Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta piękne Maleństwo
i śliczne to ubranko
MartaM lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Ja też od piątku mam lekkie plamienia. ale lekarz mnie uprzedził, że może się pojawić po badaniu, bo usg miałam przez brzuch i transwaginalnie dodatkowo jeszcze cytologia.
Bądźcie dobrej myśli, dużo odpoczywajcie i nie dźwigajcie niczego! Łóżko, kocyk, książka i herbatka od mężaMusi być dobrze!
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulka456 wrote:aaaaa to wzdęcia
to z jednej strony fajnie bo bałam się jaki brzuch będę miała za miesiąc jak teraz już tak odstaje. A ból piersi macie? bo mi od kilku dni przeszło. dziwnie się z tpym czuję bo to był dla mnie jedyny widoczny objaw ciąży
a teraz to juz tylko luteina przypomina o mym stanie..
Madziulka456 lubi tę wiadomość
-
Witam serdecznie.
Chciałabym zagościć na dłużej na waszym wątku.Podczytuję Was już od jakiegoś czasu. Termin mam na 8 marca wg ovu a wg lekarza 7 marca. To mój pierwszy dzidziuś,długo wyczekany (7 lat). We wtorek wybieram się na badania prenatalne,usg genetyczne plus test pappa.
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło i serdecznie.SunSun, kasss, bella82, Dorka1979, Anastacia33, Emily83, Scarlett2014, slodka100, Madziq lubią tę wiadomość
-
Hej,
Straszna dziś pogoda...
Madzik trzymaj się, odpoczywaj i nie rób nic, jeśli to możliwe, bo wiem jak to jest przy dziecku.
Ja żadnych plamień nie mam do tej pory, tylko śluz.Mnie jak zdejmę stanik to strasznie piersi bolą.
Bardziej martwię się, czy jest wszystko ok z dzidzią, bo ostatnie USG miałam w 7tc. Ale do czwartku coraz bliżej
Byliśmy dziś na zakupach, byłam w C&A myślałam ze może jakieś spodnie ciążowe sobie kupię, ale obrzydliwe były, muszę jechać gdzie indziej.
Endi, ja zamówiłam 2 pary leginsów ciążowych, pewnie w tym tygodniu przyjdą, to powiem Ci jak materiał itd. Tu masz link:
http://allegro.pl/legginsy-getry-spodnie-z-kieszeniami-ciazowe-xl-42-i4501655359.html
http://allegro.pl/ciazowe-legginsy-getry-bawelniane-ciazowe-xl-42-i4506763085.html
-
hejka
WItaj jasmin
a u mnie niespodzianka wczoraj jem obiadek u teściowej a tu nagle ups i biegiem do łazienki a już od miesiąca nie wymiotowałam śmiałam sie z teściowej że taki pyszny był obiadek
co do piersi tu mnie na początku sutki bolały a teraz mnie swędzą cycki na maksa kupiłam krem do biustu z perfekty i drugi dostałam gratis więc biore sie za smarowanie -
Madziutek piekny brzuszek. Tez juz mi raki wychodzi, szczegolnie wieczorem.
Moje planienia to chyba efekt przemeczebia. Mialam fatalny, stresujacy dzien. Maz sie zatrul wiec wszystko na mojej glowie, jeszcze dzwigalam synka caly dzien. Noc nieprzespana bo mlodemu zeby wychodza. No i z samego rana plamienia... Organizm sie buntuje. A ja zaraz padne na twarz od nadmiaru obowiazkowNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
madziutek 23 wrote:wstawilam... dzis jakos sie schowal na zdjeciu
super ale nie chce się wyświetlić nie wiem czy tylko u mnie czy też u innych nie wyświetla się zdjęcie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2014, 17:31
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Madzik82 wrote:Madziutek piekny brzuszek. Tez juz mi raki wychodzi, szczegolnie wieczorem.
Moje planienia to chyba efekt przemeczebia. Mialam fatalny, stresujacy dzien. Maz sie zatrul wiec wszystko na mojej glowie, jeszcze dzwigalam synka caly dzien. Noc nieprzespana bo mlodemu zeby wychodza. No i z samego rana plamienia... Organizm sie buntuje. A ja zaraz padne na twarz od nadmiaru obowiazkow
Hey to wyslij też fotke :* a z tymi plamieniami to uważaj... najlepiej się położenia i nie podnos nic... -
No pogoda okropna a u mnie ostatnio było lepiej a dziś porażka wymiotuje na okrągło taki to super prezent urodzinowy od mojego malenstwa;-)moze to z nerwów przed czwartkowym ust ale jak tu się nie denerwować jak to takie ważne
Jasmin witaj długo musieliście czekać ale ważne ze się udało[/url]
-
Jasmin gratulacje
Madzik odpoczywaj dzis caly dzien, lez i nie stresuj sie.
Madziutek super brzuszek
ja dzis do ok 15 kiepsko sie czulam, ale przespalam sie 2 razy i mi lepiej
kupilam sobie Muszynianke do picia i naprawde pyszna! o wiele lepsza niz np Naleczowianka ktora pilam do tej pory.
Moja Mama zrobila dzis nalesniki by mi dogodzic ale niestety bez smietanki nie smakowaly tak samo
Jecie smietane? ja nie bo sie bojenoa8 lubi tę wiadomość