Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kasss wrote:Martwię sie bo podobno jest groźne dla maluszka zwłaszcza w pierwszym trymestrze a u mnie dziś się kończy mam nadzieję ze nie zaszkodzi
niebezpieczne jest tylko gdy pojawia sie pierwszy raz.. jesli juz mialas to nie grozi nic dzidziusiowi. ja juz mam 2gi raz jak jestem w ciazy... a tym razem mam w obu kacikach dosc duzych rozmiarow i na prawiecalej dolnej wardze... ;/ gorzej chyba nie masz ?
najwazniejsze to przed korzystaniem z WC myc rece. zeby sie nie przenioslo w miejsca intymne... na to uwazaj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 21:05
-
A tak w ogóle to ciekawe jak tam Jussti po wizycie bo sie nie odezwala... Może świętuje udaną wizyte. My bedziemy świętować jutro ;-
Uciekam spać bo o 3 pobudka. Dobranoc dziewuszki. Dziękuje za dzisiejsze kciuki i trzymam kciuki teraz za Wasze wizyty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 22:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratuluję wizyt dziewczyny :* codziennie was podczytuje i ciesze się z każdej udanej wizyty
Ja byłam dzisiaj na kontroli po stracie i jest supermam nadzieje ze pod choinkę dostane dwie kreseczki
Pozdrawiam was i 3mam kciuki za kolejne wizyty :*
PS. Nie denerwujcie się tak tylko cieszcie ciążaDorka1979, kasss, bella82, kaczamila, noa8, MamaAdasia, Emily83, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMemory wrote:Hej i ja po wizycie.Juz wszystko wiem,lekarz pieknie wszystko opowiedzial wiec i ja jestem zadowolona i maz tez.Plec powiedzial ale bez "przekonania" choc wyczulam ze jednak jest pewien.Ma byc chlopiek i nawet nam wydrukowal zdjecia siusiaka choc nigdy bym nie powiedziala ze to "to"
Tetno to 144 wiec nie wiem jak z wasza teoria ale sprawdza sie moja ze przed owu dziewczynka a w owu i po chlopiec bo sprawdzilo sie 3 razWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 23:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybella82 wrote:a moja Dzidiza sie obrocila pleckami i nie pozwalala sie pozniej zmierzyc
i lekarz powiedzial, ze rosnie nam leniwy uparciuch
bella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasss wrote:Martwię sie bo podobno jest groźne dla maluszka zwłaszcza w pierwszym trymestrze a u mnie dziś się kończy mam nadzieję ze nie zaszkodzi
-
nick nieaktualnymadziutek 23 wrote:niebezpieczne jest tylko gdy pojawia sie pierwszy raz.. jesli juz mialas to nie grozi nic dzidziusiowi. ja juz mam 2gi raz jak jestem w ciazy... a tym razem mam w obu kacikach dosc duzych rozmiarow i na prawiecalej dolnej wardze... ;/ gorzej chyba nie masz ?
najwazniejsze to przed korzystaniem z WC myc rece. zeby sie nie przenioslo w miejsca intymne... na to uwazaj...madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:To skoro tal Wam powiedział to nie dawajcie muczasami na imię Hubert gdyby był chłopak, bo wtedy na 100% czeka Was wariatkowo
No co tya mnie się podoba bardzo imie Hubert i na usg tez uparty jest bardzo o ile się potwierdzi na nastepnej wizycie ze chlopak
-
Cześć Dziewczynki,
ja też poproszę o kciuki.Idę dziś na 11 do swojego gino bo od piątku męczą mnie straszne bóle brzucha.Ból zaczął pulsować na biodra i uda.Wiem ,że się może po porostu"rozciągam" bo ból to właśnie takie rozpieranie,ciągniecię i szarpanie..Ale wolę sprawdzić..I skosultować co robić bo póki co ,żeby przespać trochę nocy zazywam kilka apapów.Dodatkowo i tak się miałam wybrać bo od zeszłej środy zalewa mnie dosłownie śluz.Niby jest wodnisty i mleczny ale dosłownie leje mi się po udach.
Trzymam kciuki za wszystkie genetyczne !Ja mam w czwartek i już przebieram nogami
Pozdrawiam Miłęgo dnia życzę wszystkimNiunia86, kasss, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mamuśki z góry sorki za reklamę. Właśnie startuje z własną działalnością, więc jeżeli będziecie zainteresowane, bądź znacie osoby, które nie mogą się uporać z nadwagą bądź niedowagą to serdecznie zapraszam na stronę http://trener-wellness.com.pl i do kontaktu.
kasss lubi tę wiadomość
-
Konwalianka Sunsun trzymamy kciuki wszystko będzie dobrze
Anka418 w takim razie czekamy na dobre wieści od Ciebie oby udało się za pierwszym razem;-) musicie czekać 3 mc czy szybciej możecie działać jak nie było zabiegu?
Dorka1979 to jak na mnie się sprawdzi ta teoria to będzie prawdziwa choć maz nastawia się na Ignasia powiedział ze jak będzie Julka będzie córusia tatusia;-)konwalianka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]