Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a powiedzcie mi, czy na usg wasze dziecko tez się strasznie energicznie rusza i czy np sama glowke podnosi( wygląda to tak jakby mialo czkawkę albo tik) bo próbuje cos na ten temat znaleźć ale nic nie ma...a to trochę dziwnie wygladalo gdy sama glowe gwaltownie podnosilo co kilka sekund
-
ja leżę, a mój mąż się szykuje i zaraz wychodzi na kawalerski...;/ mimo, że się na to zgodziłam to przykro mi, że mnie zostawia...;( mam jakiś kryzys i smutek mnie ogarnął..nawet nie zaproponował, że może lepiej zostanie w razie jakby coś się ze mną działo...ehhh czy ja przesadzam?
SunSun lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala czarna wrote:Hej mamuśki. A jak wasza waga przytylyscie już coś czy nic? Ja dziś z mężem pobierałam i mam nadzieje ze wiele nie przytyje
-
nick nieaktualny
-
A ja już po weselu i nie wiem czy to kwestia tego co zjadłam i wypiłam ale mam piękny brzunio ciążowy. Wygląda na 5 miesiąc i mógłby już taki do tego 5 miesiąca zostać bo jest śliczny i sie w nim zakochałam
Znając życie to wyśpie sie,wstane głodna i z powrotem będzie normalny
Ps. Nareszcir jest!!! 12 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 06:03
slodka100, SunSun, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Niunia tj. mowisz ja tez dziś nareszcie zaczynam 12tc
hurra
wczoraj bylam na grillu u rodziny ale ja nic z grilla nie moge ruszac w ciazy wiec dostalam chlebek z serkiem i ogorkiemdbaja o mnie
kuzynka konczy juz 6mc i dala mi dotknac ruchow jej dziecka ale bosko bylo
juz bym chciala zeby nasze tak nas kopaly
w piatek mam w koncu wizyte z mezem ach nie moge sie juz doczekacWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 08:12
SunSun, Scarlett2014, Niunia86 lubią tę wiadomość