie świrować, ale nie chcę znów stracić mojej kruszynkimam nadzieję, że dotrwam do mojej wizyty...!
a tak na koniec mojego wywodu, witam się z Wami w piękny słoneczny dzień...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyKaczamila podobno niektórym pomaga kiwi plus w diecie dużo błonnika czyl np. kasze czy makarony pełnoziarniste.
Rubi trzymaj się i staraj się nie denerwować to co napisałaś nie brzmi to groźnie ale może dla własnego spokoju obserwuj dziś swój organizm i odpoczywaj.
Anastacia dobrze zrobiłaś
Kass mi też zdarzają się takie sny - jak wizyta się zbliża. Na szczęście dość rzadko
A ja po wcześniejszych śledziach dziś robię żurek:) -
Anastacja dobrze ze zrezygnowalas tu masz przepis na pasztetnoa8 wrote:Pasztet z cukini :
smaczny i zdrowy
Cukinie obrać, usunąć ziarna zetrzeć na tartce ( duze oczka)
wykorzystac 3 szklanki startej cukini.
na tartce zetrzec na duzych oczkach:
1 duza marchew
1duza cebule
20dag sera zoltego
1 garść posiekanej zielonej pietruszki
4jajka tzn zoltka osobno bialka ubic na sztywno
i pol szkl oleju ( ja troche mniej dalam ale oliwy
poltorej szklanki bulki tartej
WYMIESZAC WSZYSTKO.
doprawic sola pieprzem do smaku ( ja dodalam przyprawe -kurkume szczypte)
Piec 180 stopni 60min na podluznej blaszce.
blache posmarowac olejem i posypac bulka tarta.
SMACZNEGO !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 11:52
noa8 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasss wrote:Witam ja się w nocy obudziłam i poczułam bardzo mokro od razu w głowie ze to krew natychmiast sie zerwalam i pobiegłam do łazienki aż maz się obudził na szczęście to tylko śluz ale strasznie się wystraszylam. Mam nadzieję ze po usg mina mi te wszystkie głupie obawy;-)
zdarzyło mi się tak ze dwa razy do tej pory i również biegiem do łazienki. Dużo tego śluzu nieraz się pojawia ale dobrze ze przeźroczysty a nie jakiś brązowy czy broń Boże krwisty... czytałam, że przeźroczysty jest ok. -
dzięki dziewczyny...dzisiaj sobie leżę...mam nadzieję, że jutro już będzie czyściutko..a ja gdzieś czytałam że teraz możemy mieć takie żywe sny że po przebudzeniu trzeba się poważnie zastanowić czy to był sen czy wydarzyło się naprawdę...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️