Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ja po pierwszym dniu w przedszkolu:) przeżyłam:P
gratuluję wszystkich wizyt, trzymam kciuki za kolejne.
ja też jestem strasznie ciekawa co u naszego bobasa, jeszcze prawie dwa tygodnie do wizyty.
Pytałyście może ginekologów o wyjścia na basen? na taki zwykły kryty chyba można chodzić? a takie baseny termalne? gorąca kąpiel odpada to te baseny chyba też?? -
nick nieaktualnykaczamila wrote:Hej ja po pierwszym dniu w przedszkolu:) przeżyłam:P
gratuluję wszystkich wizyt, trzymam kciuki za kolejne.
ja też jestem strasznie ciekawa co u naszego bobasa, jeszcze prawie dwa tygodnie do wizyty.
Pytałyście może ginekologów o wyjścia na basen? na taki zwykły kryty chyba można chodzić? a takie baseny termalne? gorąca kąpiel odpada to te baseny chyba też??
Jak byłam na chodzie to lekarz nawet bez pytania powiedział mi że mogę chodzić na basen ozonowany albo chlorowany. Oczywiście jacuzzi etc. odpada. Trochę bałabym się jakieś infekcji ale lekarz powiedział że moga zapobiegawczo wziąć coś w stylu lacibios femina (nie pamiętam nazw które mi podał).kaczamila lubi tę wiadomość
-
Hej i ja po wizycie.Juz wszystko wiem,lekarz pieknie wszystko opowiedzial wiec i ja jestem zadowolona i maz tez.Plec powiedzial ale bez "przekonania" choc wyczulam ze jednak jest pewien.Ma byc chlopiek i nawet nam wydrukowal zdjecia siusiaka choc nigdy bym nie powiedziala ze to "to"
Tetno to 144 wiec nie wiem jak z wasza teoria ale sprawdza sie moja ze przed owu dziewczynka a w owu i po chlopiec bo sprawdzilo sie 3 razbella82, Mmarina, Niunia86, kasss, MamaAdasia, konwalianka, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Witam
I ja już po wizycie
Jak zwykle niepotrzebnie się stresowałam. Dzidzia urosła i to więcej niż bym pomyślała. Miałam nadzieje,że ma chociaż 5cm a tu się okazuje,że mierzy już 6,4cm
Wielka jak nie wiem. Przeziernośc w normie,kośc nosowa jest,wyszło,że rozmiarem powinien być 12t5d
Serduszko ładnie bije,organy na miejscu
Płci nie było widać bo Dzidzi spała smacznie i nóżkami zakryła:)
22 września kolejna wizyta i już ma mi Pan doktor powiedzieć czy chłopiec czy dziewczynka. To chyba na tyle. Jestem SZCZĘŚLIWA!!!
O 4 rano jadę do Zakopanego na 3 dni:)
Oto moje Dziecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:10
kasss, bella82, Scarlett2014, MamaAdasia, konwalianka, Anastacia33, kaczamila, gabi30, Emily83, slodka100 lubią tę wiadomość
-
Niunia super! bardzo sie ciesze!
ja zaczynalam sie martwic, ze moj Maluszek podczas badania najpierw sie ruszal a pozniej sobie poszedl spac, a Wy wszystkie piszecie, ze skacza i fikolki robiaa Twoja Dzidzia tez sobie spala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:20
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Niunia86 ale świetny bobas gratuluje udanej wizyty, nasze kciuki chyba działają , bo same dobre wieści. W miare szybko bedziesz znala ta plec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 19:57
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
dziewczyny wiem ze plec jest wazna... ale nie ma nic wazniejszego i piekniejszsgo niz bicie serduszka. ja wczoraj jak pojechalam marzylam o tym zeby uslyszec ten dzwiek... ;* nawet nie pomysllam zeby spytec czy widac co tam jest miedzy nozkami...
-
nick nieaktualny