Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No pasowało by można płeć dopisać np imie dziecka itp
Skarlet ja myśle o takiej albo mniejszej http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-gratisy-i4488495106.html
http://allegro.pl/poduszka-kojec-dla-kobiet-ciazowa-do-karmienia-f-i4533772566.html ta druga raczej do karmienia[/url]
-
Scarlett2014 wrote:Mam pytanie z innej beczki: czy któraś z Was ma albo rozważa zakup poduszki dla kobiet w ciąży? Wszystko mnie boli od tego leżenia i szukam rozwiązania
przyjaciółki ja maja i w późniejszej ciazy mówiły ze nie wyobrażają sobie funkcjonowania bez niej.Poza tym przez ten ból bioder muszę spać z podusZka między nogami
a te rogale ciazowe właśnie tez sie daje między nogi
-
Witam,
Gratuluję pomyślnych wizyt
Ja zmobilizowałam się i zniosłam ze strychu kartony z rzeczami maluszka, już poskładane.Jest tego trochę, muszę jeszcze któregoś słonecznego dnia uprać gondolę, póki jest ciepło.
Ja dostałam kiedyś tą poduchę rogala, ale leży w łóżku, nie używałam jej.
-
nick nieaktualnyAle miał ze mnie syn wczoraj ubaw. Pojechalismy do Tesco i w pewnym momencie coś poczułam i zachciało mi się tego tylko nie wiedziałam co to jest więc szłam za zapachem. W końcu dotarłam do stoiska z wędliny i kupiłam sobie polędwiczkę wędzoną i ogórki korniszone i zjadłam to w samochodzie pod Tesco nie dało by rady do domu dojechać, jeszcze po drodze jak prowadziłam to ogórki podjadałam bo mi mama podawała
Niunia86 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję pomyślnych wizyt
I trochę zazdroszczę tym, którym udało się poznać płeć. Ja muszę poczekać przynajmniej do 19.09, chociaż też staram się nie nastawiać, bo może maluch nie zechce pokazać co tam ma
Ja cieszę się ciążą pełną parą, wymioty ustąpiły, mdłości pojawiają się coraz rzadziej, a i ból brzucha jest taki inny, mniej niepokojący. Trochę tylko dokuczają mi plecy, ale skoro mdłości i wymioty minęły to już nie narzekam
Co do poduszki to w zeszłym tygodniu w Biedronce upolowałam poduszkę do spania na boku. Nie jest w kształcie rogala, tylko prosta, ale od czasu zakupu śpię z nią codziennie. Jak się z nią ułożę to śpię tak do rana, bez pobudek, bólu pleców, bioder, tak jak się zdarzało dotychczas. Zaryzykowałam bo była przeceniona z 39 zł na 16 zł. Teraz widziałam identyczną w gazetce lidla.
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=20244
SunSun lubi tę wiadomość
-
Mało tu piszę, ale codziennie was podczytuje
dziś jednak mam do was pytanko - miewacie bóle krocza? takie jakby okresowe? siedzę i zastanawiam się czy to jest ok... może coś podpowiecie
poza tym gratuluje wszystkim paniom po udanych wizytach, moja dopiero 11.09, nie mogę się doczekać
-
Kasss wlasnie dzisiaj takie oglądałam ale jeszcze staram sie nie robic zakupów Maluchowi,bo boje sie,że jak zaczne to nie skoncze:)
Justwol ja mam takie jakby kłucia w pochwie i to bardzo często. Ale głównie jak chodze,stoje czy tańcze. Jak tylko usiąde czy sie położe to od razu przechodzi. Czasami biore nospe na to. -
Mnie tez tak dziwnie na dole boli i kluje. Jakbyvw srodku w pochwie. Nienawidze tego...
Poduszke mam. Ale nie taka mala dasile tylko duzego rogala. Spalan na niej w ciazy, potem na niej karmilam a na koncu uzywalam jako kojec dla dziecka jak slabo jeszcze siedzialo. Rewelacja!Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!