Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarlettku w smietanie czy w oleju ? ja wczoraj zjadlam 5koreczkow a dzisiaj 2 w smietanie ale na najblizszy czas to narazie koniec w nadmiarze moze mi zaszkodzic
ogladajcie tvp1 eska music awards fajne piosenki leca ja sie powolutku bujam przed tv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 20:43
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Dziewczyny potrzebuje rady doświadczonych..moje podbrzusze pulsuje dokładnie jest to w miejscu gdzie kończą się włosy łonowe..wygląda to tak jakby skóra pulsowała widać ruchy nic to nie boli czy to mogą być skurcze??? Trwa to kilka sekund i przestaje i pojawia się znów za 5 godzin.
-
Sarah88 wrote:pytam bo dziwi mnie to ze juz masz tyle rzeczy kupionych i porobionych,wg mnie zdecydowanie za wcześnie na lozeczko i inne tego typu rzeczy
Dostałam propozycję od rodziny albo to zabieram wszystko od nich teraz albo oddają do domu dziecka bo w swoim domu już im się te wszystkie rzeczy dla maleństwa nie mieszczą, a że miałam wolny pokój a nie mam piwnicy to już zorganizowałam tako jako pokoikSunSun lubi tę wiadomość
-
I ja dziewczy tez juz po wizycie. Trwalo 40 min. Były mierzone wszystkie narządy, liczone paluszki, sprawdzany puls, przeplyw krwi, tetnice. Jestem bardzo zadowolona z badania. Wszystko jest w porządku u dzidzi. I dowiedziałam się ze na 70% moze to byc chlopczyk.
Emily83, SunSun, noa8, bella82, kasss, Niunia86, Madziulka456, slodka100, sylwia85, kaczamila, Madziq lubią tę wiadomość
-
Emily83 wrote:Dostałam propozycję od rodziny albo to zabieram wszystko od nich teraz albo oddają do domu dziecka bo w swoim domu już im się te wszystkie rzeczy dla maleństwa nie mieszczą, a że miałam wolny pokój a nie mam piwnicy to już zorganizowałam tako jako pokoik
myslalam ze juz zaczelas kupować jak szalona, ale w takim razie fajnie ze tyle tego dostalas, mnóstwo kasy zaoszczędzisz
-
Mmarina wrote:I ja dziewczy tez juz po wizycie. Trwalo 40 min. Były mierzone wszystkie narządy, liczone paluszki, sprawdzany puls, przeplyw krwi, tetnice. Jestem bardzo zadowolona z badania. Wszystko jest w porządku u dzidzi. I dowiedziałam się ze na 70% moze to byc chlopczyk.
Mmarina lubi tę wiadomość
-
Mmarina wrote:I ja dziewczy tez juz po wizycie. Trwalo 40 min. Były mierzone wszystkie narządy, liczone paluszki, sprawdzany puls, przeplyw krwi, tetnice. Jestem bardzo zadowolona z badania. Wszystko jest w porządku u dzidzi. I dowiedziałam się ze na 70% moze to byc chlopczyk.
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnonimowa555 wrote:Dziewczyny a gdzie o to becikowe sklada sie podanie czy cos? I ciekawa jestem czy mi przysluguje ,bo tak na ta chwile jestem bezrobotna ,chlopak(za kilka mies maz czyli jak dzidzia przyjdzie na swiat to bd juz po slubie) zarabia tak ze 2 tys no i ja mam troche ziemii na siebie i ciekawe czy ta ziemie sie wlicza. Fajnie by bylo jak by wpadlo troche grosza na start ,zawsze cos
tak wgl to myslalam ze becikowe definitywnie wycofali. Jezeli palnelam jakas glupote to wybaczcie
nie orientuje sie w tych tematach i ujmuje to w swoje slowa
Pozdrawiam
-
nick nieaktualnyMmarina wrote:I ja dziewczy tez juz po wizycie. Trwalo 40 min. Były mierzone wszystkie narządy, liczone paluszki, sprawdzany puls, przeplyw krwi, tetnice. Jestem bardzo zadowolona z badania. Wszystko jest w porządku u dzidzi. I dowiedziałam się ze na 70% moze to byc chlopczyk.
gratulacje!!! możesz już odetchnąć z ulga, wiesz co i jak z maleństwemnie mogę się doczekać tego badania...
Mmarina lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:Mmarina to super tatuś nie będzie sam chłopem jak to mówiła twoja córeczka
haha no faktycznie, o ile nic sie nie zmieni. Tak się stali niestety ze mój M trafil do szpitala i nie byl ze mna. Ale jak do niego pojechalam i mu powiedzialam, jeszcze kupilam takie body z kopara to aż sie wzruszylkasss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMmarina wrote:Aha i dla dziewczyn z Krk to bylam u pani dr z volumed. Bardzo mila, wszystko po kolei tlumaczyla, nie miala nic przeciwko żeby przy badaniu byla ze mna siostra. Także polecam
Super że już jesteś po badaniu i że wszystko ok! Ja też idę do Volumedu. Do dr Nawary-Baran. U niej może byłaś? a i miałaś usg 3d? -
nick nieaktualnyMmarina wrote:Tak, u niej wlasnie bylam. Wrazenia ok
Dzięki że piszeszmój lekarz ją chwalił i ogółem ma dobre opinie. Wiem też że mogę przyjść z mężem. A napisz mi jeszcza proszę czy USG było przez brzuch? I czy całe badanie było na aparacie 3d?