Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny tez nie miałam zamiaru badać progesteronu, ale moja koleżanka która wcześniej zaciążyła miała z tym problemy i od poczatku ciąży bierze luteinę i to dało mi do myslenia dlatego zbadałam ale nie wiem po co skoro zaciążyłam to chyba z nim wszystko ok
-
mizzelka wrote:Dziewczyny czy wam też już wystaje brzuch? ja chyba jestem tak wzdęta czy jak.. i najgorsze to jest to że czuje sie taka opuchnięta... brzuch jak w 4 miesiącu ;/ albo w 3 ;/
Mizzelka ja mam to samo. Zawsze na wciągniętym chodziłam bo do najszczuplejszych nie należę,ale mam wrażenie,ze ostatnio to w ogóle wygladam jakbym była co najmniej w 4 m-cu.. I tak sobie dzisiaj myślałam-jakby ktoś do mnie podszedł i zapytał który miesiąc a ja odpowiedziałabym pierwszy to chyba by mnie wyśmiał
-
Niunia86 wrote:Mizzelka ja mam to samo. Zawsze na wciągniętym chodziłam bo do najszczuplejszych nie należę,ale mam wrażenie,ze ostatnio to w ogóle wygladam jakbym była co najmniej w 4 m-cu.. I tak sobie dzisiaj myślałam-jakby ktoś do mnie podszedł i zapytał który miesiąc a ja odpowiedziałabym pierwszy to chyba by mnie wyśmiał
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
A mnie dzisiaj tak napiernicza krzyż,że masakra. przed @ zawsze bardziej łamało a teraz? Najchętniej bym leżała i nie wstawała-tak boli
Coraz bardziej zaczynam podejrzewać,że moja ciąża jest jednak tydzień starsza.. Wszystko przez ten rozregulowany cykl..Żeby to nie wiedzieć,w którym się jest tc???Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 20:37
-
A co do wagi to u nie odwrotnie w poprzedniej ciąży na początku zgubiłam 4kg. Ostatecznie przytyłam 8kg. karmienie piersią wyciągnęło ze mnie wszytsko i jestem chuda jak szkapa. Niestety od początku obecnej ciąży zgubiłam kolejne 2kg. taka koścista jeszcze nie byłam. Mąż sie smieje, ze wyglądam jak bocian najgorsze jest to, ze zaczeły sie mdłości i nic mi przez gardło nie przechodzi. Martwie sie troche czy organizm sobie poradzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 21:05
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Kto by pomyslal, ze kiedys walczylam z nadwaga... Zobaczycie dziewczyny pp pprodzie. Karmienie piersia najlepsza dieta ever. Wcinalam paczki, drozdzowki a waga w dol. No i nie ma czasu jesc przy bobasie
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Niunia byłam...ale lekarz mi powiedział, że w cyklu mogą zdarzyć się plamienia i żebym się wyluzowała starała ale bez presji i nie doszukiwała niepotrzebnych chorób...
MamaAdasia lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Czasami mówią,że można mieć plamienia jeszcze przez 2-3 miesiące ciąży w dniu spodziewanej @. Nie wiem ile w tym prawdy ale mam koleżankę,która miała "prawie" normalną @ przez 5 m-cy ciąży i lekarz mówił,że ciąża rozwija sie prawidłowo,wyniki książkowe... Ja mam jednak nadzieję,że ja jej nie zobaczę az do marca
Rubi widzę,że jesteśmy na tym samym etapie ciąży:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 21:48
Rubi lubi tę wiadomość
-
Hej, Madzik ma rację. Ja po porodzie od razu zgubiłam połowę kg, a zaraz potem resztę, to przez karmienie, mój syn 1.5 roku wisiał na cycku. Teraz na razie u mnie nic nie widać, oprócz tego że bolą mnie już piersi i mam jakieś kłucia w brzuchu.W pierwszej ciąży tak nie miałam, nie dolegało mi nic zupełnie poza okropnymi mdłościami.
Jutro wizyta u gin po pracy. A Wy dziewczyny pracujecie ? -
nick nieaktualny