Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. U nas w Zakopanem słoneczko
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Mi lekarz kazał brać od wczoraj witaminy Matruelle i już drugi dzień mnie po nich mdli. Dzisiaj już dwa razy stałam przy kibelku ale kończy się na mdłościach:/ Poczekam i może się przyzwyczaje-jak nie to będę musiała zmienić na inne bo męczarnie z takimi mdłościami
Miłego Dnia -
Niunia86 wrote:Witam. U nas w Zakopanem słoneczko
Mi lekarz kazał brać od wczoraj witaminy Matruelle i już drugi dzień mnie po nich mdli. Dzisiaj już dwa razy stałam przy kibelku ale kończy się na mdłościach:/ Poczekam i może się przyzwyczaje-jak nie to będę musiała zmienić na inne bo męczarnie z takimi mdłościami
Miłego Dnia[/url]
-
Niunia86 wrote:Witam. U nas w Zakopanem słoneczko
Miłego Dnia
Kochana ja w pierwszej ciazy tez bralam Matruelle i niestety tak samo na nie reagowalam! mdlosci straszne, pozniej wymioty i przeszlo dopiero jak przestalam braca bylam zla bo one dosc drohie sa a ja wzielam kilkanascie sztuk i teraz zastanawiam sie czy mam probowac czy isc i kupic inne witaminki
-
nick nieaktualnyDzień dobry
ja też biorę Pregne Plus - lekarz polecał i dobrze się po nich czuje.
Ja dziś wstałam o świcie i cały czas czytałam książkę żeby czas szybciej mi zleciał. Właśnie skończyłam więc ide pod prysznic i powoli szykować sie na wizytę. Oczywiście jestem przerażona więc trzymajcie prosze za mnie kciuki od 13.20.
Co do dziewczyn które sie odlaczyly to moim zdaniem mialy do tego prawo. Komuś sie tu nie podoba? Szkoda ale to jego sprawa. Natomiast nie lubię jak ktoś nie potrafi napisac czegoś wprost a robi to w innym miejscu. Dlatego sie tam odezwalam i im o tym napisalam. Mogly odezwać sie tu albo w ogole nie poruszać tego tematu.
Ja też miałam problem z bolami glowy - ponoc to normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:22
kasss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny
załączam link do warsztatów, znalazłam je przypadkiem na str internetowej może u którejś z Was w mieście będą takie warsztaty to skorzystacie myślę że fajna rzecz:) Dwa rodzaje warsztatów Będę mamą i Jestem mamą, na str internetowej jest lista tematów poruszanych na warsztatach
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-informacje.htmlkasss, Zosia_Tosia, noa8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygabi30 wrote:CRL 64mm
NT 1,12mm
Miłego dnia wszystkim Wam życzę -
Scarlett2014 wrote:
Co do dziewczyn które sie odlaczyly to moim zdaniem mialy do tego prawo. Komuś sie tu nie podoba? Szkoda ale to jego sprawa. Natomiast nie lubię jak ktoś nie potrafi napisac czegoś wprost a robi to w innym miejscu. Dlatego sie tam odezwalam i im o tym napisalam. Mogly odezwać sie tu albo w ogole nie poruszać tego tematu.
-
nick nieaktualnybella82 wrote:jesli masz tylko bagaz podreczny to max 200 badz 100ml. a gdzie lecisz?mi lekarz powiedzial, ze najlepiej leciec do 20tyg wiec jeszcze sie zalapie
noa8 lubi tę wiadomość
-
Ten watek to czerwcowo lipcowo testerki i obsmarowaly nas na 10 i 11 stronie.
Jak im sie nie podoba to dobrze, ze sobie zalozyly swoj watek.
Mi tu sie z Wami bardzo podoba i tu zostaje. Skupiamy sie na temacie ciazy o ktory tu chodzi. Ciesze sie, ze nie musze tu czytac ciagle o jakiejs tesciowej....
noa8, kasss lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Dorka spokojnie. Lekarz mi mowil ze niektore zrodla podaja normy nawet do 3. W pierwszej ciazy mialam wiexej niz 2 i moj syn to okaz zdrowia.
Lekarz mi mowil tez ze jak jest problem to widac od razu nawet bez mierzenia. Dziewczyny maja wtedy 6 a nawet 8. Wiec spokojnie, jestes w normie. Dla pozniejszych tygodni mediana tez sie zwiekszaDorka1979 lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
hey laseczki
jak chodzi o liste to dolozylam do niej plec i imie, wiec jak juz bedziemy znaly plec (badz te co juz znaja) i imie takze to mozna wpisywac
uzupelniajcie wasze daty nast wizyt bo widze ze wam sie cos nie chcea fajnie jest zerknac na pelna liste i wiedziec kto dzis idzie do gina
Dorka1979, Scarlett2014, noa8, kasss, bella82 lubią tę wiadomość
-
W ogole ciesze sie, ze tu jestesmy i sobie pogadamy. Czasem lekarz powie cos co mi sie nie przyda ale interesuje inna z Was.
Moj lekarz to meeega gadula i zawsze wszystko dokladnie mi tlumaczy.
Ciesze sie jezeli moge czasem zacytowac jego slowa i w czyms sie przydam.
Im nas wiecej tym wieksza szansa na pomocNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!