Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak wogule dzień dobry wszystkim
a ja dziś wstałam z bólem głowy wogule już któryś dzień boli mnie głowa w sumie to od piątku moze ze 2 razy nie bolała i tak myśle czy to nie ma związku z uszami bo od piątku właśnie mam problem bo sobie mądra wsadziłam patyczek do ucha za głęboko i mi sie ucho zatkało i tak chodze od piątku myślałam że samo przejdzie a jednak nie przeszło już kiedyś sobie tak zrobiłam musze iśc do apteki po jakieś krople albo spray
za godz mam wizyte tyle że u dentysty a tak mi sie nie chce iść ale musze bo w pierwszej ciąży strasznie mi zęby poleciały -
Dzien dobry
Sylwia85 męża bratowa to chyba szwagierkaa jeśli chodzi o ból głowy to też mialam przez pare dni jednak ktoras z mamusiek tutaj uspokoila mnie ze to normalne ( zmiany hormonalne)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 08:54
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
bella82 wrote:Noa Ty niedlugo lecisz do UK? W ktorym bedziesz tygodniu jak bedziesz leciec?
Bedzie to bodajże 17tydz. Lece na poczatku pazdziernika wiec jeszcze troszke czasu , lece bez meza z mamaa Ty?
bella82 lubi tę wiadomość
Bella wyrobilam sobie karte europejska , wrazie jakby 'odpukać złapał mnie ból brzucha bądź nie daj Boże krwawienia to lece do obojetnie jakiego szpitala .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 09:40
bella82 lubi tę wiadomość
Mysle ze nie jest za pozno , siostra moja leciala po 20tyg. Ja tez wlasnie wykupilam najtansze z mozliwych biletow 10.10-20.10 . Mam tylko dylemat czy dalo by rade zebym wziela ze soba cala tube jremu na rozstepy ??20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia
-
kasss wrote:Podobno były tu zlnczowane za to ze miały własne zdanie i były olewane przez nas bo my nic innego nie robimy tylko cały dzień siedzimy i piszemy i nie mogą nas nadrobić. Znalazłam te info na tym ich wątku. Wypowiedź scarlet jest chbya na 15 str
hahaha, dobreszkoda gadac, mi jest tu dobrze i nigdzie sie nie wybieram:-)