Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny powodzenia na wizytach. Trzymam kciuki!
Kass gratulacje mimo wszystko - nie z takimi rzeczami już sobie radziłaś wiec będzie dobrze
CZy któraś z Was ma jutro genetyczne jak ja? Albo wizyte? Razem zawsze raźniejkonwalianka lubi tę wiadomość
-
ja mam w poniedziałek genetyczne...i już si e nie mogę oczywiście doczekaćććććć...żeby tylko wszystko było dobrze..gratuluje Wam udanych wizyt..
kasss lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKass a kaszel Ci dokucza? Mi lekarza powiedział że jak jest kaszel to trzeba szybciej skonsultować niż katar. A i mi lekarka kazała brać Paracetamol 3x1 jak domowe sposoby nie pomogą. Najbardziej pomogła mi jednak kołdra i herbata
Bella ja również dołączam się do spóźnionych życzeńbella82 lubi tę wiadomość
-
Witam,
u mnie średnio minęła nocka. Budziłam się ze względu na gardło - troszku drapło. Na szczęście ratowała mnie woda z miodem:)
Dziś znowu pochmurno więc o spacerku można pomarzyć.
Dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt i czekam na kolejne dobre wiadomości z dzisiejszego dnia.
konwalianka lubi tę wiadomość
-
jestem!!
My z wyborem imienia dziewczynki nie mielibyśmy problemu - Karolinka lub Izabela..ale najwyraźniej będzie u nas drugi chłopczyk, choć lekarz mówi, że to takie jeszcze podejrzewanie (w okolicach krocza coś odstawało:). P nalega na Jana, ja jeszcze myślę o Mikołaju ewentualnie Franku i Antosiu..
a po wizycie spadł mi kamień z serca..ale nie do końca, tzn. czy ospa miała wpływ na moje dziecko dowiem się dopiero na usg połówkowym ;/
póki co z dobrych wiadomości, to jest kość nosowa i przezierność (1,6)w porządku - lekarz mówi, że wygląda doskonale, więc się cieszymy..mój chłopczyk :)wg usg 4 dni starszy. Ma już 7cm! Na wizycie był z nami Tymek, mówię Wam, jaki przejęty.. pytał tatusia czy to jego braciszeksiedział cicho, jak mysz pod miotłą w decydujących momentach.
Pierwszy raz słyszałam bicie serduszka - piękne..
Nie chciał łobuziak współpracować, bo spał, źle był ułożony..więc wizyta składała się z II rund - I, gdzie lekarz sprawdził serduszko, mózg, układ moczowy-pęcherz, żołądek, kończyny, zmierzył, później wysłał mnie na słodkiego batonika i faktycznie mały się obudził i się obrócił o 180stopni
długo rozmawialiśmy o teście PAPA i właściwie mi go odradził, bo zapytał, czy jeśli wynik będzie negatywny, to czy poddam się amniopunkcji? powiedział, że to kluczowe pytanie na które każda kobieta poddająca się testowi PAPA powinna odpowiedzieć.. Test PAPA jest tylko statystyką i jak powiedział wiele kobiet żałuje, jeśli wynik będzie negatywny, bo wywołuje wiele stresu.. więc mu go odpuszczamy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 10:56
kasss, Scarlett2014, gabi30, Endi84, Niunia86, SunSun, Emily83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kasss wrote:Konwalianka najważniejsze ze wszystko dobrze i na polowkowym też pewnie będzie;-) oj chyba u nas na marcowkach sami chłopcy będą...
tendencja zachowana
-
Hej dziewczyny! Ja byłam wczoraj na USG genetycznym! Kość nosowa jest, NT=1,3
Pan doktor powiedział że jest super, zmierzył nawet stópki. Dzidzia ma 55,9mm. Termin porodu znowu mi się przesunął, tym razem na 13 marca
i już chyba tak zostawie bo to data najbardziej przybliżona do tej z ostatniej miesiączki. Mąż zapytał o płeć, doktor powiedział że za wcześnie , że na tym etapie wszyscy są chłopczykami, no ale sprobował coś dojrzeć i stwierdził że na dzień dzisiejszy chłopak,zrobił takie zdjęcie od dołu z pupy strony.. i jest taka kuleczka faktycznie, później Wam wstawie zdjęcie. Ale na innych zdjęciach z boku nic nie odstawało, więc ja i tak mam intuicje że to dziewczynka mimo wszystko, że to są wargi sromowe
A tutaj Dzidzia macha i pozdrawia wszystkie forumowe mamy ! BUZIAKI !!
[img][/img]
bella82, gabi30, Scarlett2014, Endi84, Niunia86, SunSun, KasikP, Madzik82, kasss, Emily83, kaczamila, slodka100 lubią tę wiadomość